Emily Wright - táplálékkiegészítő tanácsok

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Emily Wright doTERRA alapító néhány tanácsát hozom most Nektek:

1.

A legtöbben közel sem jutunk elég rosthoz az étrendünkből, mert nem eszünk elég nyers élelmiszert. A doTERRA a rostokat valódi élelmiszerforrásokból, például almából, tápiókából és lenmagból biztosítja. ÉS a rostjaink tartalmaznak egy egyedülálló prebiotikumot is, amely mezei katáng gyökérből és csicsókából származó fruktooligoszacharidból, izomaltooligoszacharidból és xiloligoszacharidból áll. A rostok és prebiotikumok keveréke táplálékként szolgál az egészséges bélflóra és a probiotikumok számára. Boldog otthonra van szükségük, különben nem tudnak növekedni és fejlődni. Ha nem növekednek és virágoznak, a candida átveszi az irányítást. A rostok támogatják az egészséges és szabályos emésztőrendszert (igen, szükségünk van a kiválasztási utak megnyitására), szabályozzák az étvágyat, és kellemes lökést adnak az anyagcsere-rendszerünknek!


2.

A legtöbb nő nem jut elég fehérjéhez. Szükségünk van fehérjére, hölgyeim! Ha növelni akarod a sovány izomtömeget és csökkenteni a zsírt (igen, kérem), és biztosítani akarod, hogy a hormonjaid kommunikáljanak a testeddel, akkor növeld a fehérjebevitelt! Nagyon válogatós vagyok a fehérje minőségét illetően. A legtöbb fehérjepor őrült mennyiségű cukrot tartalmaz. Nem a doTERRA protein

cukor nélkül (nagyon alacsony szénhidráttartalmú, így nincs vércukorszint-emelkedés)
21 gramm tiszta fehérje
7 gramm rost a felszívódás elősegítésére.

Én szeretek egy kanál PB-t (Naked PB - a szerk.) adni az enyémhez, mert szeretem a mogyoróvajat, de nem akarok bármi cukrosat hozzáadni. Vízzel jól keverhető, de én jobban szeretem a kókuszvizet vagy a kókusztejet.


3.

A napomat két Terrazyme, egy PB Assist+ és két Zendocrine Complex készítménnyel kezdem éhgyomorra, annyi vízzel, amennyit csak tudok fogyasztani (általában 3-4 dl). Ezt azért teszem, hogy az emésztőrendszeremben maradt ételek kiürüljenek. Ha olyan ételt fogyasztunk, amelynek megemésztésén még dolgozik a szervezetünk, akkor a lebontásához szükséges energia miatt lomhának érezzük magunkat. Erre az energiára azért van szükség, hogy létfontosságú szerveink optimális ütemben működjenek. A Zendocrine megnyitja mind az öt szűrőszervet (vese, tüdő, vastagbél, máj és bőr). Gondolj az emésztőrendszeredre úgy, mint egy kéményre. Ha a kémény elzáródik a méreganyagok, megemésztetlen ételek, stb. miatt, akkor a szervezetedbe tartalékanyag kerül. Szeretnénk a kéményt szépen és tisztán tartani, hogy minden ki tudjon áramlani, ahogyan azt tervezték!

 

Termék beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek