doTERRA levesestálkészlet és portugál ízek keveréke

Az ünnepi finomságokhoz tökéletes készlet két levesestálból áll, amelyeket egy üveg Portugál ízek keveréke tesz teljessé.

Levesestálkészlet

A felettébb strapabíró kerámiából készülő, rusztikus stílusú levesestálak kényelmes fogást biztosító nyéllel és 500 ml-es űrtartalommal rendelkeznek. Sütőben, mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is biztonsággal használhatók.

Méretek: 10 × 7 cm 

 

 

Portugál ízek keveréke (15 ml) 

A Fekete bors, Citrom, Borsikafű, Bazsalikom, Koriandermag, Római kömény, Babérlevél és Fahéj esszenciális olajok kombinációja alkotta keverék minden cseppje a mediterrán ízeket hozza el nekünk. 

Fedezd fel egy sokszínű konyha hagyományait Portugál keverékünkkel! A felfedező utak és fűszerkereskedelem világában gazdag történelmi múlttal büszkélkedő Portugália változatos ízeiről, egyedülálló kulináris hagyományairól és ötletes ételeiről híres. A Fekete bors, Citrom, Borsikafű, Bazsalikom, Koriandermag, Római kömény, Babérlevél és Fahéj esszenciális olajok kombinációja alkotta keverék minden cseppje a mediterrán ízeket hozza el nekünk. Képzeld el a legfinomabb portugál ételeket idéző, gazdag, füstös jegyekkel telt aromákat és az őket kiegészítő sok-sok fűszeres és földes aljegyet egyetlen aprócska üvegbe zárva. Tökéletes levesekhez, ragukhoz, húsokhoz és tengeri ételekhez – tárd ki szíved a portugál konyhaművészet iránt, és élvezd jellegzetes ízei harmonikus egyvelegét! 

Elsődleges előnyök

  • Bázisként a portugál konyha egyik legfontosabb hozzávalója, az olívaolaj szolgál. 
  • Az ország konyhaművészetének változatos, hagyományőrző ételeihez több ezer éven át használt ízek széles repertoárját öleli fel.
  • Mediterrán aromákat és értékes fűszereket idéző jegyeket is tartalmaz.
  • Tökéletes sós-fűszeres ételekhez, illetve egzotikus desszertekhez izgalmas csavarként.

Használati utasítás

Ételízesítéshez. Használd szószokhoz, mártogatós szószokhoz vagy pácokhoz. Adagonként legfeljebb egy cseppet adj hozzá belőle.

Figyelmeztetés

Csak hígítva alkalmazd. Gyermekektől elzárva tárolandó. Bőrrel való érintkezés esetén legalább 12 órán keresztül kerüld a napfényt és az UV-sugárzást. A használata gyermekek és várandós nők számára nem ajánlott. Tartsd jól lezárva és hűvös helyen.

 

 

 

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA vadnarancs esszenciális olaj

Egy orángután gyógynövényt használt saját sebeinek kezelésére