Pálcikás jégkrém vörös mandarinnal

 
Ennek a krémesen egzotikus piña colada jégkrémnek a receptje egyenesen egy trópusi paradicsomba repít. Nem kell hozzá más, csak négy hozzávaló, köztük a vörös mandarin édes kivonata.
 
Hozzávalók
1 kókusztejkonzerv
240 ml ananászlé
3 evőkanál méz
 
Elkészítés
1. Keverd össze a kókusztejet a mézzel és a vörös mandarin esszenciális olajjal.
2. Egyenletesen szétosztva öntsd a keveréket jégkrémformákba.
3. Tedd 10 percre a mélyhűtőbe, majd önts a tetejére az ananászlevet, és tedd bele a jégrémpálcikákat.
4. Fagyaszd tovább, amíg teljesen meg nem dermed.
Tipp: kókuszchipsszel díszítheti a jégkrémeket!

 

 

 

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. november

2024. november 16. doTERRA nap (RaM-ArT Színház)

Vetiver esszenciális olaj Haitiről

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA ősi olajok válogatás (ancient oils)

Illóolajok keverésének útmutatója

Esszenciális "parfüm" receptek