Bemutatjuk a doTERRA PB Assist+-t

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Míg a doTERRA PB Restore az egész testre kiterjedő mikrobiomot támogatja, a doTERRA PB Assist+ célzottan olyan törzseket tartalmaz, amelyek kimondottan a tápcsatorna és az emésztőrendszeri egészség támogatását szolgálják.

A doTERRA PB Assist+ egy családbarát probiotikus keverék az előző készítményhez képest kétszer annyi, 13 törzzsel és egy prebiotikummal. Kiegészíti a doTERRA PB Restore hatását az egészséges tápcsatorna maximális diverzitásáért.

A doTERRA PB Assist+ elfogyasztása pillanatában hétmilliárd AFU-t (aktív fluoreszcens egységet) biztosít a probiotikumok kifinomult számlálási módszere szerint jelenlévő élő kultúrákkal.

A doTERRA PB Restore-hoz hasonlóan a doTERRA PB Assist+ is tartalmaz prebiotikus frukto-oligoszacharidokat (FOS), inulint, amelyekről klinikai és kísérleti kutatások igazolják, hogy elősegítik az emésztőrendszer egészségét, az emésztéshez kapcsolódó komfortérzetet és az egészséges lipidanyagcserét.

A gyermekek és a felnőttek is szeretik az epres-dinnyés ízt, amitől mindkét csoport számára kellemes, ugyanakkor erőteljes és biztonságos is lesz ez a táplálékkiegészítő.

A doTERRA PB Assist+ egyedülállóan porított formája miatt nincs szükség a doTERRA PB Restore-nál alkalmazott kétkamrás kapszulás technológiára. Helyette mikrokapszulázás útján biztosítja a probiotikumok túlélését a gyomor savas közegében, hogy eljuthassanak a belekig. És habár úgy tűnik, hogy a készítmény már a szájban feloldódik, ne feledd, hogy mikroszkópikus méretű jótékony flórákról van szó. A probiotikus törzsek mikrokapszulázva vannak, tehát egy olyan védőburokba vannak zárva, amely lehetővé teszi hatékony eljutásukat egészen a gyomor-béltraktus alsóbb szakaszaiba, ahol majd szaporodni tudnak, és elkezdhetik kifejteni hatásukat.

 

Tekintsd át egyesével a doTERRA PB Assist+-ban található, tudományosan alátámasztott 13 probiotikus törzset:

L. rhamnosus LGG
L. plantarum LP01
L. plantarum LP02
B. breve BR03
B. lactis BS01
L. rhamnosus LR04
L. rhamnosus LR06
B. longum 04
B. breve B632
B. lactis BS05
Streptococcus thermophilus FP4
L. reuteri LRE02
L. salivarius ssp. salivarius CRL 1328

 

Összegezve tehát mindazokból a klinikai és kísérleti kutatásokból, amelyek a doTERRA PB Assist+-t alkotó 13 bioaktív összetevőre irányulnak, a készítmény formulájáról az alábbiakat állapíthatjuk meg:

• Általánosságban jótékonyan hat az emésztőrendszeri egészségre, és hozzájárulhat az emésztéssel kapcsolatos komfortérzethez.
• Elősegíti a tápcsatorna egészséges mikroflóráját.
• Elősegíti az egészséges szájhigiéniát a gyermekek számára.
• Hozzájárulhat az egészségtől sugárzó bőrhöz tipegők és gyermekek számára.
• Támogatja a gyermekkori egészséget.

Ez a 13 törzs eltér a doTERRA PB Restore-ban található 28 probiotikus törzstől. A doTERRA PB Assist+ és a doTERRA PB Restore együttesen 41 probiotikus törzset nyújt, amelyek további pre- és posztbiotikumokkal kiegészülve összesen 43 figyelemre méltó bioaktív összetevőt tartalmaznak!
Az optimális diverzitás és egészségtámogatás érdekében a felnőttek számára érdemes lehet mindkét ProBiom táplálékkiegészítőt napi rendszerességgel szedni.

 

Most, hogy már láttuk, hogy tudjuk beazonosítani a mikrobiomot támogató minőségi étrendkiegészítőket, és a doTERRA PB Restore és PB Assist+ készítményeket is megvizsgáltuk, nézzük meg azt is, hogyan kell ezt a két mikrobiomot erősítő táplálékkiegészítőt alkalmazni.

A doTERRA ProBiome táplálékkiegészítők szedése egyszerű. Vegyél be naponta egy doTERRA PB Restore ProBiome Complex kapszulát étkezés előtt. A PB Assist+ port öntheted egyenesen a szádba, vagy elkeverheted hideg vízben is azonnal elfogyasztva. Akár hideg élelmiszerekkel, például smoothie-val vagy joghurttal is beveheted.

Azt javasoljuk, hogy étkezéssel egyidejűleg vedd be ezeket a táplálékkiegészítőket. Emésztőrendszered ugyanis ilyenkor a legaktívabb, és olyan tempóban tudja a probiotikumokat átjuttatni a gyomor kíméletlen közegén, amilyet a kapszulázási technológia a hatékony működéshez igényel.
Más időpontban, például lefekvés előtt bevéve a táplálékkiegészítő valószínűleg túl hosszan időzne tétlenül a gyomorsavban, mivel az emésztés alvás közben lelassul.

Ezért azt javasoljuk, vedd be étkezés közben a probiotikumokat, de testhőmérsékletnél ne melegebb ételekkel vagy forró italokkal, ugyanis ezek károsítják a bioaktív összetevőket.

Ügyelj rá, hogy a mikrobiomod támogató új táplálékkiegészítőid mindennap bevedd! Talán meglepőnek találod, de amikor azt mondjuk, hogy a probiotikumok kolóniákat alkotnak, az nem azt jelenti, hogy hosszú távra szólóan beveszik magukat és letelepednek a szervezetedbe. Ne hagyd, hogy a sejtszámlálás terminológiája megtévesszen. A CFU telepképző egységeket jelent, de a probiotikumok csak átmeneti mikroorganizmusok. Végighaladnak az emésztőrendszer csatornáin és szisztémás előnyöket váltanak ki a tápcsatornával, az étrendből származó tápanyagokkal és a belekben már megtelepedett mikrobiótával való kölcsönhatásaik során, mielőtt távoznának a testből.

Tehát mivel a táplálékkiegészítőkből nyert probiotikumok csak átmenetiek, jótékony hatásaik a napi használattól függnek. Miként a víz is elengedhetetlen sejtjeid mindennapos hidratálásához, vagy miként a doTERRA Lifelong Vitality Pack termékeit is napi rendszerességgel szeded, hogy elegendő mikrotápanyagot biztosítson a szervezeted számára, javasoljuk, hogy a doTERRA PB Restore és a PB Assist+ készítményeket is építsd be mindennapi étrend-kiegészítésedbe.

 

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA On Guard védelmező keverék

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA AromaTouch - masszázs keverék

doTERRA Salubelle - szépség keverék