doTERRA rózsa kézkrém


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A rózsa a legértékesebb illóolaj a doTERRA kínálatában, nem véletlenül: rengeteg rózsafejre van szükség 5 ml esszenciális olajhoz. Azonban, aki egyelőre nem engedheti meg magának, élvezheti a rózsaillatot ebben a kézkrémben.

A doTERRA SPA rózsa kézkrém egy CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) minőségű rózsa esszenciális olajat tartalmazó könnyű, elbűvölő krém, amely puha és gyönyörű bőrt eredményez. A bolgár rózsa esszenciális olaj köztudottan képes a bőrt simává és ragyogóvá tenni.

 

Összetevői

rózsavirág olaj

napraforgómagolaj

makadámiadió magolaj

kókuszolaj

murumuru magvaj

jojoba magolaj

theobroma magvaj

 

Előnyei

A bolgár rózsa illóolaj arról ismert, hogy képes elősegíteni a sima, ragyogó, egészséges megjelenésű bőrt.

Jól ismert a napraforgómag- és a makadámdió-olajok kivételes hidratáló tulajdonsága, és az a képessége, hogy megtartják a bőr nedvességtartalmát.

A készítmény nem zsíros, így gyorsan felszívódik, a puha és sima bőr pedig egészséges látványt nyújt.

 

 

Amitől igazán különleges

A termék mögött álló cél: A doTERRA Gyógyító Kezek Alapítvány (Healing Hands) A doTERRA Healing Hands Foundation a doTERRA International bejegyzett nonprofit szervezete, amely elkötelezett az életek javításában olyan szervezetekkel való együttműködésen keresztül, amelyek világszerte millióknak nyújtanak reményt. A doTERRA Healing Hands Foundation célja, hogy gyógyulást és reményt hozzon a világba, hogy betegségektől és szegénységtől mentes életet tegyen lehetővé, és hogy végső soron az elszegényedett közösségeknek biztosítsa az önállósághoz szükséges eszközöket. A rózsás kézkrém teljes 19 eurós vételárát a doTERRA Healing Hands Alapítványa kapja.

Van egy másik termék a doTERRA kínálatában, melynek bevétele szintén teljes egészében adomány lesz, ez pedig a Hope Touch.

 

Használata

  • Vidd fel a kezedre, hogy enyhítse a szárazságot és élvezd a finom rózsaillatot.
  • Masszírozd a kezekbe, hogy segítsen megtartani a nedvességet a bőrben.
  • Használd a nyugtató és felemelő illat megtapasztalására.

 

 

Figyelmeztetés

Kizárólag külső használatra.

 

 

Részletes összetevők

Water(Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Microcrystalline Cellulose, Diheptyl Succinate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Olivoyl Hydrolyzed Oat Protein, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Macadamia ternifolia Seed Oil, Olea europaea (Olive) Fruit Oil, Astrocaryum murumuru Seed Butter, Theobroma grandiflorum Seed Butter, Plukenetia volubilis Seed Oil, Rosa damascena (Rose) Flower Oil, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Jojoba Oil/ Macadamia Seed Oil Esters, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Squalene, Solanum lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Phytosteryl Macadamiate, Phytosterols, Sodium Phytate, Bellis perennis (Daisy) Flower Extract/Helichrysum italicum Extract, Vitis vinifera (Grape) Seed Oil, Citrullus lanatus (Watermelon) Seed Oil, Adansonia digitata Seed Oil, Aloe barbadensis Leaf Juice, Adansonia digitata Fruit Extract, Propanediol, Sodium Anisate, Glyceryl Undecylenate, Gylceryl Caprylate, Phospholipids, Citric Acid, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Glyceryl Oleate, Sodium Hyaluronate, Capryloyl Glycerin/ Sebacic Acid Copolymer


Kiszerelés: 100 ml 

Ára: 22 euró ; ~ 9.200 forint (teljes egészében adomány)



Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Különböző hangulathoz más-más illóolaj (diagram)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyermekolajok felnőtt párjai

Gyerekek és esszenciális olajok

Egyéjszakás mézeskalács zab