Rózsaszín borsos parmezán keksz

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 


Hozzávetőleg 20 darab (gluténmentes)

Összetevők

1/2 csésze egész lenmag
1/2 csésze őrölt lenmag
10 csepp doTERRA rózsaszín bors illóolaj
1/3 csésze finomra reszelt parmezán sajt
1/2 teáskanál só
1/2 csésze víz

Tipp: A doTERRA édeskömény illóolaj ízletes helyettesítője a doTERRA rózsabors illóolajnak ebben a receptben.

 

Elkészítése

Melegítsük fel a sütőt 200°C-ra, béleljünk ki egy nagy tepsit.

Keverjük össze az összes hozzávalót egy tálban.

Egyszerű módja a hasonló méretű kekszek elérésének, ha a keveréket 4 részre osztjuk, majd minden negyedet 5 darabra osztunk. A kezünkkel gömbölyítsünk minden darabot golyóvá, és lapítsunk minden kekszet a tálcára.

Süssük 15-17 percig. Hagyd kihűlni a tálcán, mielőtt légmentesen záródó edényben tárolod vagy ajándékként csomagolod.

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2025. április

Illat szombat (2025. április 12.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

A teafaolaj felhasználási módjai:

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Illóolajok keverésének útmutatója

doTERRA 30 napos tisztító és helyreállító program Dr. Ruth Dempsey-vel