doTERRA elektrolit - MetaPWR Recharge

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

MetaPWR Recharge: Elektrolitok + magnézium

Több mint 75%-unk dehidratált, és hiányzik a kulcsfontosságú elektrolitok napi tápanyagegyensúlya, hogy sejtjeinket feltöltve és energikusan tartsuk. A hidratálás kulcsfontosságú az egészséges anyagcseréhez, és az egészséges sejtek nem tudnak nélküle energiát termelni. A víz önmagában nem elég.

A MetaPWR Recharge az első és egyetlen olyan termék, amely a kritikus elektrolitokat a megfelelő mennyiségben és arányban biztosítja az anyagcsere csúcsteljesítményéhez; továbbá az életfának becézett baobab kivonatot, amely lehetővé teszi, hogy a sejtek hosszabb ideig hidratáltak maradjanak; ginzenget a tartós energiáért, valamint a Csendes-óceánban található Kuroshio áramlatból származó mélytengeri ásványi anyagokat, amelyek elősegítik a sejtek közötti egészséges vízszállítást.

 


Kulcsösszetevők

  • 75 mélytengeri ásványi anyagot tartalmaz
  • Pontos nátrium : kálium arány (az ideális folyadékegyensúly és az izomműködés érdekében)
  • Ultra hidratáló baobab kivonat
  • Friss gyömbér (mitokondriális támogatás)
  • Magnézium 4 féle formában (beleértve a magnézium L-treonátot, amely átjut a vér-agy rendszereken az optimális kognitív működés érdekében).
 
 
 
Ízek:
citrom - lime
eper



Összetevők: Baobab kivonat, kálium-klorid (300mg) 6% DV, kalcium-laktát, mélytengeri ásványi anyagok, nátrium-klorid (100mg) 4% DV, magnézium (citrát, szulfát, L-treonát, klorid), ginzeng kivonat, Aquamin alga kalcium, molibdén, MetaPWR illóolaj keverék: grapefruit héja, citromhéj, borsmentalevél/törzs, gyömbérgyökér, fahéj.

Egyéb összetevők: Víz, citromsav, glicerin, eper aroma, lila sárgarépalé koncentrátum, stevia, kókuszlé, gumiarábikum, napraforgó lecitin. 

Kókuszdiót tartalmaz.

 

 

Adagolás: Ürítsd ki a folyékony koncentrátumot egy pohár hideg vízbe és élvezd.

Megjegyzés: Használat előtt konzultálj orvosoddal: ha várandós vagy, vagy szoptatsz, ha valamilyen egészségügyi problémád van, vagy bármilyen gyógyszert szedsz.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

Kizárólag a doTERRA számára gyártott. Tajvanon készült.



Kulcsösszetevők és tulajdonságai

MetaPWR anyagcsere keverék (esszenciális olajok: grapefruit, citrom, borsmenta, gyömbér, fahéj)

MetaPWR illóolaj támogatja a fokozott energiára és vitalitásra, az anyagcsere egészségére és a testsúlyszabályozásra összpontosító egészséges wellness-programokat, hogy egészséget adjon az élettartamodnak.

Nátrium
A nátrium a sejteken belüli és az extracelluláris térben lévő folyadékegyensúly szabályozásában betöltött szerepe miatt elengedhetetlen a hidratáláshoz. Az elektrolitok szerepet játszanak a testi funkciók koordinálásához szükséges idegi impulzusok továbbításában, beleértve az izomösszehúzódásokat és az anyagcserét.

Kálium
A MetaPWR Recharge a kálium és nátrium elektrolitok optimális 3:1 arányát kínálja, támogatva a szív- és érrendszeri egészséget, a vérnyomás szabályozását, a veseműködést, a csontok egészségét és az általános egészséget.

Klorid
A klorid a legfőbb anion a szervezetben, amely a nátriummal és a káliummal együttműködve biztosítja a hatékony tápanyagszállítást, a salakanyagok eltávolítását és az általános sejtműködést, ami hatással van az energiatermelésre.

Magnézium
A négyféle - citrát, szulfát, L-treonát és klorid - magnézium esszenciális sejtek a MetaPWR Recharge-ban támogatják a kognitív funkciókat, az emésztés egészségét és az izomműködést.

Kalcium
Az olyan esszencialitok, mint a kalcium, nátrium és a kálium elengedhetetlenek az izomösszehúzódáshoz. A jól működő izmok létfontosságúak a fizikai aktivitás, a testmozgás és a kalóriafelhasználás szempontjából.

Baobab

A baobab egy Afrikában és Ausztráliában őshonos nagyméretű fa; az élet fájának is nevezik, és a MetaPWR Recharge-ban található baobab-kivonat segít a sejteknek hosszabb ideig hidratáltak maradni. Fokozza az AQP3 gén expresszióját, megkönnyítve a sejtek közötti vízszállítást, biztosítva a mélyebb sejthidratációt.

Mélytengeri ásványok
Az óceánban hatalmas ásványi kincsesbánya található, amely évszázadok óta érintetlen. A MetaPWR Recharge több mint 70 ásványi tápanyagot és nyomelemet tartalmaz (magnéziummal, nátriummal, káliummal, kalciummal, molibdénnel és vanádiummal gazdagított), hogy a vizet és az elektrolitokat a sejtekbe és a sejtekből kifelé szállítsa. Ezek a mélytengeri ásványi anyagok nemcsak a sejtfunkciókat támogatják, hanem táplálják és feltöltik a szervezetet, fokozzák az általános jólétet.

Ginseng
Tanulmányok a ginsenget a sejtek oxidatív stresszének csökkentésével és a sejtek magasabb energiatermelésének támogatásával hozták összefüggésbe. Ösztönzi az egészséges kognitív teljesítményt, elősegíti az egészséges mentális energiaszintet, növeli a VO2 Max-ot és a mitokondriális aktivitást.

 

A krónikus dehidratáció 75%-unkat érinti, ami fáradtsághoz és koncentrációhiányhoz vezet. A víz önmagában nem elég. A MetaPWR Recharge az ideális 1:3 nátrium-kálium arányt kínálja, biztosítva az optimális mélyhidratáltságot, megfiatalítva a testet és az elmét egyaránt.



Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA vadnarancs esszenciális olaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Egy orángután gyógynövényt használt saját sebeinek kezelésére