doTERRA Vineyard Escape (vidéki táj) illóolaj keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A lenyűgöző szőlőskert olyan, mint egy életre keltett festmény, ahol szőlősorok húzódnak a dombokon és völgyekben. Képzeld el a buja, rusztikus szőlőültetvényeket a tiszta kék ég alatt, a meleg napfényben sütkérezve. Minden szőlőskert egyedi, sajátos karakterrel és bájjal. Az élénkzöld levelek látványa a lila, vörös és aranyszínű szőlő gazdag árnyalataival szemben egyszerűen lélegzetelállító.

Merülj el a Vineyard Escape-ben: egy békés keverék, amely a dombok, a napsütötte szőlőtőkék és a frissítő vidéki szellő esszenciáját idézi. Az érett szőlő, a friss levegő és a mély erdő jegyeivel készült, és egy szőlőskertben tett séta idilli hangulatába repít.


A Co-Impact Sourcing® kezdeményezéseken keresztül beszerzett olajokat - Guajakfa, Fekete bors, Vadnarancs, Copaiba és Cédrusfa - tartalmazó keverék édes Pimento Berry-t és gyümölcsös Bucchu-t is tartalmaz. A Vineyard Escape egy szőlőültetvényen keresztül kalauzol, ahol virágzó szőlőtőkék sorai, a talaj földes illata a talpad alatt és az érett gyümölcsök finom édessége lappang a levegőben. Akár otthonra, akár ajándékba, a Vineyard Escape a bukolikus vidék megnyugtató hangulatát hozza el minden térbe.

Összetevők: Frakcionált kókuszolaj, Cédrusfa, Copaiba, Guajakfa, Perui balzsam, Nootka, Fekete bors, Vadnarancs, Fekete ribizli kivonat, Pimento bogyó kivonat, Cistus, Bucchu, Cistus kivonat


Frakcionált kókuszolaj

A doTERRA frakcionált kókuszolaj egy természetes vivőolaj, amely könnyen felszívódik a bőrbe, így ideális a helyi alkalmazásra. Pehelykönnyű lágyító hatása nyugtató gátat képez anélkül, hogy eltömítené a test pórusait, így kiváló hidratáló a száraz vagy problémás bőr számára. Más növényi vivőolajokkal ellentétben selymesen sima és nem zsíros érzetet hagy a bőrön. A frakcionált kókuszolaj teljesen oldódik minden illóolajjal, színtelen, szagtalan és foltmentes.

Cédrusfa illóolaj

A cédrusfa illóolaj meleg, fás illata helyileg vagy aromásan alkalmazva nyugodt környezetet teremt.

A cédrusfa hideg éghajlaton őshonos, nagy magasságban is virágzik, és akár 30 méter magasra is megnő. Úttörőként ismert, mert az egyik első fák egyike, amely egy terület megtisztítása után visszatér.

A cédrusfa méretére és erejére emlékeztető cédrusfaolaj földbe gyökerező illatú. Gyakran használják a masszázsterápiában, és helyileg alkalmazva tisztító tulajdonságokkal rendelkezik.

Copaiba illóolaj

A copaiba illóolaj a trópusi Dél-Amerikában több mint 30 méter magasra növő copaiba fa gyantájából származik. A copaiba fákat a juharszirup kitermeléséhez hasonlóan csapolják ki az oleorezinért. Az Amazonas folyó medencéjében egész évben 80-85%-os a páratartalom, és évente átlagosan 2.200 mm eső esik. Az Egyenlítőn való elhelyezkedése miatt az Amazonas esőerdő az év minden napján 12 órányi napfényt élvez. A copaiba fák ebben az egyedülálló klímában jól érzik magukat.

A copaibát széles körben használják szappanokban, krémekben, testápolókban és parfümökben, és a hagyományos brazil wellness-gyakorlatok szerves részét képezi.

Guaiacwood illóolaj

A guaiacwoodot az amerikai őslakosok évszázadok óta használják meditációs gyakorlatokban és wellness-szertartásokon. A guaiacwoodot gyakran használják parfümökben és bőrápolási termékekben. A Bulnesia sarmientoi fa szívfájából gőzzel desztillált guaiacfa illóolaj földes, földelő illatú, finoman édeskés aromával. Fás illata megnyugtató, nyugodt légkört biztosít.

A doTERRA Guaiacwood illóolaj Paraguayból származik, fenntartható és etikus módon. Beszerző partnerünkkel együttműködve megváltoztatjuk a veszélyeztetett Gran Chaco erdő - a világ egyik biológiailag legváltozatosabb területe - jövőjét.

Perui balzsam illóolaj

A Balsam Peru, más néven „perui balzsam” egy természetes gyanta, amelyet a Myroxylon pereirae fa törzséből nyernek, amely elsősorban Közép- és Dél-Amerikában, különösen El Salvadorban és Peruban található (innen a neve). A gyantát úgy nyerik ki, hogy a fa kérgén bemetszéseket ejtenek, és hagyják, hogy az aromás folyadék kifolyjon, majd vörösesbarna gyantává keményedjen.

Illatanyagként a perui balzsam meleg, gazdag és édes illatú, vaníliás és fahéjszerű jegyekkel, valamint egy csipetnyi füstösséggel. Illatát gyakran írják le, mint meghitt, megnyugtató és enyhén fűszeres.

A perui balzsamot évszázadok óta használják a parfümkészítésben aromás tulajdonságai miatt. Számos illatban alapjegyként szolgál, mélységet, melegséget és édességet biztosítva. Illata és bőrnyugtató tulajdonságai miatt gyakran használják kozmetikai és testápolási termékekben is.

Nootka illóolaj

Az impozáns, ellenálló nootka fa a Csendes-óceán északnyugati részén őshonos tűlevelű fa. Történelmileg a nootkafát a régió őslakosai nagyra értékelték, akik felismerték egyedülálló tulajdonságait, és beépítették kulturális gyakorlataikba.

A nootka illóolaj jellegzetes illatát gyakran használják nyugtató és földelő légkör megteremtésére.

Fekete bors illóolaj

A fekete bors illóolajat a fekete bors szőlőszerű terméséből gőzzel desztillálják.

Éretten a termés zöldből sötétvörösre változik. Még sötétebbé, feketének tűnnek, miután leszüretelték és megszárították őket. Gyakran termesztik a fűszerpiacra, a fekete borsot néha a fűszerek királyaként emlegetik.

Vadnarancs illóolaj

A gyümölcshéjból hidegen sajtolt vadnarancs illóolaj a doTERRA egyik legkelendőbb illóolaja, mivel energizáló illata van.

A magas limonéntartalmú természetes kémiai összetevőben gazdag Vadnarancs-olaj élénkítő és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Mindennapi háztartási felülettisztítóként is szolgálhat.

Diffúziója energetizálja és feldobja a légkört, kellemes frissességet kölcsönöz a levegőnek. A vadnarancsolaj friss, édes aromájával bármilyen illóolajkeveréket feldob.

Cistus illóolaj

A gőzzel desztillált Cistus illóolaj a Cistus cserje leveleiből és ágaiból származik. Ezek a cserjék a mediterrán térségben sziklás vagy száraz talajokon találhatók. Több mint két évig is élhetnek, és jellemzően örökzöld levelek és öt szirmú virágok borítják őket, amelyek fehér, lila vagy sötét rózsaszínűek.

A cisztuszolaj meleg és hangulatos illatot kölcsönöz minden keveréknek.

Fekete ribizli kivonat

A fekete ribizli kivonatot az Európában és Észak-Ázsiában őshonos Ribes nigrum cserje apró, sötét bogyóiból nyerik. Ez a növény fényes, mélylila-fekete bogyók fürtjeit termeli. A fekete ribizli jellegzetes illata fanyar, gyümölcsös és enyhén földes, egy csipetnyi édességgel, amely mélységet ad az illatoknak és ízesítőknek.

Pimento bogyó kivonat

A Pimento Berry kivonat a Pimenta dioica fa, más néven fűszerfa szárított, éretlen bogyóiból származik. Ezeket az apró, zöld bogyókat betakarítják és addig szárítják, amíg a borsszemekre emlékeztető, gazdag barnára színeződnek.

A kivonatnak (akárcsak maguknak a bogyóknak) meleg, fűszeres aromája van, amely a szegfűszeg, a fahéj, a szerecsendió és a bors illatát ötvözi, innen ered az „allspice” elnevezés.

Történelmileg a karibi őslakosok nagyra értékelték a fűszerbogyókat. A bogyókat a spanyol felfedezők vitték be Európába a XVI. században, ahol hamarosan a főzés és a wellness-gyakorlatok kedvelt fűszerévé váltak.

Bucchu illóolaj

A Bucchu - tudományos nevén Barosma betulina - egy kis aromás cserje, amely Dél-Afrika Nyugati-fokvidékén honos. A Rutaceae családba tartozik, és illatos leveleiről ismert.

A levelekből kinyert Bucchu illóolajat parfümökben, valamint ételek és italok ízesítésére használják.

Cistus kivonat

A Cistus kivonat a Cistus ladaniferus cserjéből származik, amely a mediterrán régióban őshonos. Ez a szívós növény száraz, sziklás talajokon is jól fejlődik, és finom fehér virágokat hoz, amelyek gazdag, gyantás aromával rendelkeznek. A kivonat (amelyet gyakran a levelekből és a szárakból nyernek) meleg, földes és enyhén édes illatáról híres, amelyhez egy csipetnyi borostyán is társul, és ezért keresett összetevője az igényes parfümöknek és füstölőknek.

Történelmileg a kivonatot évszázadok óta használják a mediterrán és közel-keleti kultúrákban aromás tulajdonságai miatt. A labdanum néven ismert gyantát hagyományosan a cisztusz növények között legelésző kecskék és juhok szakállát fésülve gyűjtötték, mivel a ragacsos anyag a bundájukhoz tapadt.


Aromatikus leírás: Fás, gyümölcsös, gyantás

Elsődleges előnyök

  • Barátságos környezetet teremt, egy szőlőültetvényre emlékeztet párologtatva.
  • Festői, elbűvölő aromáival tölti meg tered, hogy elmenekülj egy rusztikus szőlőskertbe.


Használata

  • Adj hozzá néhány cseppet kedvenc diffúzorodhoz, hogy felemelő szőlőültetvény-illatot érj el, amikor barátokat és családot fogadsz.
  • Élvezd a csábító szőlőültetvény-élményt, szakadj ki otthonodban a kifinomult vidékre.


Útmutató

Aromás felhasználás: 3-4 cseppet használj az általad választott diffúzorban.

Helyi használat: Hígíts 1 csepp illóolajat 10 csepp vivőolajhoz.

Figyelmeztetés

Lehetséges bőrérzékenység. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha babát vársz, szoptatsz, vagy orvosi kezelés alatt állsz, fordulj orvosodhoz. Kerüld a szemmel, belső fülekkel, arccal és érzékeny területekkel való érintkezést.



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Aroma Titkok 2024. október 19. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. október

doTERRA szezonális ajándékok 2024.

Tápláló ajakápoló olaj illóolajokkal (vanília, gyömbér)

doTERRA levendula esszenciális olaj

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA Phenomenal Touch illóolaj keverék

doTERRA Balance kiegyensúlyozó keverék