PB Assist+ ProBiome Bélkomplex

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A gyomor-bél traktus (GI) felelős a táplálék tápanyagainak megemésztéséért és felszívódásáért, valamint a szervezetből származó salakanyagok eltávolításáért. A mikrobák széles skálája szükséges a táplálék feldolgozásához, valamint az immunrendszert és más testi funkciókat segítő fontos vegyi anyagok előállításához. A kiegyensúlyozott táplálkozás a kulcsa az egészséges bélmikrobiomnak, amely rugalmas és gyorsan alkalmazkodik a változó körülményekhez. A bélmikrobiom további támogatását jelentheti a táplálékkiegészítés.

 

 

A család minden tagja számára használható PB Assist+ ProBiome Bélkomplex a pre- és probiotikumok különböző nemzetségeit, fajtáit és törzseit tartalmazó egyedülálló keverékét tartalmazza. Ezt a nagyszerű ízű eper-dinnye ízű port naponta kell bevenni. A PB Assist+ 13 probiotikus törzset és 1 prebiotikus rostot, a fruktooligoszacharidokat (FOS) kombinálja az egészséges bélkolonizáció érdekében. A PB Assist+-ban lévő élő kultúrák mikrokapszulázva vannak, ami azt jelenti, hogy védőburkolattal rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy túléljék a kemény, savanyú gyomor savas környezetét, így élve jutnak el a bélbe ahol a pH-érték éppen megfelelő ahhoz, hogy virágozzanak. PB Assist+ 7 milliárd AFU-t* (élő sejtet) biztosít aktív probiotikus kultúrákban, valamint oldható prebiotikus FOS-t, hogy ösztönözze a barátságos baktériumok növekedését. Ezek együttesen biztosítják a bélrendszer számára fontos mikrobiom támogatását.

*Az AFU az aktív fluoreszkáló egységek rövidítése. Ez a mértékegység az élő sejtek pontos megszámlálására szolgáló modern, kifinomult áramlási citometriás vizsgálati módszerből származik.

 

 

Elsődleges előnyök

  • Támogatja az emésztőrendszer és az immunrendszer egészséges működését minden életkorban
  • Segíti az optimális anyagcserét és a tápanyagok felszívódását
  • Kombinálja a 13 probiotikus törzset és a prebiotikus rostot a fruktooligoszacharidokat (FOS) az egészséges bélkolonizáció érdekében
  • Mikrokapszulázott probiotikus törzseket biztosít, hogy támogassa a hatékony szállítást az alsó tápcsatornába

 

Eper-dinnye ízű más természetes aromákkal
Az egész család számára kifejlesztve
30 tasak | Nettó súly 60 g
Adagolási méret: 1 tasak

 

 

Használata

Vegyél be naponta egy tasakot. Ne keverd forró italokkal. Öntsd a tasak tartalmát közvetlenül a szádba, vagy keverd össze 1,2 dl vízzel, gyümölcslével vagy az általad preferált hűsítő itallal, és azonnal idd meg. A tartalmat hideg ételekhez, például joghurthoz, turmixokhoz vagy zabpehelybe is keverheted. Tárold hűvös, száraz helyen.

 

Mi változott a régihez képest?


 

Figyelmeztetés

Figyelj a gyermekekre, amikor ezt a terméket használod. Ha várandós vagy, szoptatsz, cukorbeteg vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, fordulj orvosodhoz. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.



 


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Esszenciális "parfüm" receptek

Egy orángután gyógynövényt használt saját sebeinek kezelésére

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás