Emily Wright a Forbes, Fortune és az Entrepreneur magazinban

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

"Mindenki ajándékokkal rendelkezik a tapasztalatai és a természete alapján. Szeretném megismerni minden egyes embert olyannak, amilyen, hogy megértsem a bennük rejlő nagyságot."
-Emily Wright, a doTERRA elnöke és alapítója 

Az illóolajok megváltoztatták Emily Wright életét, és a doTERRA azért született meg, mert neki és a hat másik alapító-vezetőnek volt egy elképzelése arról, hogy a tiszta illóolajok mit jelenthetnek az egyének és családok számára világszerte.

A doTERRA történetéről és Emily küldetéséről az alábbi cikkben olvashatsz, amely a Forbes, Fortune és Entrepreneur "Rendkívüli nők az üzleti életben" cím sorozatának részeként jelenik meg a májusi nyomtatott kiadásban.

 


Amikor Emily Wright belevágott abba a küldetésbe, hogy tiszta illóolajokat hozzon létre, nem is sejtette, hogy ez az elképzelés mennyi életet fog megváltoztatni az út során.

Fiatal anyaként Emily Wright vonakodva kezdett bele az illóolajiparba. Egészen addig, amíg személyes tapasztalatot nem szerzett a borsmentaolaj erejéről. "Felemelő volt, amikor rájöttem, hogy mennyi eszköz áll rendelkezésemre ahhoz, hogy gondoskodhassak a családom egészségéről és jólétéről" - mondja Wright, a doTERRA elnöke és alapító ügyvezetője. "Azóta is kutatom, hogy mi teszi az illóolajokat hatékonnyá, és rájöttem, hogy mindenekelőtt a tisztaság számít." 

Ebből a tisztaságra való törekvésből született a doTERRA. Az akkor már 10 éve az iparágban dolgozó Wright észrevette, hogy az olajok egyre jobban módosítottak, ahogy a piac a természetes forrásokról a laboratóriumban előállított termékek felé mozdul el. "Ha nem egy hatásos, természetes olajról van szó, az eredmény nemcsak hatástalan, hanem káros is lehet" - magyarázza. "Nem voltak olyan termékek, amelyekben megbíztam volna a gyermekeim mellett, ezért egy csapat létrehozásával megalkottuk őket." 

Együttérző vállalkozói szellem

Az immár 15 éve fennálló vízió, amelyet Wright megosztott a hasonló gondolkodású üzleti vezetők csapatával, olyan globális jelenséggé nőtte ki magát, amelynek célja, hogy gazdagítsa az életet a természet erejével, amelyet szájról szájra terjeszt a vállalkozó kedvű Wellness Tanácsadó csapata.

"Amikor elindítottuk a doTERRA-t, tudtuk, hogy a személyes történetek arról, hogy mit eredményeztek az olajok, a legfontosabb üzenet lesz" - mondja Wright. "Amikor empátiával beszélsz valakivel, kezded megérteni a szükségleteit. Bizalmi kötelékeket hoz létre, és felfedi a bennük rejlő erőt a sikerhez."

Ha a doTERRA a jármű, akkor minden egyes Wellness Tanácsadó a sofőr, aki meghatározza, milyen gyorsan és milyen irányba szeretne haladni, tudva, hogy a navigációs segítséget megkapja a vállalkozói céljai eléréséhez.

"Mindenki rendelkezik a tapasztalatain és a természetén alapuló adottságokkal" - mondja Wright. "Szeretnék minden egyes embert annak megismerni, aki, hogy megértsem a bennük rejlő nagyságot. Ebben az iparágban nincsenek üvegplafonok. Elképesztő dolgokat érhetünk el, ha megértjük a bennünk rejlő lehetőségeket."

A tisztaság ereje

Amikor Wright 2013-ban Haitin járt, hogy szerződést kapjon a vetiverolajra, azzal az ígérettel távozott, hogy valami sokkal nagyobbat fog létrehozni.

"Egy kunyhóban ültem a közösség vezetőivel, és megtudtam, hogy az az álmuk, hogy tiszta ivóvízhez jussanak" - mondja Wright. "Elköteleztük magunkat, hogy ezt biztosítjuk."

Amellett, hogy lefúrták az első kutat - a sok közül a térségben, a csapat fenntartható bevételi forrást teremtett a közösség számára, ami lehetővé tette, hogy gyermekeiket iskolába küldhessék. Ez egy, a több száz történet közül, amely feltárja a doTERRA küldetésének szívét. A mai napig a vállalat több mint 100 millió dollárt adományozott a doTERRA jótékonysági erőfeszítései révén, és 47 országban van jelen, amelyek közül sok fejlődő országnak számít. 

"A legjobb rész" - teszi hozzá Wright - "az, hogy még csak most kezdjük". 

Copyright © Komáromi Szabolcs

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA vadnarancs esszenciális olaj

Egy orángután gyógynövényt használt saját sebeinek kezelésére