Csokoládétorta doTERRA fűszer illóolajokkal

Copyright © Komáromi Szabolcs
A
honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép,
stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.
Mit szólnál egy finom csokoládétorta recepthez néhány doTERRA illóolaj bevonásával?

4 tojás
150 g természetes édesítőszer vagy kókusz- vagy barna cukor
30 ml folyékony kókuszolaj
80 g zabliszt
80 g rizsliszt
40 gr kakaópor
50 ml szűrt víz
1 g szerecsendió por
1 csepp Cassia
1 csepp Szegfűszeg
1 csepp Fahéj
10 g sütőpor
kókuszolaj és kakaó a kenéshez
kakaópor a szóráshoz és a befejezéshez.
Elkészítése
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.
Habverővel verd fel a tojásokat az édesítőszerrel, kókuszolajjal és kasszia, szegfűszeg, fahéj természetes aromákkal.
Adjuk hozzá a zablisztet, rizslisztet, kakaót és a szerecsendiót, majd keverjük jól össze. Adjuk hozzá a vizet, keverjük jól össze, és végül adjuk hozzá a sütőport.
Tegyük a tésztát egy kókuszolajjal kikent és kakaóval lisztezett tepsibe. Előmelegített sütőben 180ºC-on kb. 30 percig sütjük.
Egy kis szitán szórjuk a kakaóport a süteményre.
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:

Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!