doTERRA Tömjén stift + Naio Wood illóolaj

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA Tömjén stift + Naio Wood egy kényelmes, hatékony megoldás a tömjén illóolaj helyi alkalmazására. Ez az innovatív, könnyen használható stift Naio Wood illóolajat is tartalmaz, optimalizált alfa-bizabolol-tartalommal, hogy segítsen a helyreállító helyi előnyök biztosításában, és elősegítse a megújult és élettel teli bőr megjelenését. Használd naponta, hogy helyreállítsa bőröd, enyhítse a kisebb irritációkat, és támogassa a bőr természetes védőrétegét, elősegítve az egészséges megjelenésű bőr kialakulását. Élvezd a gyors felszívódást, a gördülékeny alkalmazást, valamint a Tömjén és a Naio Wood erőteljes szinergiáját egy kényelmes kiszerelésben.

A doTERRA Tömjén stift +Naio Wood használatának élménye nyugtató, pihentető illatot biztosít, és mentes a parabénektől, ftalátoktól és szintetikus illatanyagoktól.

 

 

Elsődleges előnyök

  • Elősegíti az egészséges megjelenésű bőrt a tömjén illóolajjal.
  • Optimális mennyiségű alfa-biszabololt biztosít a Naio Wood illóolajjal, hogy támogassa a helyreállító hatásokat.
  • Helyileg alkalmazva nyugtató és pihentető illatot biztosít.
  • Könnyen, zsíros érzés nélkül alkalmazható, egyszerűen használható stiftben.
  • Biztonságos az érzékeny bőr számára és nem komedogén (A nem-komedogén azt jelenti, hogy a tesztelés során nem bizonyított, hogy az anyag vagy termék komedókat okoz (eldugult vagy gyulladt szőrtüsző).
  • Parabénektől, ftalátoktól és szintetikus illatanyagoktól mentes formula.

 

 

Kulcsösszetevők

Tömjén (Omán, Etiópia)
Naio Wood (Hawaii) 


Tömjén illóolaj

A Boswellia fákat évszázadok óta ünneplik. A babilóniaiak és az asszírok a fa gyantáját vallási szertartásokon és elmélkedő meditációhoz égették. Az ókori egyiptomiak parfümökben és bőrnyugtató kenőcsökben használták. A gyantából nyert olajat régóta használják az ayurvédikus és a hagyományos kínai egészségügyi gyakorlatokban.

A prémium doTERRA tömjén illóolaj négy fafaj gyantájának szabadalmaztatott keveréke: Boswellia carterii, B. sacra, B. papyrifera és B. frereana. Az „olajok királyának” tartott tömjén illóolaj rendkívüli előnyökkel bír.

Jelentős alfa-pinene-tartalma miatt a preklinikai kutatások szerint a tömjénolaj segíthet a bőr egészséges szerkezetének fenntartásában. A napi bőrápoláshoz adva tápláló és tisztító hatású, az illóolaj meleg, fűszeres, gyógynövényes aromája pihentető, ugyanakkor felemelő hangulatot is teremt.

Mivel a tömjén illóolajban használt Boswellia fajok különböző talajokon és régiókban teremnek a legjobban, a doTERRA Co-impact Sourcing® segít diverzifikálni az ellátási nyomást és fenntartható jövőbeli betakarítási megoldásokat létrehozni.

Naio Wood illóolaj

A Hawaii szigetén őshonos Naio Wood fenntartható módon olyan fákról származik, amelyek a nagyra becsült 'Iliahi (hawaii szantálfa) mellett teremnek. A Naio fák, amelyek a burjánzó bokroktól a fenséges, 9 méter magas óriásokig terjedhetnek, magával ragadó, földes, édes illatú illóolajat adnak.

Ez az egyedülálló olaj a hagyományos hawaii wellness-gyakorlatok szellemét testesíti meg. Alfa-biszabolol tartalmának köszönhetően a Naio Wood illóolaj számos erőteljes előnyös tulajdonsággal rendelkezik, nyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrhibák megjelenését.

A Naio Wood a Kealakekua-hegyi rezervátumból származik, amely a doTERRA Co-Impact Sourcing® kezdeményezése és Hawaii történetének legnagyobb erdőtelepítési erőfeszítésének otthona.


Érdekesség: A tömjén évszázadok óta becsben tartott
A Boswellia fákat évszázadok óta ünneplik. A babilóniaiak és az asszírok a fa gyantáját vallási szertartásokon és elmélkedő meditációhoz égették. Az ókori egyiptomiak parfümökben és bőrnyugtató kenőcsökben használták. A gyantából nyert olajat régóta használják az ayurvédikus és a hagyományos kínai egészségügyi gyakorlatokban. 

Beszerzés:
A Naio Wood a Kealakekua Mountain Reserve-ből származik, amely a doTERRA Co-Impact Sourcing® kezdeményezése és Hawaii történetének legnagyobb erdőtelepítési erőfeszítésének otthona. Ez az egyedülálló olaj a hagyományos hawaii wellness-gyakorlatok szellemét testesíti meg.

 

Használata

Helyileg alkalmazva segít csökkenteni a bőrhibák megjelenését.

Figyelmeztetés

Kerüld a szemmel, belső fülekkel és érzékeny területekkel való érintkezést. Kizárólag külső használatra. Ha irritáció lép fel, hagyd abba a használatát. Várandósság vagy orvosi kezelés esetén fordulj orvoshoz. Gyermekek elől elzárva tartandó, kivéve felnőtt felügyelete mellett. Nem alkalmazható 1 évesnél fiatalabb gyermekeknél.

Összetevők

Cocos nucifera (Coconut) Oil, Tapioca Starch, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Wax, Boswellia carterii (Frankincense) Oil, Boswellia sacra (Frankincense) Resin Oil, Boswellia papyrifera (Frankincense) Resin Oil, Sambucus nigra (Elderberry) Fruit Extract, Glyceryl Laurate, Glyceryl Caprylate, Bisabolol, Myoporum sandwicense (Naio) Wood Oil, Boswellia frereana (Frankincense) Resin Oil, Glyceryl Undecylenate, Glycerin, Lauric Acid 

 

Kiszerelés: 30 gramm

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Aroma Titkok 2024. október 19. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. október

doTERRA szezonális ajándékok 2024.

Tápláló ajakápoló olaj illóolajokkal (vanília, gyömbér)

doTERRA levendula esszenciális olaj

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA Phenomenal Touch illóolaj keverék

doTERRA Balance kiegyensúlyozó keverék