Vezérigazgatónk, Corey B. Lindley egy napja

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Gondolkodtál már azon, hogyan néz ki egy elfoglalt vezérigazgató, férj, apa és nagypapa egy napja? Vezérigazgatónk, Corey B. Lindley a doTERRA-nál végzett elfoglalt feladatain kívül is sokféle kalapot visel. Íme, hogyan néz ki egy tipikus napja.


Corey szereti a napját egy kis korai meditációval és személyes fejlődéssel kezdeni, amit testmozgás követ, ami általában kerékpározást vagy 10 km-es futást jelent. Ezt követően tesz egy napfelkelős sétát feleségével, Janis-szel és Aussie nevű kutyájukkal. A MetaPWR, a doTERRA Protein és a különböző táplálékkiegészítők segítenek neki egy sikeres és koncentrált naphoz! 

 

Az irodába érve Corey-nak jellemzően sűrű megbeszélésekkel telik a napirendje. A képen a heti találkozó a végrehajtó bizottsággal.

 

Az irodájában általában ritkák a csendes pillanatok, de ha mégis megesik, szívesen párologtatja a vadnarancs és a Northern Escape aromákat. A MetaPWR Assist használata ebéd közben is mindig kötelező!

 

Esténként Corey szívesen tölti az idejét feleségével, Janis-szal, (aki többnyire növényi alapú vacsorákat készít) közösen a hátsó teraszon. Corey gyakran szurkol az unokáiknak a sporteseményeken, vagy néz egy órányi főző- vagy utazási műsort, miközben igyekszik nem túl gyakran ellenőrizni a munkahelyi üzeneteket.

Nyolc óra alvás nem igazán lehetséges a sűrű napirendje mellett. A 6,5 vagy 7 óra alvásból a doTERRA Serenity alvási rendszerének támogatásával hozza ki a legtöbbet, ami segít neki, hogy reggel 5:15-kor felfrissülve és izgatottan ébredjen, hogy élvezze az új napot!

Bár a munkarendje eléggé hektikus, mindig igyekszik időt szakítani arra, ami a legfontosabb: a feleségére és a családjára.

 

 
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció