doTERRA EO Mega+ (omega komplex vadnarancs illóolajjal)

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az EO Mega+ Esszenciális olaj Omega komplex a Norvégia partjainál vadon fogott halakból származó omega zsírsavak prémium minőségű keveréke, amely tiszta és nyomon követhető halolajat biztosít. Tartalmaz továbbá CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) vadnarancs illóolajat, amely fokozza a felhasználói élményt, és limonéntartalma miatt különböző egészségügyi előnyökkel járul hozzá. Minden adag 900 mg esszenciális zsírsavat biztosít, köztük 800 mg omega-3 zsírsavat, köztük EPA-t (eikozapentaénsav) és DHA-t (dokozahexaénsav), amelyek kivételes egészségügyi előnyeikről ismertek. Az esszenciális zsírsavak létfontosságú tápanyagok az általános egészség és vitalitás fenntartásában; létfontosságú szerepet játszanak a szív egészségében; a sejtnövekedésben; az agy fejlődésében; a bőr, a szem és az anyagcsere egészségében; az izomtevékenységben; az immunrendszer működésében; és az ízületek egészségében. Mivel a szervezet nem képes ezeket az esszenciális tápanyagokat saját maga előállítani, a táplálkozással kell hozzájutni. Itt jön a képbe az EO Mega+, amely ezt a tápanyaghiányt pótolja azáltal, hogy az esszenciális zsírsavak kényelmes forrását biztosítja az optimális testi funkciók támogatásához.



Elsődleges előnyök

  • Támogató, de nem meggyőző kutatások azt mutatják, hogy az EPA és DHA omega-3 zsírsavak fogyasztása csökkentheti a szívkoszorúér-betegség kockázatát.
  • Segít fenntartani a már normális tartományban lévő egészséges lipidprofilt.
  • Támogathatja az egészséges idegrendszert és a kognitív funkciókat, mivel az EO Mega+-ban található DHA omega-3 zsírsav kritikus az agy egészséged szempontjából.
  • Támogatja az egészséges légzőszerveket.
  • Elősegíti az egészséges érrendszeri endotélfunkciót.
  • Segíti az omega-3 és omega-6 zsírsavak egyensúlyát a vérben.
  • Segít fenntartani a látásélességet egész életen át.
  • Segíthet a teltségérzetet növelni az étkezések között.
  • Elősegíti az egészséges anyagcserét és a gyomor-bélrendszert az EO Mega+-ban található limonén miatt, preklinikai kutatások szerint.
  • Elősegíti az egészséges emésztőrendszert, ha a doTERRA EO Mega+ Softgel összetevőjét, a doTERRA EO Mega+ Softgelben található limonént belsőleg fogyasztjuk a preklinikai kutatások szerint.


Útmutatás

Vegyél be napi 3 lágygélt étkezés közben.

Figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tartandó. Várandós vagy szoptató nők és ismert egészségügyi problémákkal küzdő személyeknek használat előtt konzultálniuk kell orvosukkal. Ne használd, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik. Sötét, hűvös, száraz helyen tárold.

Halat tartalmaz (tőkehal, közönséges tőkehal, foltos tőkehal, hering, menyhal, makréla, pollock, mélytengeri vörös álsügér, vékonybajszú tőkehal és kék tőkehal).


Összetevők

Halolaj, vadnarancs illóolaj, víz, tápióka keményítő, glicerin, maltitszirup, vegyes tokoferolok.


Halolaj

Az EO Mega+ vadon fogott halakból származó esszenciális zsírsavakat biztosít, beleértve a tőkehalat, a közönséges tőkehalat, a foltos tőkehalat, a heringet, az északi menyhalat, a makrélát, a pollockot, a mélytengeri vörös álsügért, a vékonybajszú tőkehalat és a kék tőkehalat. Az esszenciális zsírsavak létfontosságú tápanyagok az általános egészség megőrzéséhez. Létfontosságú szerepet játszanak a szív egészségében, a sejtnövekedésben, az agy fejlődésében, az izomműködésben, az immunrendszer működésében és az ízületek egészségében.

Mivel a szervezet nem képes ezeket az esszenciális tápanyagokat saját maga előállítani, azokat a táplálkozással kell beszerezni. Az EO Mega+ betölti ezt a táplálkozási hiányt azáltal, hogy az esszenciális zsírsavak kényelmes forrását biztosítja az optimális testi funkciók támogatásához.

Az EO Mega+ Essential Oil Omega Komplex az omega zsírsavak prémium minőségű keveréke, amely tiszta, tiszta és nyomon követhető halolajat biztosít. Minden adag 900 milligramm omega-3 zsírsavat biztosít, beleértve 800 milligramm EPA és DHA esszenciális zsírsavat.


Vadnarancs esszenciális olaj

A gyümölcshéjból hidegen sajtolt vadnarancs illóolaj a doTERRA egyik legkelendőbb illóolaja, energetizáló aromája és számos egészségügyi előnye miatt.

A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű)® Wild Orange minősítésű vadnarancs olajnak az EO Mega+-ban való felhasználása megkülönbözteti azt a piacon kapható többi omega-kiegészítőtől. A vadnarancs olaj magas a természetes kémiai összetevője, a limonén, ami az egyik fő oka annak, hogy az EO Mega+-ba választották. A doTERRA vadnarancs illóolaj 95%-ban limonént tartalmaz, ami hatással lehet a szív egészségének olyan elemeire, mint a koleszterinszint, az oxidáció, az energia és a gyulladásos reakció, és javíthatja azokat.

A Wild Orange olaj és a halolaj azért alkotnak nagyszerű párost, mert a limonéntartalom segít megelőzni a halolaj oxidációját. Bónuszként pedig a Wild Orange illóolaj segít kiküszöbölni az omega-kiegészítőkben néha előforduló halas ízt.


Omegák, ahogy a természet tervezte

Mi ez?

Az EO Mega+ a halolajból származó esszenciális zsírsavakat és a vadnarancs illóolajat keveréke a szív, az agy és az általános egészség támogatása érdekében.

Az EO Mega+ 2000 milligramm halolajat tartalmaz, amelyből 900 milligramm omega-3 zsírsav, ebből 800 milligramm kifejezetten DHA és EPA.

Miért van rá szükségem?

A legtöbb ember nem jut annyi omegához, amennyi kellene. A szervezet nem képes saját maga omega-3 zsírsavakat előállítani, és ezen alapvető tápanyagok elegendő mennyiségének hiányában nincs meg az, amire a hosszú távú szív- és kognitív egészséghez, illetve az egészséges gyulladásos reakciókhoz szüksége van. A modern étrend - amely gyakran magas omega-6 zsírsavakban és alacsony omega-3 zsírsavakban - még nagyobb kihívást jelent. 

Ez az étrendi változás megnehezíti, hogy elegendő omega-3-t csak élelmiszerből nyerjünk, és minden eddiginél jobban megnöveli a pótlás fontosságát. Az EO Mega+ azért van itt, hogy segítsen beszerezni a szükséges omegákat, amelyeket az étrendedből nem kapsz, tudományosan alátámasztott esszenciális zsírsavforrást biztosítva az optimális egészség megőrzéséhez.


Kiknek való?

  • Szívproblémákkal küzdő emberek
  • Idősebb felnőttek
  • Szülőképes korban lévő nők
  • A jelenlegi xEO Mega® vásárlóknak ajánlott az EO Mega+-ra váltaniuk a fokozott előnyökért. 


Hogyan használhatom?

Vegyél be naponta három lágygélt étkezés közben.

Miben fog ez nekem segíteni?

  • A támogató, de nem meggyőző kutatások azt mutatják, hogy az EPA és DHA omega-3 zsírsavak fogyasztása csökkentheti a szívkoszorúér-betegség kockázatát.
  • Elősegíti a szív egészségét.
  • Támogatja a kognitív funkciókat.
  • Támogatja az egészséges légzőrendszert.
  • Támogatja az ízületek egészséges működését és komfortérzetét.
  • Segít abban, hogy teltebbnek érezd magad az étkezések között.


Miben különbözik?

  • CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű)® vadnarancs illóolajat tartalmaz, amely fokozza az omega-3 zsírsavakból származó hihetetlen előnyöket. Máshol is találhatsz halolajat, de ezt a kiváló minőségű vadnarancs illóolajos halolajat sehol máshol nem kapod meg.
  • Sok omega-kiegészítővel ellentétben a teljes zsírsavat tartalmazza (nem csak az EPA-t és a DHA-t).
  • Több zsírsavat juttat egy adagban, mint a xEO Mega, így komolyabb állításokat tehetünk a szív egészségéről.
  • A halolaját az északi tengerekből származó, vadon fogott halakból nyerik, tiszta, nyomon követhető és fenntartható.

Mi illik hozzá?

  • Naponta egyszer vegyél be EO Mega+-t és a VMG+™-t a meglévő multivitamin- és halolaj-kiegészítő helyett.  
  • Naponta egyszer vegyél be EO Mega+-t VMG+-szal és a doTERRA PB Restore®-ral az alapozó jólét érdekében.


Hogyan illeszkedik a wellness piramisba?

Az EO Mega+ a Wellness Piramis „Táplálkozás és emésztés” kategóriájába tartozik. 

Érdekesség: Omega-3 zsírsavak bősége

A legtöbb szakértő azt ajánlja, hogy a kognitív funkciók és a szív- és érrendszeri egészség támogatása érdekében naponta legalább 500 milligramm Omega-3 zsírsavat (DHA és EPA) juttassunk az étrendünkbe. Az EO Mega+ felülmúlja ezt 900 milligrammjával három lágy kapszulában, amelyet könnyedén lenyelhetsz a reggeli rutin részeként.

Érdekesség: beszerzés hatása

Az EO Mega+-ban található omega-zsírsavak az északi tengerek partjainál vadon fogott halakból származnak - ez a világ egyik legtápanyagdúsabb vize. A doTERRA beszerzési partnerei a hagyományos tudást a modern technológiával és szakértelemmel kombinálva használják, hogy a lehető legtisztább halolajat biztosítsák Neked.




Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Aroma Titkok 2024. október 19. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. október

doTERRA szezonális ajándékok 2024.

Tápláló ajakápoló olaj illóolajokkal (vanília, gyömbér)

doTERRA levendula esszenciális olaj

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA Phenomenal Touch illóolaj keverék

doTERRA Balance kiegyensúlyozó keverék