Őszi csomag 5 új termékkel

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Különleges őszi csomag 5 új termékkel ( a termékek egyelőre külön nem kaphatóak, viszont csomagban most 17,25 eurót tud megtakarítani)

Csupa Európában vadonatújnak számító terméket tartalmaz, amelyek azzal a céllal készültek, hogy segítsenek összhangba kerülni a természettel, és felkészülnöd az elkövetkező hónapokra. Vállalj bátran új kihívásokat, valamint gyűrd le a szezonális nehézségeket egy olyan csomaggal, amely segít, hogy összeszedettebb legyél, és könnyűszerrel visszarázódj a munka és a pihenés következetesen kialakított egyensúlyába.

Mit tartalmaz a csomag?


Vetiver Touch

A vetivernek olyan sokrétű és egzotikus aromája van, amely igazán gazdag és magával ragadó. A magas fűféle vaskos gyökereiből gőzlepárlás útján kinyert vetivert gyakran nevezik a „föld aromájának” és a „nyugalom olajának” is. Az olajat világszerte ismerik nyugtató és kiegyensúlyozó előnyeiről. A Vetiver Touch megalkotásához a doTERRA szakértelemmel ötvözi frakcionált kókuszolajjal a vetiver esszenciális olajat egy pihenés előtt vagy egy tápláló bőrápolási rutin részeként is alkalmazható keverékért, amely kondicionál és hidratál. Esszenciális olaj formájában kapható párjával ellentétben az aromája lágyabb, és praktikus golyós üvegbe töltjük a könnyű felvitelért.

Elsődleges előnyök

  • Meleg, édes, fás és földes aromája van.
  • Külsőleg alkalmazva kiegyensúlyozó és nyugtató hatást fejt ki.
  • Az esti órákban alkalmazva csillapító, pihentető légkört teremt.
  • Nyugtató tulajdonságai miatt előszeretettel használják masszázshoz.
  • Frakcionált kókuszolajjal van elegyítve, hogy kondicionálja és hidratálja a bőrt.

 

Mirha Touch

A mirhát a világ egyik legbecsesebb esszenciális olajaként tartják számon. A bőr megjelenésének javítására való alkalmassága miatt számos bőrápolási termék kiemelt összetevője, így köztük a doTERRA Salubelle keveréknek is. A mirhát évszázadokon át használták meditációhoz és a balzsamozási gyakorlatok elvégzéséhez. Napjainkban továbbra is nagyra becsülik különböző alkalmazási területeken, úgymint az illatszer- és füstölőgyártás és a szépségápolási rutinok terén nyújtott értékei miatt. A doTERRA frakcionált kókuszolajjal elegyíti a mirha esszenciális olajat, hogy egy intenzíven hidratáló és fiatalító készítménnyel egészítsd ki mindennapi bőrápolási rutinod.

Elsődleges előnyök

  • Külsőleg alkalmazva nyugtató érzést vált ki.
  • Hozzájárul az egészségtől ragyogó bőrhöz.
  • Jótékonyan hat a tudatos jelenlétet erősítő rutinokra, valamint támogatja az elmélkedést és a belső lelki békét.

 

Becoming keverék 

citrom, duglászfenyő, japán menta, kardamom, kék lótusz

Az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett 2023-as Global Convention tiszteletére szeretettel megalkotott Becoming története a lótuszvirággal veszi kezdetét. Éjjelente ezek a virágok összezáródnak, és a víz alatt pihennek, amíg a reggeli napsugarakkal együtt készen nem állnak az ébredésre. Ez az inspiráló és erőt adó folyamat remekül szimbolizálja a folyamatos növekedést és jelképezi a doTERRA szellemiségét. Minden alkalommal, amikor ezt a keveréket használod, engeded, hogy felidézd magadban, igenis képes vagy kibontakoztatni a legnagyszerűbb éned.

Elsődleges előnyök

  • Friss, citrusos és mentás aromája van, amellyel segít a magabiztosság érzésének támogatásában
  • Kihangsúlyozza a ritka és fenséges kék lótusz virágát
  • Nagyszerűen kiegészíti a dinamikus és örömteli életvitelt

 

 

doTERRA abode habzó kézmosó koncentrátum doTERRA Citrus Bloom keverékkel

Varázsold friss virágillatúvá és tisztává a kezed a doTERRA abode habzó kézmosó koncentrátum erejével. A doTERRA Citrus Bloom hozzáadásával megalkotott összetétel esszenciális olajokat, felületaktív anyagokat és gyümölcskivonatokat tartalmaz, hogy a bőr kiszárítása nélkül, gyengéden tisztítsa a kezet. A selymesen könnyű hab finoman körbeöleli a kezet, eltávolítva a szennyeződéseket és a felesleges olajokat az egészséges megjelenésű bőr megőrzéséért. A doTERRA abode termékcsalád tagjaként ez a koncentrátum egy praktikus, újrahasznosítható flakonban kapott helyet. Moss, tisztíts és legyél egyben környezettudatos is minden használat alkalmával. 

Elsődleges előnyök

  • Felületaktív anyagokkal és bőrkondicionálókkal, köztük banánkivonattal kifejlesztve a bőr gyengéd tisztítása, lemosása és hidratálása érdekében.
  • Növényi alapú tisztító összetétellel készül, nincsenek benne ftalátok, foszfátok, színezékek és szintetikus illatanyagok sem.
  • Hozzáadott doTERRA Citrus Bloom keveréket is tartalmaz, amelyet az üdítő, édes, gyümölcsös és illatos virágos aromák harmonikus elegye alkot.
  • Újrahasznosítható, fenntarthatóan előállított alumíniumflakonba csomagolva.
  • A doTERRA abode termékcsalád tagja.

 

doTERRA újratölthető kézmosó-adagoló

Ez a tudatos vásárlóinknak megalkotott, tartós, újrafelhasználható üvegadagoló kényelmesen és könnyen megtölthető kedvenc doTERRA kézmosóddal. A doTERRA abode termékcsalád tagjának szánt adagoló esetében arra helyeztük a hangsúlyt, hogy az egyszer használatos műanyag helyett lehetőség szerint újrahasznosított üveget használjunk hozzá. Ez a környezetbarát választás nem csupán csökkenti a háztartásokban használt műanyag mennyiségét, de esztétikailag is szépíti mind a terméket, mind az otthonod. Hatékonyságot és fenntarthatóságot kínáló termékeivel a doTERRA-ra mindenkor számíthat abban, hogy környezettudatos megoldásokat biztosít mindannyiunk közös felelősségének, a bolygó megóvásának érdekében. 

Termékjellemzők

  • Gyönyörű formatervezés, mutatós esztétikai kivitelezés.
  • Rendkívül tartós, borostyánszínű üvegadagoló csiszolt fémpumpával.
  • Funkcionális és fenntartható, könnyedén utántölthető.
  • A doTERRA kézmosó koncentrátumokkal való használatra tervezve.

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj