doTERRA tömjén kapszula (tömjén illóolaj + Boswellia tömjéngyanta kivonat)

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A Frankincense Boswellic Acid Komplex a tömjén illóolajat és a tömjéngyantát kombinálja egy folyékony alapú mikrogyöngy kapszulában. Szabványosított 60%-os koncentrációban tartalmaz AKBA-t (acetil-11-keto-béta-boswellic sav), egy Boswellia gyantából kivont vegyületet, amelyről ismert, hogy elősegíti az egészséges gyulladásos választ. A Frankincense Boswellic Acid Komplex úgy lett kialakítva, hogy támogassa az ízületek kényelmét, antioxidáns támogatást és védelmet nyújtson, valamint – a preklinikai kutatások szerint – az egészséges sejtműködést.


Elsődleges előnyök

  • Támogatja az ízületi kényelmet és mobilitást.
  • Elősegíti a szervezet és az ízületek egészséges gyulladásos reakcióit.
  • Preklinikai kutatások szerint védelmet nyújthat az oxidatív stressz ellen.
  • Egy esettanulmány és preklinikai kutatás szerint támogathatja a sejtek egészségét és megújulását.
  • Preklinikai kutatások szerint védő hatással lehet a mozgásszervekre és az idegrendszerre.
  • Szabályozza az egészséges gyulladásos válaszokhoz kapcsolódó géneket, és elősegíti az ízületek komfortérzetét, amint azt az AKBA-ra standardizált Boswellia serrata kivonat genetikai elemzése is sugallja.


Útmutató

Vegyél be naponta 1 vagy több kapszulát szükség szerint étkezés közben.

Figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tartandó. Várandós vagy szoptató nőknek és ismert egészségügyi problémákkal küzdő személyeknek használat előtt konzultálniuk kell orvosukkal. Ne használd, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik. Sötét, hűvös, száraz helyen tárold.


Összetevők

Tömjéngyanta olaj, tömjéngyanta kivonat, extra szűz olívaolaj, hipromellóz, mikrokristályos cellulóz, vegyes tokoferolok, annatto magpor, szilícium-dioxid, kalcium-karbonát, spirulina, cink-oxid.


Tömjén esszenciális olaj

A Boswellia fákat évszázadok óta nagyra értékelik és ünneplik. A babilóniaiak és az asszírok a fa gyantáját vallási szertartásokon és elmélkedő meditációhoz égették. Az ókori egyiptomiak parfümökben és bőrnyugtató kenőcsökben használták. A gyantából nyert olajat régóta használják az ayurvédikus és a hagyományos kínai egészségügyi gyakorlatokban.

A Frankincense Boswellic Acid Komplexben található Frankincense illóolaj négy fafaj egyikéből származik: Boswellia sacra. Az „olajok királyának” tekintett tömjén rendkívüli előnyökkel bír.

A Boswellia sacra-ban található jelentős mennyiségű α-Pinene miatt a preklinikai kutatások szerint a Frankincense olaj segíthet fenntartani a bőr egészséges szerkezetét és támogathatja az egészséges gyulladásos választ.

A Frankincense illóolajban használt Boswellia fajok különböző talajokon és régiókban teremnek a legjobban, így a doTERRA Co-impact Sourcing® segít diverzifikálni az ellátási nyomást és létrehozni a jövőbeni fenntartható betakarítási megoldásokat.


Tömjén gyanta

A tömjéngyantát először az ősi civilizációk használták a legtiszteletreméltóbb praktikáikhoz. A tömjén egyik legkorábbi feljegyzett felhasználása a babilóniaiak és az asszírok vallási rituáléiban történt, akik a gyantát égették, hogy elmélkedésre és meditációra hívják fel a figyelmet. A bibliai időkben a tömjén olyan értékes volt, hogy a bölcsek által az újszülött Jézusnak hozott ajándékok között szerepelt, mivel az istenséget és a szentséget szimbolizálta. Ez az ajándék kiemelte történelmi jelentőségét és értékét, és egyenlővé tette az arannyal és más értékes anyagokkal.

A kincset érő gyanta forrása a Boswellia fa, amely a világ legzordabb környezetében nő, például az Arab-félsziget, Északkelet-Afrika és India száraz vidékein. Ezek a szívós fák gyantaszerű nedvet termelnek, amikor a kérgüket felvágják vagy megkarcolják. A tejfehér gyanta úgynevezett „könnycseppekké” keményedik.

A boswellia gyantából származó 60%-os AKBA-t standardizálva a Frankincense Boswellic Acid Komplex támogatja a szervezet egészséges gyulladásos válaszát, és - kísérleti kutatások szerint - támogathatja az egészséges sejtciklusokat is.



Az olajok királya egy kényelmes kapszulában

Mi ez?

A Frankincense Boswellic Acid Komplex a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) Tömjén illóolajat 60% AKBA Boswellia tömjéngyantával kombinálja egy fejlett folyadék alapú mikrogyöngykapszulában, hogy erőteljesen támogassa az ízületek kényelmét, az egészséges gyulladásos választ, valamint a sejtek egészségét és megújulását.


Miért van rá szükségem?

Ahogy öregszel, vagy ahogyan az elfoglalt életmód követelményeit kezeled, ízületi panaszok és izommerevség jelentkezik, ami korlátozhatja az aktív életvitel és az általános jó közérzet fenntartásának képességét. Ezeket a kihívásokat gyakran tetézi a hosszú távú sejtegészség támogatásának szükségessége, különösen mivel az oxidatív stressz hozzájárul a korai öregedéshez és az egészségügyi kockázatokhoz. 

Bár sokan természetes megoldásokat szeretnének, nehéz lehet olyan terméket találni, amely hatékony és könnyen beilleszthető a napi rutinba. Olyan természetes, célzott étrend-kiegészítőre van szükséged, amely hatékonyan kezeli a gyulladásos reakciót, támogatja az ízületek és a sejtek egészségét, és antioxidáns védelmet nyújt - mindezt egyetlen kényelmes kapszulában.

A Frankincense Boswellic Acid Komplex kielégíti ezeket az igényeket, és a tömjénolaj és a tömjéngyanta erőteljes keverékét kínálja egy könnyen bevehető mikrogyöngy-kapszulában, amely fejlett támogatást nyújt az egészséges gyulladásos válaszokhoz és a sejtvédelemhez.


Kinek szól?

+ Gyulladásos reakcióval kapcsolatos aggodalmakkal küzdő emberek
+ Idősödő felnőttek
+ Az ízületi mobilitás és komfortérzet támogatását keresők
+ A sejtek támogatását igénylő emberek 

Hogyan használhatom?

Vegyél be naponta egy vagy több kapszulát szükség szerint étkezés közben.
 
Miben fog ez nekem segíteni?
  • Támogatja az ízületek kényelmét és mobilitását.
  • Elősegíti a szervezet és az ízületek egészséges gyulladásos reakcióit.
  • Preklinikai kutatások szerint védelmet nyújthat az oxidatív stressz ellen.
  • Egy esettanulmány és preklinikai kutatás szerint támogathatja a sejtek egészségét és megújulását.
  • A preklinikai kutatások szerint védő hatással lehet a mozgásszervi és idegrendszerre.
  • Szabályozza az egészséges gyulladásos válaszokkal kapcsolatos géneket és elősegíti az ízületi kényelmet, amint azt az AKBA-ra standardizált Boswellia serrata kivonat genetikai elemzése sugallja.


Miben különbözik?

  • Egy új mikrogyöngyös adagolási formában érkezik.
  • A Frankincense kétféle formáját biztosítja: A tömjén illóolajat és a Boswellia tömjéngyanta kivonatot.

Mi illik hozzá?

Párosítsd a Frankincense Stift + Naio Wood termékkel.

Hogyan illeszkedik a wellness piramisba?

A Frankincense Boswellic Acid Komplex a Wellness Piramis „Tudatos öngondoskodás” kategóriájába tartozik.


Érdekesség: Extra gyulladáscsökkentő támogatás

Az AKBA, a tömjéngyantában található hatásos triterpén a Frankincense Boswellic Acid Komplex kulcsfontosságú összetevője, amely minden egyes kapszula 60%-át teszi ki. Ez a figyelemre méltó vegyület számos célfehérje mellett működik, hogy támogassa a kiegyensúlyozott és egészséges gyulladásos választ. 

Beszerzői hatás

A doTERRA beszerzési partnerével együttműködve 2016 óta több mint 20.000 tömjén Boswellia sacra fát ültettek Ománban.

 

Kiszerelés: 30 mikrogyöngy kapszula


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Aroma Titkok 2024. október 19. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. október

doTERRA szezonális ajándékok 2024.

Tápláló ajakápoló olaj illóolajokkal (vanília, gyömbér)

doTERRA levendula esszenciális olaj

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA Phenomenal Touch illóolaj keverék

doTERRA Balance kiegyensúlyozó keverék