MetaPWR Advantage – gránátalma-cseresznye ízben

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Táplálékkiegészítő kollagénnel, növényi összetevőkkel, esszenciális olajokkal, vitaminokkal és édesítőszerekkel

Kóstold meg, milyen finom, édes ízélményt nyújt a MetaPWR Advantage – gránátalma-cseresznye ízben! 

Ahogy a szervezetünk természetes NAD+/ NADH (nikotinamid-adenin-dinukleotid) és kollagén termelése az idő múlásával csökken, a testi funkciók nem képesek a lehető legjobban teljesíteni.

Itt jön a képbe a MetaPWR Advantage. Kilencféle tengeri forrásból származó kollagén tripeptidet és NMN-t (nikotinamid mononukleotid) tartalmaz, amely hozzájárulhat a NADH és NAD+ termeléséhez.

Ízletes, porított formában kínáljuk. Használd a MetaPWR Advantage-t, hogy belülről kifelé erősítse általános testösszetételed.
 

Fő összetevők és előnyök

• Nem tartalmaz GMO-kat, tejtermékeket, szóját, glutént, tartósítószereket, mesterséges édesítőszereket és aromákat.
• A kollagén képes a bőr megjelenését támogatni tömörsége fokozása, feszessége erősítése és hidratáltsága javítása útján.
• A szőlő (Vitis vinifera) magjának kivonata összetevőre vonatkozóan:
○ Támogatja az anyagcserét/segít az egészséges szívműködés fenntartásában/hozzájárul a vérnyomásra gyakorolt jótékony hatásokhoz.
○ Természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz a sejtvédelem érdekében/segít megóvni a sejteket a szabad gyökök által okozott károsodással szemben.
○ Az antioxidánsok támogatják a szervezet teljes körű antioxidáns funkcióját, és a szervezet védekezőképességének erősítéséhez is hozzájárulhatnak.
○ Klinikailag/tudományosan igazolt, hogy védi a sejteket és szöveteket a szabad gyökök okozta oxidatív károsodásoktól.
• Az L-aszkorbinsav összetevőre vonatkozóan:
○ Segít az általános öregedési folyamat javításában.
○ Védi a bőrt a környezeti stresszhatásoktól.
○ Tudományosan bizonyított, hogy segít megvédeni a bőrt az idő előtti öregedéstől a káros szabad gyökök okozta eritéma és stressz csökkentése útján.
○ A szív- és érrendszeri egészség fenntartásáért.

 

Használati módok

• Alkalmazd naponta, teljes értékű élelmiszereket biztosító étrend és rendszeres testmozgás mellett a kívánt eredmények elérése érdekében.
• Szedd a MetaPWR rendszer többi tagjával együtt, és éld életed erőd teljében.
• Használat előtt olvass el minden óvintézkedést és figyelmeztetést.


Használati utasítás

Naponta 1 tasakot fogyassz el. A tasak tartalmát add 150–240 ml hideg vagy szoba-hőmérsékletű vízhez. Fogyasztás előtt keverd vagy rázd össze.
Hűvös, száraz helyen tartandó.


Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépd túl a javasolt napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultálj orvossal.
Allergének: halkollagén.


Összetevők

Halkollagén, töltőanyag (gumiarábikum), savasságszabályozó (citromsav), sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae), hordozó (kalcium-karbonát), aroma (nátrium-glükonát), L-aszkorbinsav, homoktövis (Hippophae rhamnoides) termésének kivonata, természetes aroma, édesítőszer (steviából nyert szteviol-glikozidok), vörösszőlőlé-koncentrátum, stabilizátorok (foszfolipidek, zsírsavak), vörös narancs (Citrus sinensis) terméskivonata, színezőanyag (sárgarépa [Daucus carota] gyökérkoncentrátuma), nátrium-hialuronát, alma (Malus pumila) termésének kivonata, hordozó (növényi zsírok), grépfrút (Citrus paradisi) héjából kinyert esszenciális olaj, rizs (Oryza sativa) korpájának/csírájának kivonata, citrom (Citrus limon) héjából kinyert esszenciális olaj, színezőanyag (klorofillin), nikotinamid-adenin-dinukleotid (NADH), stabilizátor (citrusokból nyert bioflavonoidok), borsmenta (Mentha piperita) leveléből/szárából nyert esszenciális olaj, gyömbér (Zingiber officinale) gyökeréből kivont esszenciális olaj, színezőanyag (áfonya [Vaccinium myrtillus] terméskoncentrátuma), szőlő (Vitis vinifera) magjának kivonata, fahéjból (Cinnamomum zeylanicum) kivont esszenciális olaj, D-biotin.

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Különböző hangulathoz más-más illóolaj (diagram)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

Gyermekolajok felnőtt párjai

Egyéjszakás mézeskalács zab

doTERRA teafa illóolaj - melaleuca

doTERRA Petal párologtató