A bátortalanság megszüntetése

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Ha csüggedtnek érzed magad, számos természetes eszközt használhatsz, hogy feldobd a hangulatod. A citrus és mentaolajok energizáló és felemelő hangulatot biztosíthatnak, vagy a doTERRA saját keverékei is segíthetnek visszanyerni a motivációd.

TIPPEK A LEHANGOLTSÁG FELOLDÁSÁRA:

  • Citrus Bliss párologtatása reggelente, hogy bátorítóan kezdd a napot.
  • Dörzsölj doTERRA Balance-ot a talpadra, hogy földelje gondolataid és érzéseid.
  • Építs be egy rövid meditációt a napi rutinodba, hogy elősegítse az odafigyelést. 

Elkedvetlenedés

A csüggedés az élet normális része. Rendszeresen találkozunk kudarcokkal és csalódásokkal, és ez az önbizalom és a lelkesedés elvesztéséhez vezethet. A csüggedés származhat a kudarctól való félelemből, a célok eléréséhez szükséges terv hiányából vagy az önostorozásból is. Nem baj, ha elkedvetlenedünk, de ha így maradunk, az gyakran megakadályozhat minket abban, hogy elérjük a számunkra fontos dolgokat.

 

Hogyan lehet megszabadulni a lehangoltságtól

A önostorozás ellen próbálj meg olyan földelő olajokat használni, mint a szantálfa és a doTERRA Balance. Alkalmazd a csuklóra és a nyakra, talpra, vagy párologtasd, hogy segítsen célon tartani, és ösztönözze a nyugtató, nyugodt környezetet.

A szomorúság gyakran a csüggedés gyökere. A citrusfélék és a menta illóolajok nagyon jótékonyan segíthetnek a szomorú érzések felemelésében. Az olyan citrusolajok, mint citrom, vadnarancs, lime és a grapefruit magas limonéntartalmúak, amely egy olyan kémiai vegyület, amely felemelő tulajdonságairól ismert. Ezek az olajok más olyan vegyületeket is tartalmaznak, amelyek hasznosak a pozitív környezet megteremtésében. Válaszd ki kedvenc citrusolajod, és párologtasd, vagy tegyél néhány cseppet egy pohár vízbe, hogy élvezd előnyeit. Párologtasd a Citrus Bliss-t reggel, hogy már felkeléskor élvezhesd a citrus illóolajok hangulatjavító hatásait.



A menta illóolajok, mint a borsmenta és a fodormenta, segítenek felélénkíteni az érzékeket, és energizáló hatást fejtenek ki. Használhatod a doTERRA Motivate-et, a citrusfélék és a menta illóolajok keverékét is, hogy segítsen visszanyerni az önmagadba és céljaidba vetett bizalmat


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj