Deep Blue Polyphenol Complex (polifenol)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A Deep Blue márkanév a nyugtató támogatás szinonimája. A CPTG (Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű) illóolaj-keverék, valamint a bedörzsölő sokak számára nyújtott kényelmet, és megbízható a felhasználók körében. Logikus, hogy egy lenyelhető termék kiegészítse a Deep Blue termékcsalád aktuális előnyeit. A Deep Blue Polyphenol Complex tömjén, kurkuma, zöld tea, gyömbér, gránátalma és szőlőmag polifenol kivonatát tartalmazza, és úgy tervezték, hogy nyugtató támogatást nyújtson a fájó izmoknak és egyéb alkalmi kellemetlenségeknek. Szedd szükség szerint, amikor kellemetlen érzés jelentkezik, vagy alkalmazd minden nap a hosszan tartó előnyök érdekében.

A Deep Blue Polyphenol Complex az indiai tömjén (Boswellia serrata), valamint a kurkuma és a gyömbér kivonatainak egyedülálló keverékét tartalmazza. Az indiai tömjént régóta használják nyugtató tulajdonságai miatt, és használata a hagyományos indiai ayurvédikus gyakorlatokban jól ismert. 

Ez a táplálékkiegészítő egyedülálló és standardizált Boswellia serrata kivonatot (nem illóolajat) tartalmaz, amely klinikailag tanulmányozottan elősegíti az egészséges mobilitást és működést, és nyugtató támogatást nyújthat az egész testben. 

A tömjénhez hasonlóan a kurkumát is évszázadok óta használják az ájurvédikus gyakorlatban, és a népszerű indiai curry fűszernövény része is. A kurkuma megnyugtató szerepét a túlterhelt izmokban és ízületekben ma már világszerte elismerik a szakértők. A gyömbérgyökeret évszázadok óta használják Ázsia-szerte egészségügyi előnyei miatt és népszerű fűszerként. A gyömbér az első fűszerek között volt, amelyet az Újvilágba hoztak, és régóta ajánlják természetes nyugtató hatásai miatt.

 

 

Polifenolok

A polifenolok természetes, erős, vízben oldódó antioxidánsok. A Deep Blue Polyphenol Complex a legegészségesebbnek tartott italok – zöld tea, vörösbor, szőlő- és gránátalmalé – egyedülálló polifenol előnyeit biztosítja. A vörösbort (resveratrol) és a zöld teát (katekin) évszázadok óta az egészséges mediterrán, illetve az ázsiai étrend központi elemének tartják. Ma a legizgalmasabb öregedésgátló és wellness kutatások tárgyát képezik. A resveratrolról úgy tartják, hogy kulcsfontosságú összetevője az egészséges mediterrán étrendnek, és felelős a „francia paradoxonért”, ahol a franciák szíve sokkal jobb egészségnek örvend, mint az elvárható lenne egy kevésbé ideális étrendtől és életmódtól. A zöld tea egészségre gyakorolt jótékony hatásainak széles skáláját már több száz éve megállapították, de a tudósok csak a közelmúltban azonosították a katekineket, különösen az EGCG-t (Epigallocatechin-gallát), mint ezekért az előnyökért felelős molekulákat. A termékben használt zöld tea kivonat koncentrálja a zöld tea jó tulajdonságait, hogy célzott mennyiségű katechint biztosítson. A szőlőmag kivételes védőpolifenol-szintjéről ismert, különösen az OPC-kről (oligomer proantocianidinek), amelyek erős antioxidánsok. 

A gránátalma egy másik kulcsfontosságú összetevője ennek a terméknek, és gyakran "szent gyümölcsként" emlegetik. A punicalagint a gránátalma jótékony hatásai mögött álló kulcsfontosságú jótékony molekulaként azonosították, de szintjét ritkán deklarálják a gránátalmalé vagy a táplálékkiegészítők esetében. A Deep Blue Polyphenol Complex egyedülálló gránátalma gyümölcskivonatot biztosít, amelyet úgy standardizáltak, hogy a punicalagin meghatározott szintjét biztosítsa, ami segít biztosítani ennek az erőteljes gyümölcsnek az előnyeit. Ezek a polifenolok segítenek semlegesíteni a káros szabadgyökök széles körét, ezáltal támogatva a szövetek, szervek és rendszerek széles körének egészségét az egész szervezetben.

A Deep Blue Polyphenol Complex úgy lett kialakítva, hogy páratlan természetes támogatást nyújtson. Ráadásul a formulája lehetővé teszi, hogy mindezeket a kivételesen erős, természetes molekulákat alkohol, koffein, cukor vagy más potenciálisan káros stimulánsok fogyasztása nélkül élvezhesd.

 

 

 

Elsődleges előnyei

  • Tartalmazza a gyors hatású tömjénkivonatot, amely bizonyítottan segíti az izmok és ízületek kényelmét és működését.
  • Segít enyhíteni az alkalmi fájdalmakat és kellemetlenségeket a gyömbér, kurkumin, resveratrol és más polifenolok szabadalmaztatott, standardizált kivonatával.
  • Tartalmazza a doTERRA hasfogó keverékét: borsmenta, gyömbér és köménymag.

 

Használati útmutató

Vegyél be naponta 2 kapszulát étkezés közben; 1 kapszulát reggel és egyet este.

 

Gyakran ismételt kérdések

K.: A Deep Blue Polyphenol Complexet biztonságos minden nap szedni?

V.: A Deep Blue Polyphenol Complex minden nap biztonságosan használható. A Deep Blue Polyphenol Complex olyan botanikai polifenolokat tartalmaz, amelyeket régóta fogyasztanak szerte a világon, kulcsfontosságú összetevői a legegészségesebb étrendeknek, és biztonságukat alaposan tanulmányozzák.


K.: Szedhetek többet az ajánlottnál?

V.: Javasoljuk, hogy kövesd a javasolt felhasználási módot, amelyet a tudományos irodalom kiterjedt áttekintése alapján választottak ki, amely a megadott dózis mellett is hatékony. Azonban nem jelenthet problémát a Deep Blue Polyphenol Complex ajánlott mennyiségénél nagyobb adag bevétele a biztonságos alapján.

 

K.: Szedhetem-e a Deep Blue Polyphenol Complexet az Alpha CRS+-szal együtt?

V.: Igen, bár néhány hatóanyag átfedi egymást.

 

K.: A Deep Blue Polyphenol Complex tartalmaz glutént?

V.: A Deep Blue Polyphenol Complex nem tartalmaz gluténtartalmú összetevőket.

 

K.: A Deep Blue Polyphenol Complex tartalmaz genetikailag módosított anyagot?

V.: A Deep Blue Polyphenol Complex nem tartalmaz genetikailag módosított anyagot.

 

K.: A Deep Blue Polyphenol Complex bio és vegetáriánus?

V.: A Deep Blue Polyphenol Complex vegetáriánus. Nagyon fontos számunkra, hogy alapanyagaink minőségi forrásból származzanak, és ez nem mindig jelenti azt, hogy „tanúsítvánnyal rendelkező bio”. Sok összetevőt nem lehet biogazdaságokból beszerezni. Minden összetevőnket alaposan teszteltünk szennyeződésekre, növényvédő szerekre és nehézfémekre, hogy megfeleljenek saját magas minőségi szabványainknak és előírásainknak.

 

K.: Ez a termék tartalmazza a Deep Blue illóolajkeveréket?

V.: Nem.

 

 

 

Teljes összetevőlista

Gyömbér (Zingiber officinale) gyökerének kivonata, kurkuma (Curcuma longa) gyökerének kivonata, növényi hipromellóz, Boswellia serrata gyantájának kivonata, zöld tea (Camellia sinensis) levelének kivonata, mikrokristályos cellulóz, gránátalma (Punica granatum) gyümölcsének kivonata, szőlő (Vitis vinifera) magjának kivonata, Polygonum cuspidatum gyökerének kivonata, magnézium-sztearát, kalcium-szilikát, szilícium-dioxid, borsmenta (Mentha piperita) levelének kivonata, köménymag (Carum carvi) kivonata, maltodextrin


Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépd túl a javasolt napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultálj orvosoddal. Konzultálj kezelőorvosoddal vagy gyógyszerészeddel, ha egyidejűleg véralvadásgátló gyógyszert is szedsz. A termék véralvadásgátló szedése esetén nem javasolt. 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Hűvös, száraz helyen tartandó.

 

Kiszerelés: 60 kapszula

 

 

 

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek