doTERRA PB Restore ProBiome Komplex


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A test mikrobiomja úgy működik, mint egy láthatatlan szerv. Ez a mikrobák hatalmas és változatos ökoszisztémája, amely a jóléthez elengedhetetlenek. A mikrobiom működésének kulcsa a megfelelő mikrobiális sokféleség és egyensúly, a jó és a rossz baktériumok magas aránya. A szervezet természetes öregedési folyamata, valamint a a tökéletlen táplálkozással, a mozgáshiánnyal, a rossz alvással és a stresszel együttesen megzavarhatják a mikrobiomot. A wellness életmód kiegészítése táplálékkiegészítéssel segíthet helyreállítani a mikrobiom egészségét.

 

 

A doTERRA PB Restore ProBiome Komplex 30 pre-, pro- és posztbiotikumból, valamint bakteriofágokból álló egyedülálló készítmény, amely segít helyreállítani a mikrobiális sokféleséget és egyensúlyt az optimális mikrobiom egészség és az általános wellness érdekében. A 18 milliárd kolóniaképző egység (CFU) probiotikum, vagy jó baktériumok, 24 aktív kultúrából állnak - ez páratlanul magas szintű gondosan válogatott törzsek egyedülálló változatossága 22 különböző fajokból - a kivételes mikrobiális sokféleségért. A prebiotikus fruktooligoszacharidok (FOS) és a bakteriofágok segítenek a mikrobiális egyensúly elérésében és fenntartásában azáltal, hogy ösztönzik a jó baktériumok növekedését és szelektíven támadják a rossz baktériumokat. A posztbiotikum - az egészséges baktériumok által termelt bioaktív vegyületek - további egészségügyi előnyöket biztosítanak.

 

A doTERRA PB Restore kétkamrás, időzítetten felszabaduló adagolási rendszerét úgy alakították ki, hogy egész nap támogassa a szervezetet. Segíti az emésztési kényelmet, a mikrotápanyagok szintézisét, a bélgát épségét és az egészséges anyagcserét. A doTERRA PB Restore-ban lévő baktériumtörzsek által termelt metabolitok bizonyítottan támogatják a bőr egészségét, a légzőszerveket, az immunrendszert és az egészséges gyulladásos választ. Egyes összetevők, köztük a doTERRA PB Restore-ban található posztbiotikum, az L Rhamnosus CRL 1505 korai kutatásai azt jelezték, hogy az agyi, szív- és érrendszeri, urológiai és anyagcsere-funkciókat, valamint az oxidatív stresszre adott egészséges DNS-válaszokat is segíthetik. 

Elsődleges előnyök

  • Támogatja az emésztőrendszer egészségét és a bélgát épségét
  • Segíti a mikrotápanyagok szintézisét
  • Támogathatja a bőr egészségét, a légzőrendszert, az immunrendszert és az egészséges gyulladásos reakciót.
  • 30 pre-, pro- és posztbiotikumból, valamint bakteriofágokból álló egyedülálló készítményt biztosít, amely segít helyreállítani a mikrobiális sokféleséget és egyensúlyt az optimális mikrobiom egészségéért, egy könnyen használható, napi egyszeri kapszulában. 

 

 

A még nagyobb mikrobiom diverzitás és a szinergikus mikrobiom támogatására, a felnőtteknek a doTERRA PB Restore és a PB Assist+ ProBiome Gut Complex-et is be kell építeniük a napi étrend-kiegészítő kúrába.



Használata

Vegyél be naponta 1 kapszulát bő vízzel. A maximális egészséges zsírokat tartalmazó étkezés előtt vedd be. Kerüld a kapszula bevételét magas hőmérsékletű ételekkel vagy italokkal (testhőmérséklet felett).

 

Gyakori és teljesen normális, hogy átmeneti változásokat tapasztalsz az emésztőrendszeredben vagy a székletedben a termék szedése során. Ezek a reakciók azt mutatják, hogy a doTERRA PB Restore aktív és a szervezeted alkalmazkodik hozzá. A legtöbb kellemetlenség, amit érezhetsz, az első néhány héten belül megszűnik.

 

Mi változott a régihez képest?

 

Figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha várandós vagy, szoptatsz, cukorbeteg vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, fordulj orvosodhoz. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.




Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal