2024-es SEAL fenntarthatósági díj a Co-Impact beszerzési modellünkért

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

"Örömmel jelentjük be, hogy a doTERRA elnyerte a rangos SEAL Fenntarthatósági Díjat innovatív Co-Impact beszerzési modellünkért!

Ez az elismerés alátámasztja a fenntarthatóság, az etikus beszerzés és a pozitív közösségi hatás iránti rendíthetetlen elkötelezettségünket. A Co Impact Sourcing révén nem csupán illóolajok beszerzésével foglalkozunk; értelmes kapcsolatokat építünk, közösségeket erősítünk, és világszerte ezrek életében hozunk változást.

A díj elnyerése az egész doTERRA családunk elkötelezettségét és kemény munkáját igazolja. Együtt bizonyítjuk, hogy az üzlet lehet a jó erő, és hogy a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás előtérbe helyezésével mindenki számára fényesebb, fenntarthatóbb jövőt teremthetünk.

Ben Platt, stratégiai igazgató beszerzésfejlesztési igazgatója a doTERRA-nál, köszönetét fejezte ki a elismerésért: "Nagyon örülünk, hogy megkaptuk a SEAL-díjat a mi  Co-Impact beszerzési programunkért. A doTERRA-nál hiszünk az erőben, amit a együttműködésben és a felelős beszerzésben, hogy jelentős változást érjünk el a világban. Ez a díj megerősíti elkötelezettségünket a fenntarthatóság és a  társadalmi felelősségvállalás iránt."

Hatalmas köszönet  a SEAL Awardsnak ezért a kitüntetésért, és minden partnerünknek, Wellness Tanácsadóknak, ügyfeleinknek és támogatóinknak, akik továbbra is inspirálnak minket, hogy minden nap jobbá tegyük magunkat.

Terjesszük tovább a wellness-t és gyakoroljunk együtt pozitív hatást!"

 

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA On Guard védelmező keverék

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA AromaTouch - masszázs keverék

doTERRA Salubelle - szépség keverék