MetaPWR kérdések és válaszok szakértők által

Dr. Ruth Dempsey ; Dr. Brannick Riggs ; Alexandra Nitsche Dr. Fernando Guerra

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A Tudományos és Orvosi Oktatási Bizottságunk (SMEC) tagjai a doTERRA Europe 2023-as Leadership Retreat eseményén válaszoltak pár MetaPWR kérdésre:

Dr. Brannick Riggs

Dr. Ruth Dempsey

Dr. Fernando Guerra

Alexandra Nitsche

Megosztják válaszaikat, melyek tanulságosak! Mivel szakterületük az életmódbeli döntések hatásától az általános orvoslásig terjed, úgy gondoljuk, egyet fogsz érteni azzal, hogy tudásuk, szakértelmük és tapasztalatuk még több fényt vet arra, hogyan élheted a legerőteljesebb életed ezzel a csodálatos termékcsaláddal.

Kérdés: A MetaPWR szedhető más táplálékkiegészítővel?

Dr. Brannick Riggs: Imádom a MetaPWR-t. Szerintem ez egy csodálatos termék, és minden bizonnyal az LLV termékünkkel, valamint a ProBiome termékeinkkel együtt kell használni. Szeretjük a táplálkozás és az emésztés előnyeit, amelyeket az LLV-től kapunk minden egyes nap. És ezt kombinálja azzal a csodálatos anyagcseretámogatással, amelyet a MetaPWR termékeinkkel kapunk. A kettő együtt fantasztikus. Mindenképpen ajánlom ezek kombinálását, valamint a ProBiome termékeinket.

Kérdés: Azok is használhatják a MetaPWR rendszert, akik nem szeretnének fogyni?

Dr. Ruth Dempsey: Az első dolog, amit itt szeretnék elmondani, az az, hogy a MetaPWR nem fogyókúrás termék. Nem tudom, hányszor mondom ezt, de nagyon fontos, hogy megértsd. Segíthet, ha fogyókúrás programon veszel részt, mert segít a többi tevékenység támogatásában, de alapvetően nem fogyókúrás program. Rengeteg előnnyel jár az anyagcsere felgyorsítása egyéb okokból. Szóval igen, persze, ha nem akarsz fogyni, akkor is szedheted a MetaPWR-t. 

Kérdés: A MetaPWR Advantage nem emeli a vércukor szintjét azzal, hogy édes?

Dr. Fernando Guerra: Sokakban felmerül ez a kérdés, hogy megemelkedik-e a cukor a vérében a tasakok használata miatt. A tasakokban lévő szénhidrátok csak az enzimek működését szolgálják, tehát a glükózszintet nem befolyásolják. Így biztonsággal veheted be a tasakot (MetaPWR Advantage).

Kérdés: A MetaPWR Assist akkor is hatásos ha étkezés után vesszük be?

Alexandra Nitsche: A MetaPWR Assist-ot körülbelül 15-20 perccel étkezés előtt kell bevenni. Ha elfelejtenéd, étkezés közben is bevehető a pozitív eredmény érdekében.

Kérdés: A tizenévesek is alkalmazhatják a MetaPWR rendszerét?

Dr. Ruth Dempsey: A tinédzserekkel az a helyzet, hogy valójában még nem kezdik igazán érezni az öregedés alapjait. Tehát ami a MetaPWR Advantage-et illeti, amely valójában a kollagén és a NAD pótlására koncentrál, és azokra az elemekre, amelyek körülbelül 25. évtől kezdenek csökkenni, nincs igazán sok céljuk a bevitelükhöz. Ha valamilyen anyagcsere-problémáik vannak más módon, akkor a MetaPWR Assist, igen, segítenek ezek a dolgok természetesen, nincs okuk rá, hogy ne szedjék, és hasznos lehet ilyen körülmények között.

Kérdés: Mik a különbségek a MetaPWR olajkeverék és a MetaPWR lágykapszula között?

Alexandra Nitsche: Az egyetlen különbség az alkalmazás típusa. Ha épp szeretek illóolajat használni a vizemben, szeretem az illatát a diffúzorban, vagy szeretném feldobni vele a testápolómat, akkor olaj az ideális. De vannak olyanok is, akik inkább a kapszulákat részesítik előnyben. Ebben az esetben a MetaPWR Softgels az ideális. A kapszulák előnye, hogy kapszulánként két cseppet tudok bevenni, és kicsit később szívódnak fel. Így a kapszulákat jobban ismerő embereket megismertetheted a MetaPWR Softgels-szel, mielőtt megismertetnéd velük az olajat.

Kérdés: Négy kilogrammot híztam, mióta használom a MetaPWR-t. Mi az oka?

Dr. Brannick Riggs: Ez egy nagyon gyakori kérdés csodálatos wellness tanácsadóink körében. Már több mint két évtizede foglalkozom orvoslással. Elárulom, hogy az emberi állapot olyan, hogy ha van egy termékünk, ami hasznunkra válik, akkor egy kicsit lazítunk azokon az életmódbeli dolgokon, amelyek nekünk is előnyösek lehetnek. Ez gyakran előfordul, amikor olyan új termékbe kezdünk, amely olyan előnyös lehet számunkra. Néha megengedőek leszünk néhány olyan dologban, amiről tudjuk, hogy nem kellene tennünk. Tudjuk, hogy az emberek több szénhidrátot fogyasztanak, mert tudják, hogy sok ilyen szénhidrát blokkolva lesz, és nem kerül emésztésre és nem szívódik fel a rendszerben. Tehát gyakran, amikor az emberek híznak, amikor a MetaPWR rendszert használják, valóban a wellness életmód többi részére kell összpontosítanunk ; a táplálkozás és az emésztés, a mozgás, a pihenés és a stressz kezelése, valamint a toxikus kitettség csökkentése az életünkben. Ezek a dolgok segítenek elérni a kívánt célokat.

Kérdés: Lehetséges, bármilyen nemkívánt reakció a kollagén használatával?

Alexandra Nitsche: Mivel a kollagén természetes fehérje, nagyon kevés az ismert nem kívánt reakció. Ritka esetekben a nagyon érzékeny emberek fejfájást, fáradtságot, gyomorfájdalmat, hányingert vagy szédülést tapasztalhatnak.

Kérdés: Hol találok klinikai kutatásokat?

Dr. Ruth Dempsey: Rengeteg olyan terület van, ahol klinikai kutatásokkal kapcsolatos publikációkat találhatsz. Természetesen hallani néhány olyan tanulmányról, amelyet a doTERRA készített a fázisokról, és számos alkalommal, más forrásokból. Tudom, hogy a lehető leghamarabb közzéteszik ezeket. De mindig van időeltolódás a tanulmányok elvégzése között és ténylegesen közzétenni őket. Mindeközben rengeteg publikáció jelenik meg a különböző klinikai vizsgálatokból származó konkrét összetevőkről. Szeretem a PubMedet használni. Az Egyesült Államok Nemzeti Orvosi Könyvtárából származik. Ez egy ingyenes forrás, beírod a keresett kifejezéseket, így ha érdekel a kollagén vagy bármely más összetevő, akkor leszűkítheted a klinikai vizsgálatokra, és abból kapod meg a kutatási eredményeket. Hasonlóképpen a Google Tudós szolgáltatáson keresztül teszed ezt, az is információkat szolgáltathat. Ismét: írd be a kifejezéseket, az összetevőket, a vizsgált elemeket és a klinikai vizsgálatokat, és rengeteg infót kapsz az ezeken a területeken végzett klinikai vizsgálatokból.

Kérdés: Miért van szükségünk extra kollagénre?

Alexandra Nitsche: 25 éves kor körül a kollagéntermelés lelassul, ahogy a természetes öregedési folyamat beindul. Ezt persze el tudjuk fogadni. Az öregedés a bőr vagy az izmok rugalmasságának elvesztésével is jár. Ez azonban nem csak a szépségről és az egészségről szól. Testünk fehérjéinek 30%-a kollagénből áll. A szervezet saját kollagénszintjének csökkenése törékeny csontokhoz és ízületekhez, valamint rugalmatlanabb inakhoz vezethet. Ez nem csak a jógaórán nyújtott teljesítményünket befolyásolja, hanem növelheti a sérülések kockázatát is.

Kérdés: Mitől más a MetaPWR egyéb szénhidrátblokkoló termékektől?

Dr. Fernando Guerra: A MetaPWR Assist nemcsak glükózblokkoló. A berberin, az eperfalevél és a fahéj jelenléte az anyagcsere-egészségügy több útját egyesíti, így nagyon különbözik más típusú molekuláktól.

Kérdés: Milyen kollagén tripeptid található a MetaPWR Advantage-ben?

Alexandra Nitsche: A MetaPWR Advantage-ben kilenc különböző típusú kollagén található, amelyek Olaszországból származó fenntartható tengeri halakból származnak. Ezek tartalmaznak egy endo- és exonukleázt, amely a hosszú kollagén makromolekulák közel 70%-át hidrolizált tripeptid molekulákra bontja. Ez azt jelenti, hogy magasabb biohasznosulást érünk el, mint az alacsony minőségű kollagénnel. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a szervezet jobban hasznosítja.

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában