Serenity stift valerian illóolajjal

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A lefekvésre való felkészülés még soha nem volt ilyen egyszerű a doTERRA Serenity stift-tel, mely valerian (orvosi macskagyökér) illóolajat is tartalmaz. Kényelmes, gyors felszívódású és zökkenőmentes felvitel. A doTERRA Serenity Pihentető keverék CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) levendula illóolajat tartalmaz, amelyről ismert, hogy helyileg alkalmazva nyugtatja a bőrt, miközben megnyugtató, földelő aromát ad, amely hozzájárul a nyugodt alvás környezetéhez. A stift a pihentető keveréket valerian illóolajjal kombinálja, hogy segítsen létrehozni egy olyan légkört, amely finoman kényelemre és kikacsolódásra csábít az egészséges alváshigiénia gyakorlása során. A doTERRA Serenity stift + valerian aromája lágy, pihentető és megnyugtató környezetet biztosít, és mentes parabénektől, ftalátoktól és szintetikus illatanyagoktól.

 

Elsődleges előnyök

  • Helyileg alkalmazva megnyugtató illatot biztosít.
  • Valerian (orvosi macskagyökér) illóolajat és a doTERRA Serenity pihentető illóolajkeveréket tartalmaz levendulával a nyugtató hatásért egy hordozható stiftben.
  • Selymesen, zsíros érzés nélkül alkalmazható
  • Parabén-, ftalát- és szintetikus illatanyagoktól mentes 

 

Alkalmazása

A pihenésre való felkészülés során szükség szerint alkalmazd a csukló belső felén, a nyak hátsó részén, a mellkason és a talpon.

Figyelmeztetés

Kerüld az arcon való alkalmazást. Kerüld a szembe jutást. Csak külsőleg. Ha irritáció lép fel, hagyd abba a használatát.

 

Összetétel

Cocos nucifera (kókuszdió) olaj, tápióka keményítő, Helianthus annuus (napraforgó) magviasz, Lavandula angustifolia (levendula) olaj, Juniperus virginiana (cédrusfa) faolaj, Valeriana officinalis (Valerian) gyökérolaj, Coriandrum sativum (Koriander) Magolaj, Cananga odorata (Ylang Ylang) Virág Olaj, Origanum majorana (majoránna) virág/levél/szár olaj, Anthemis nobilis (római kamilla) virágolaj, Sambucus nigra (bodza) gyümölcskivonat, Santalum album (szantálfa) Olaj, Gliceril-laurát, Gliceril-kaprilát, Vetiveria zizanoides (Vetiver) gyökérolaj, gliceril undecilenát, dipteryx odorata (Tonkabab) Magkivonat, Vanilla planifolia (Vanília) Gyümölcs Kivonat, glicerin, laurinsav


A Serenity rendszer elemei:

Serenity illóolaj keverék (15 ml)

Serenity lágykapszula (60 darab)

Serenity stift (30 gramm)


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Illóolajok keverésének útmutatója

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció