Adománygyűjtés a Killia ház anyagi támogatásához

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA Healing Hands adománygyűjtési projektjének végeredménye a 2024-es európai konferencián.

A doTERRA minden európai konferencián külön adománygyűjtést hirdet a jelenlévőknek, akik a helyszínen kijelölt termékek megvásárlásával adományozhatnak. 2024-ben Torinóban (május 23-25.) ez a Sárga mandarin, Vörös mandarin, Japán menta és Davana Touch termékek voltak.

Adományaiddal életeket változtatsz meg

A doTERRA-nál minden tevékenységünk középpontjában az adományozás áll, és tagjaink örökségünk iránti elkötelezettsége jóvoltából 2030-ra megháromszorozzuk hatásainkat. Családunk túláradó bőkezűsége nagyban hozzájárul az olaszországi Szardínia szigetén működő Killia ház anyagi támogatásához is, amely árva és nevelőcsaládhoz került gyermekeken segít állatok bevonásával végzett, innovatív terápiás kezelések útján.

A Sárga mandarin, Vörös mandarin, Japán menta és Davana Touch eladásaiból gyűjtött összes nettó bevétellel (áfa nélkül) sikerült egy elképesztő összegig eljutni három nap alatt:

Összesen: 62.701 EUR

 


Tagjaink közbenjárásának hála folytatódhatnak a Casa Killia felújítási munkálatai, amely jobbá teheti a veszélynek kitett gyermekek életét. Lépésről lépésre haladva segítünk a világnak meggyógyulni.

A Killia Családi Ház egy egyedülálló központ, amely az állatok segítségével történő beavatkozásokra specializálódott. Egyéni vagy csoportos állatterápiás tanfolyamokat kínálnak. Meglévő szolgáltatásaik mellett új és ambiciózus céljuk, hogy ingatlanjukat és létesítményeiket kibővítsék, hogy testi és/vagy szellemi fogyatékkal élő árva gyermekeket fogadhassanak és nevelhessenek. Minden gyermek megérdemli a szeretetet, a támogatást és a gondoskodást, és elkötelezettek amellett, hogy terápiás szolgáltatásokat nyújtsanak a rájuk bízott gyermekeknek. A Killia társterápiás kutyái és szakemberekből álló csapata elkötelezett az ember-állat kapcsolat előmozdítása és fejlesztése mellett, és te is csatlakozhatsz hozzájuk, hogy segítsd ezeket a gyerekeket. További információ: https://killia.eu/

 

Az idei esemény a doTERRA Europe történetének legnagyobb és legnagyszerűbb Convention találkozója volt.

A 2025-ös európai konferencia Brüsszelben lesz.

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

Gyermekolajok felnőtt párjai

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA AromaTouch - masszázs keverék

doTERRA Salubelle - szépség keverék