Rózsaszín borsos parmezán keksz

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 


Hozzávetőleg 20 darab (gluténmentes)

Összetevők

1/2 csésze egész lenmag
1/2 csésze őrölt lenmag
10 csepp doTERRA rózsaszín bors illóolaj
1/3 csésze finomra reszelt parmezán sajt
1/2 teáskanál só
1/2 csésze víz

Tipp: A doTERRA édeskömény illóolaj ízletes helyettesítője a doTERRA rózsabors illóolajnak ebben a receptben.

 

Elkészítése

Melegítsük fel a sütőt 200°C-ra, béleljünk ki egy nagy tepsit.

Keverjük össze az összes hozzávalót egy tálban.

Egyszerű módja a hasonló méretű kekszek elérésének, ha a keveréket 4 részre osztjuk, majd minden negyedet 5 darabra osztunk. A kezünkkel gömbölyítsünk minden darabot golyóvá, és lapítsunk minden kekszet a tálcára.

Süssük 15-17 percig. Hagyd kihűlni a tálcán, mielőtt légmentesen záródó edényben tárolod vagy ajándékként csomagolod.

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA és Olajkert promóciók 2025. augusztus

doTERRA tömjén hidroszolpermet (frankincence hydrosol mist)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Rétegezett fehérjepuding (doTERRA csokoládés növényi fehérje és doTERRA vaníliás növényi fehérje)

Illóolajok keverésének útmutatója

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA 30 napos tisztító és helyreállító program Dr. Ruth Dempsey-vel

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA VMG+ (teljes értékű tápanyag komplex)