10 ok, amiért szükséged van egy illóolaj diffúzorra

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Ha Te is használsz illóolajokat, mint mi, akkor valószínűleg már rendelkezel illóolaj diffúzorral. Szükségünk van rájuk! De miért fontosak a diffúzorok, ha el akarod kezdeni az illóolajok használatát, és miért vásárolj egy csúcsminőségű illóolaj diffúzort? Rengeteg okot tudnánk mondani, de mi mindet tíz fő okba foglaltuk, amiért szükséged van egy illóolaj diffúzorra - és talán többre is -, hogy legyen otthon. Lássunk hozzá! Íme a tíz legfontosabb ok, amiért szükséged van egy illóolaj diffúzorra.

 

1. A diffúzorok segítenek boldog teret teremteni

Az aromák erőteljes módja annak, hogy olyan környezetet teremts, amilyet szeretnél. Valójában a szaglásunk szinte mindennél jobban kapcsolódik a memóriánkhoz - ami azt jelenti, hogy mindannyiunknak egyedi, egyéni élményei vannak bizonyos illatokkal kapcsolatban. Ez majdnem olyan, mint egy illat-emlékezeti ujjlenyomat! Egy illóolaj diffúzor lehetővé teszi, hogy bármilyen helyiséget könnyedén átitass olyan illóolaj aromákkal, amelyek boldog emlékeket idéznek fel.

Alapvető párologtatásra szívesen használjuk a Petal 2.0 diffúzorunkat. Gyönyörű kialakítású, és ez a termékcsaládunk "régi hűséges" diffúzora.

 

2. Ezek a legegyszerűbb módja az illóolajok használatának

Valóban nincs könnyebb módja az illóolajok használatának a mindennapi rutinban, mint a diffúziójuk. A diffúzió elindítása másodpercek kérdése, így azonnal élvezheted a kiválasztott illóolajok aromás előnyeit, amint szükséged van rájuk!
 
Bármelyik diffúzorunk tökéletes az egyszerű diffúzióra az egész otthonban, de szerettük volna megkönnyíteni az útközbeni diffúziót is. A miénk autós vagy irodai használatra készült, ami minden eddiginél könnyebbé teszi az illóolaj aromák megtapasztalását, bárhol is járj. 

 

3. A diffúzorok megőrzik az illóolaj minőségét

Az ultrahangos diffúzorok valóban segítenek megőrizni az illóolajok aromás vegyületeinek kémiai szerkezetét! Ahol a hő hatással lehet erre a szerkezetre, a diffúzorok teljesen érintetlenül és védve tartják az illóolajok előnyeit.
 
Minden diffúzorunk ultrahangos, így tényleg nem tévedhetsz, függetlenül attól, hogy melyik mellett döntesz!


4. Nagyszerű dekoráció

A diffúzorok, különösen a jó minőségű illóolaj diffúzorok, gyönyörű dekoráció lehet a ház bármely helyiségében. Stílustól függően a diffúzor lehet művészi díszítőelem vagy diszkrét. A diffúzorok amellett, hogy vizuálisan érdekesek és szépek, funkcionálisak is, és minden helyiségnek megfelelő aromás hangulatot kölcsönözhetnek.

Ha merész, mégis elegáns dizájnt keresel, próbáld ki a Roam diffúzort vagy a Volo Marble és Volo Onyx diffúzorokat. Ha valami finomabbat szeretnél, akkor a Lumo diffúzort és a Laluz diffúzort szeretjük.

 

5. Biztonságos illatokkal frissítik a levegőt

A gyertyák és sok légfrissítő tele van szintetikus anyagokkal. Az illóolajok alapvető, természetes eredetű aromák, amelyek (helyes használat esetén) hosszú távon sokkal biztonságosabbak, mint a szintetikus termékek, amelyek gyakran tele vannak mesterséges anyagokkal és vegyi anyagokkal. Mindannyian tehetünk azért, hogy több természetes eredetű aromát juttassunk a körülöttünk lévő levegőbe, és a diffúzorok segítenek ebben.

Különösen egy olyan kis helyen, mint az autód, a Pilot diffúzor óriási különbséget jelenthet a mindennapi vezetés során, mint más szintetikus aromák helyettesítőjeként.

 

6. A diffúzorok lehetővé teszik az otthoni spa élményt

Imádjuk a gyógyfürdőt, de az is sokba kerülhet - különösen, ha hozzánk hasonlóan Te is heti (vagy őszintén szólva, napi) wellness-élményre vágysz. Az illóolajokat gyakran használják a gyógyfürdőkben, mind aromásan, mind helyileg. Az illóolaj diffúzorral könnyedén varázsolhatsz fürdőszobádba vagy hálószobádba minden este spa hangulatot. Mindössze annyit kell tenned, hogy megtalálod a megfelelő aromákat, megtöltöd a diffúzort, és bekapcsolod. A heti wellness-éjszaka szó szerint másodpercekre van!

Dobd fel otthoni wellness élményed a Laluz diffúzor használatával. A Laluz diffúzor gyönyörű, meleg fénnyel rendelkezik, így kapcsold le a mennyezeti lámpákat, kapcsold be a diffúzort, és olvadj bele a nyugodt légkörbe.

 

7. Segítenek testreszabni minden szobát

Az aromák teljesen át tudják alakítani egy szoba hangulatát, és teljesen új érzést adhatnak neki! A megfelelő illatok illeszkedhetnek ahhoz az energiához, amelyet egy térben szeretnél, és segíthetnek otthonod az évszakhoz igazítani. Szeretjük a doTERRA Serenity illatát a hálószobákban párologtatni éjszakánként a nyugodt illat érdekében, a Citrus Bliss vagy a Vadnarancs olajat és a Borsmenta olajat a reggeli és a lakóterekben az energizáló hangulat érdekében, a szibériai fenyőolajat és a feketefenyő olajat pedig a konyhában vagy a családi szobában a téli évszakokban. A lehetőségek tárháza végtelen!

Minden helyiség megérdemli az esztétikájához illő diffúzort. Szerencsére rengeteg dizájn közül választhatsz, így minden helyiségbe pontosan a megfelelőt szerezheted be. Jelenleg a Roam diffúzort a közös helyiségekben, a Laluz diffúzort pedig a hálószobákban szeretjük.

 

8. A diffúzorok láng nélküliek

Mindenki szereti az illatgyertyákat, de ezek valójában eléggé korlátozóak. A láng miatt nem hagyhatod őket egyedül, és ha vannak gyerekeid vagy háziállataid, akkor rossz helyen veszélyesek lehetnek. Bár az illóolajok diffúziója során továbbra is diszkréten kell eljárni a gyermekek és a háziállatok közelében, az elektronikus diffúzió végtelenül biztonságosabb, mint a nyílt láng.

Minden diffúzorunk rendelkezik időzített beállításokkal, így nyugodtan bekapcsolhatod a diffúzort, és magára hagyhatod, az automatikusan leáll (és nem gyullad ki a házad!). A Volo Marble és Volo Onyx diffúzorok extra diffúzorbeállításokkal lehetővé teszik, hogy ne csak az üzemidőt, hanem a pára kimeneti szintjét is kiválaszthasd. Szeretnénk, ha egy hagyományos gyertya hagyná, hogy szabályozhassuk az illat erejét, nemhogy a lángját teljesen magától eloltsa.


9. Diffúzorok (lehetnek) párásítók

Nem minden diffúzor párásító is, és néha nehéz megtalálni őket. Nekünk van egy, és lehet, hogy elfogultak vagyunk, de szerintünk ez a legjobb a piacon. A Dawn aromapárásítónk hihetetlenül egyszerű, modern és stílusos, de ami a legjobb, hogy többcélú. Ha kedvenc aromáid hozzáadod ehhez a párásító diffúzorhoz, teljesen átalakíthatod bármelyik helyiséget aromákkal és a megfelelő mennyiségű páratartalommal, de mi különösen szeretjük éjszakánként használni.

 

10. Segítenek pénzt megtakarítani

A gyertyák, folyékony légfrissítők vagy autófrissítők használata gyorsan drága lehet - különösen, ha csúcskategóriás termékeket vásárolsz. Ahelyett, hogy újra és újra ugyanazokat a szintetikus légfrissítőket vásárolnád, a diffúzorok lehetővé teszik, hogy természetes forrásból származó, CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolaj aromákat használj, amelyek sokkal tovább tartanak. Aromáik sokkal erősebbek, és csak néhány cseppet kell a diffúzorba cseppentened ahhoz, hogy gyönyörű illatokkal töltsd meg otthonod.

A Lumo diffúzor akár 50 négyzetméteres területet is képes betölteni, ami a legnagyobb területi lefedettséget jelenti az összes diffúzorunk közül. Ezt a diffúzort ajánljuk, ha az illóolaj aromái nagy teret töltenek be! 

 

Nem számít, milyen diffúzort használsz (ha minőségi), az illóolaj diffúzorok nemcsak az otthonodban, hanem az életedben is átalakító hatással lehetnek! A diffúzorok rendszeres részévé tétele könnyebb, ha a diffúzorok stratégiai módon vannak elhelyezve otthonodban, de az is sokat számít, ha a diffúzor szép. Vásárold meg teljes diffúzor-kollekciónkat, és találja meg azt vagy azokat, amely(ek) megszólítanak!


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek