doTERRA xEO MEGA (LifeLong Vitality Program 2/3)

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA Lifelong Vitality Program 3 részből áll. Az Alpha CRS+-ról már volt szó, most a második összetevőről az esszenciális olaj omega komplexről lesz szó.

Ennek a terméknek van egy vegán változata is a vEO MEGA, lásd lejjebb.

Az Alpha CRS+-ban található hatásos Sejtszintű Hosszú Élet keveréken felül a doTERRA Lifelong Vitalty Programja tartalmazza a xEO Mega, ultra tiszta esszenciális olajokat és más feloldható tápanyagokat tartalmazó  étrend-kiegészítőt, ami támogatja a szív és érrendszer egészségét, az agy egészségét és az optimális immunfunkciókat, valamint más egészségügyi előnyöket is biztosít.
 


xEO  Mega  egy  szárazföldi  és  tengeri  forrásból  származó  szabadalmaztatott esszenciális  zsírsav  keverék.  Az  omega-3  zsírsav  támogatja  az  egészséges ízületeket, az érrendszert, az agy egészségét és egyéb immun funkciókat.
 

A xEO Mega tartalmazza az erőteljes karotinoid asztaxantin antioxidánst, ami az agyban és az érrendszerben segít a lipidek oxidációjával szembeni védelemben. A xEO Mega összetevőit vegetáriánus kapszulába helyezik.
 

A xEO Mega doTERRA CPTG Minősített, Tiszta, Terápiás Minőségű esszenciális olajkeveréket is tartalmaz, amely szintén antioxidánsként funkcionál, támogatja a sejtek oxidatív stressz válaszát és más erőteljes egészségügyi előnyöket is biztosít. A keverékben található olajok természetes tartósítószerként is funkcionálnak, megvédve az esszenciális zsírsavakat a xEO Mega termékben az oxidációtól és az avasodástól.  

xEO Mega tengeri és növényi omega keverék (1100 mg): Tiszta, mikroszűrt halolajból: 300 mg EPA, 300 mg DHA

xEO/vEO Mega Esszenciális olaj keverék: szegfűszeg, tömjén, kakukkfű, kömény, vadnarancs, borsmenta, gyömbér, réti kömény és német kamilla 






vEO MEGA esszenciális olaj komplex

Az Alpha CRS+-ban található hatásos Sejtszintű Hosszú Élet keveréken felül a doTERRA Lifelong Vitalty Programja tartalmazza a xEO Mega VAGY vEO Mega ultra tiszta esszenciális olajokat és más feloldható tápanyagokat tartalmazó  étrendkiegészítőt, ami támogatja a szív és érrendszer egészségét, az agy egészségét és az optimális immunfunkciókat, valamint más egészségügyi előnyöket is biztosít. 

A teljesen vegetáriánus étkezés melletti elköteleződés egy olyan életstílus, ami egyre népszerűbb és sok embernek rendkívül fontos. Az Apha CRS+ és a Microplex VMz már vegetáriánus barát volt korábban is, de a xEO Mega terméken egy kicsit módosítanunk kellett, hogy vegán legyen. 

 


vEO Mega ugyanúgy biztosítja azokat a különleges esszenciális zsírsavakat, amelyekre szükségünk van az étkezés során, de azt növényi forrásokból nyerjük ki. Egy napi adag vEO Mega 1200 mg növényi omega olajat biztosít, amiből 555mg ALA lenmag olajból és inka mogyoró olajból, 100 mg DHA algából, 20 mg GLA borágó olajból és más növényi forrásokból kinyert esszenciális zsírsav keverék. 

vEO Mega 800 IU természetes D vitamint, 60 IU természetes E vitamint, 1mg tiszta  asztaxantint,  több  mint  5mg  egyéb  karotinoidot,  és  a  xEO  Mega-hoz hasonlóan  CPTG  Minősített,  Tiszta,  Terápiás  Minőségű  szabadalmaztatott esszenciális olajkeveréket tartalmaz.

vEO Mega Omega Keverék (1668 mg): Lenmag olaj, inka mogyoró mag olaj, borágó magolaj, tőzegáfonya mag olaj, gránátalma mag olaj, tökmag olaj, szőlő mag olaj.

xEO/vEO Mega Antioxidáns Keverék: Tiszta  asztaxantin  mikroalgából  és  természetes E  vitaminból,  lutein,  zeaxantin,  likopin,  alfa  és béta karotin.



 

vEO MEGA ára: 61,25 euró ; ~ 25.400 forint

 

A teljes LifeLong Vitality Pack ára: 110,25 euró ; ~ 45.800 forint

 

doTERRA Alpha CRS+ (LifeLong Vitality Program 1/3)


doTERRA Microplex VMz (LifeLong Vitality Program 3/3)

 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj