A termék, amit Rory McIlroy használt, hogy megszüntesse a hátfájását a PGA Touron

Rory McIlroy profi goljátékos

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Andy Roberts ; golfmagic.com ; 2023. aug. 30.

A PGA Tour szupersztárja, Rory McIlroy két golfütés között a doTERRA Deep Blue stift-jére hagyatkozott, hogy enyhítse hátizmait miközben a Tour Championship az East Lake-en zajlott.

A 34 éves McIlroy deréksérülést szenvedett a múlt hét elején, és nagy fájdalma volt, amikor a FedEx Kupa döntőjének első fordulójában sántikált a 70-es szintig.

Ahogy a verseny folytatódott, McIlroy hátfájása folyamatosan javult, és a FedEx-bajnoki címvédő végül a negyedik helyen végzett, bár 13 ütéssel lemaradva a győztes Viktor Hovlandtól.

A hátfájás az egyik leggyakoribb sérülés a golfozók körében világszerte.

De szerencsére számos olyan nyújtás, gyakorlat, sőt termék is létezik, amelyek segíthetnek leküzdeni a fájdalmat és megnyugtatni a hátizmainkat. 

 

 

Az egyik legjobb termék a fájdalmas alsó hátizmok megnyugtatására a doTERRA Deep Blue stift, amelyet McIlroy rendszeresen használ.

A négyszeres bajnok természetesen nagyban támaszkodott a nyújtások és az edzőtermi munka kombinációjára is a nyitókör után, hogy enyhítse hátfájását az East Lake-nél, de a doTERRA Deep Blue stift minden bizonnyal jelentős szerepet játszott a gyógyulási folyamatában.

Az egyik PGA Tour profi megdöbbent, hogy McIlroy folytatta a játékot a Tour Championship első fordulójában, tekintve, hogy milyen kellemetlen érzéseket okozott neki. McIlroy szerint az évadzárótól való visszalépés azonban soha nem volt opció. Számos szerencsejátékos és fantáziajátékos dühös volt, hogy McIlroy nem fedte fel sérüléssel kapcsolatos aggodalmait a szerdai sajtótájékoztatóján.

 

Deep Blue stift hozott enyhülést

 

McIlroy ezen a héten a fizioterápián folytatja a rehabilitációt, mielőtt a DP World Touron az Irish Open és a BMW PGA Championship versenyekre indul.

Egy gyors legénybúcsúra is lesz ideje, mielőtt felkészülne a hónap végén Olaszországban megrendezésre kerülő Ryder Kupára.  

A Deep Blue stift előnyei

  • Deep Blue nyugtató keverék, copaiba és más természetes összetevők kombinációja.
  • Maximális OTC-erősségű növényi alapú mentolt biztosít.
  • Átmeneti enyhülést nyújt az egyszerű hátfájással, ízületi gyulladással, rándulással, húzódással és zúzódással járó kisebb fájdalmakra, izom- és ízületi fájdalmakra
  • Hidratáló lágyítóanyagokat tartalmaz, amelyek puhává és nem zsírossá teszik a bőrt
  • Hűsítő és nyugtató érzést kelt




Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress bizalommal: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj