Becoming esszenciálisolaj keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett 2023-as Global Convention tiszteletére szeretettel megalkotott Becoming története a lótuszvirággal veszi kezdetét. Éjjelente ezek a virágok összezáródnak, és a víz alatt pihennek, amíg a reggeli napsugarakkal együtt készen nem állnak az ébredésre. Ez az inspiráló és erőt adó folyamat remekül szimbolizálja a folyamatos növekedést és jelképezi a doTERRA szellemiségét. Minden alkalommal, amikor ezt a keveréket használod, engedd, hogy felidézd, igenis képes vagy kibontakoztatni a legnagyszerűbb éned.

 

 

Elsődleges előnyök

  • Friss, citrusos és mentás aromája van, amellyel segít a magabiztosság érzésének támogatásában
  • Kihangsúlyozza a ritka és fenséges kék lótusz virágát
  • Nagyszerűen kiegészíti a dinamikus és örömteli életvitelt

 

Összetevői

Citrom

A doTERRA egyik legközkedveltebb esszenciális olajának, a citromnak számos jótékony hatása és használati módja létezik. Gyakran alkalmazzák a gasztronómiában is, különböző desszertek és főételek ízeinek a kihangsúlyozásához. A citrom esszenciális olaj aromája felemel és energizál. 

Duglászfenyő

A duglászfenyő egy Észak-Amerika-szerte őshonos tűlevelű. Ennek a magas törzsű, örökzöld fenyőfélének frissítően édes aromája van, enyhe citromos beütéssel. Olaját a bőrre gyakorolt tisztító, fertőtlenítő hatásáért és a pozitív hangulat serkentésére használják. A doTERRA a duglászfenyő esszenciális olajat fenntartható módon Új-Zéland fiatalabb fáiból szerzi be, ahol a túlszaporodott fenyőpopulációk egyébként is veszélyeztetik az ország élővilágát. Azzal, hogy esszenciális olaját a fiatalabb fenyőkből nyeri ki, a doTERRA hozzájárul a térséget elárasztó fák környezeti hatásainak megfékezéséhez. 

Japán menta

A japán menta mint növény – latin nevén Mentha canadensis – egy Észak-Amerikában és Kelet-Ázsiában egyaránt őshonos mentafaj. Számos felhasználási módja van, az évelő növény leveléből és szárából pedig gőzlepárlással állítják elő a japán menta esszenciális olajat. Habár hasonlít a borsmentaolajhoz, a japán menta esszenciális olaj nagyobb százalékban tartalmazza a mentol nevű kémiai összetevőt, amelytől erősebb és mentásabb aromájú lesz az olaj. Emiatt a japán mentát gyakran választják a kereskedelmi forgalomban kapható pasztillák összetevőjéül. Az édes finomságoktól a sós-fűszeres ételekig sokféle fogásnak jót tesz egy cseppnyi a japán menta jellegzetességeiből és ízéből, hogy minden falatnál felfrissülést nyújtsanak az ízek. 

Kardamom

Üdítő, mentás aromája és íze miatt a Délkelet-Ázsiában honos kardamomot tradicionális indiai édességek és teák ízesítéséhez szokták használni. Kenyérfélékhez, smoothie-khoz, húsokhoz és salátákhoz adva fokozottabb ízélmény érhető el vele. A fűszerként világszerte nagyra becsült kardamom esszenciális olajként számos egyéb jótékony hatást is kínál. 

Kék lótusz

Engedd, hogy rabul ejtsen a titokzatos és misztikus egyediségéről híres kék lótusz gyönyörű virága. A doTERRA Kék Lótusz Touch olaj a frakcionált kókuszolajat az egyiptomi kultúrában és művészetekben széles körben ünnepelt, értékes kék lótusz kivonatával ötvözi. A kivonatot az egyiptomi lótusz vagy kék vízililiom néven is ismert Nymphaea caerulea növény virágából nyerjük. A rendkívül ritka, népszerű és nagyra becsült kék lótusz aromája jellegzetesen virágos, édes és ellenállhatatlan.  


Teljes összetevőlista

Cocos nucifera (kókusz) olaj, Citrus limon (citrom) héjából kivont olaj, Pseudotsuga menziesii (duglászfenyő) ágából/leveléből kivont olaj, Mentha canadensis leveléből/szárából kivont olaj, Elettaria cardamomum magjából kivont olaj, Liquidambar acalycina/formosana gyantájából kivont olaj, Nymphaea caerulea virágának kivonata, limonén*, citrál*, linalol*, citronellol*. * Természetesen előforduló olajösszetevők


 

Használati módok

  • Tegyél belőle a csuklódra, a tarkódra vagy a füled mögé, és személyre szóló illatot kapsz
  • Kenj belőle a bőrödre bármikor az üdítően illatos felfrissülésért


 

Használati utasítás

Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel a bőrre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA vadnarancs esszenciális olaj

Egy orángután gyógynövényt használt saját sebeinek kezelésére