abode habzó kézmosó koncentrátum Citrus Bloom keverékkel

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Varázsold friss virágillatúvá és tisztává a kezed a doTERRA abode habzó kézmosó koncentrátum erejével. A doTERRA Citrus Bloom hozzáadásával megalkotott összetétel esszenciális olajokat, felületaktív anyagokat és gyümölcskivonatokat tartalmaz, hogy a bőr kiszárítása nélkül, gyengéden tisztítsa a kezet. A selymesen könnyű hab finoman körbeöleli a kezet, eltávolítva a szennyeződéseket és a felesleges olajokat az egészséges megjelenésű bőr megőrzéséért. A doTERRA abode termékcsalád tagjaként ez a koncentrátum egy praktikus, újrahasznosítható flakonban kapott helyet. Moss, tisztíts és legyél egyben környezettudatos is minden használat alkalmával.

Elsődleges előnyök

Felületaktív anyagokkal és bőrkondicionálókkal, köztük banánkivonattal kifejlesztve a bőr gyengéd tisztítása, lemosása és hidratálása érdekében.
Növényi alapú tisztító összetétellel készül, nincsenek benne ftalátok, foszfátok, színezékek és szintetikus illatanyagok sem.
Hozzáadott doTERRA Citrus Bloom keveréket is tartalmaz, amelyet az üdítő, édes, gyümölcsös és illatos virágos aromák harmonikus elegye alkot.
Újrahasznosítható, fenntarthatóan előállított alumíniumflakonba csomagolva.
A doTERRA abode termékcsalád tagja.

 

 

Mi is van benne?

A Citrus Bloom keveréket a vadnarancs, grépfrút, levendula, római kamilla és a magnólia esszenciális olajok üdítő citrusos és illatos virágos aromáinak egyedülálló kombinációja alkotja. Használd idén tavasszal a Citrus Bloom keveréket, hogy felemelő otthoni környezetet teremts! 

 
 
Teljes összetevőlista

Víz (aqua), kaprilil/kapril-glükozid, Musa sapientum (banán) termésének kivonata, decil-glükozid, nátrium-kokoil-glutamát, Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, nátrium-lauroil-laktilát, Citrus paradisi (grépfrút) héjából kivont olaj, citromsav, glicerin, Pyrus malus (alma) termésének kivonata, nátrium-fitát, xantángumi, Lavandula angustifolia (levendula) olaj, nátrium-levulinát, Michelia alba virágából kivont olaj, Anthemis nobilis virágából/leveléből/szárából kivont olaj, nátrium-anizát, limonén, linalol.


 

Használati módok

Töltsd fel készleteid a Citrus Bloom hozzáadásával készülő habzó kézmosó koncentrátumból.

Tárolhatod a konyhában, fürdőszobában vagy akár a háztartási helyiségben is.

Használati utasítás

A hígítás javasolt aránya 1 rész koncentrátum 3 rész tisztított vízhez adva. A legjobb teljesítmény érdekében használd a habadagolóval együtt.


Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Ügyelj arra, hogy ne kerüljön kapcsolatba a szemeddel és sérült bőrfelülettel. Közvetlen napfénytől és túlzott hőhatástól távol tartandó.

Kiszerelés: 237 ml 

Adagolója külön kapható


 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában