Rózsaszín borsos parmezán keksz
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.
Hozzávetőleg 20 darab (gluténmentes)
Összetevők
1/2 csésze egész lenmag
1/2 csésze őrölt lenmag
10 csepp doTERRA rózsaszín bors illóolaj
1/3 csésze finomra reszelt parmezán sajt
1/2 teáskanál só
1/2 csésze víz
Tipp: A doTERRA édeskömény illóolaj ízletes helyettesítője a doTERRA rózsabors illóolajnak ebben a receptben.
Elkészítése
Melegítsük fel a sütőt 200°C-ra, béleljünk ki egy nagy tepsit.
Keverjük össze az összes hozzávalót egy tálban.
Egyszerű módja a hasonló méretű kekszek elérésének, ha a keveréket 4 részre osztjuk, majd minden negyedet 5 darabra osztunk. A kezünkkel gömbölyítsünk minden darabot golyóvá, és lapítsunk minden kekszet a tálcára.
Süssük 15-17 percig. Hagyd kihűlni a tálcán, mielőtt légmentesen záródó edényben tárolod vagy ajándékként csomagolod.
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!