Mito2Max - Energia és állóképesség komplex

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA Mito2Max egy szabadalmaztatott formula, amely standardizált növényi kivonatokból és metabolikus kofaktorokból áll, és támogatja a sejtek egészséges energiatermelését. A Mito2Max támogatja az optimális mitokondriális működést, az aerob kapacitást és az állóképességet természetes módon, káros stimulánsok használata nélkül. Használd a Mito2Max-ot a koffeintartalmú italok és étrend-kiegészítők egészséges, hosszú távú alternatívájaként a fokozott energia és vitalitás érdekében.

Koncepció

Minden emberi testet sejtek billiói alkotnak. Figyelemre méltó, ha elgondolkodunk azon a szinergián, amely e sejtek között létrejön. Az élethez szükséges "energia" minden egyes sejt mitokondriumából származik. Ahogy öregszünk, testünk mitokondriális működése egyre kevésbé hatékony. Ez alacsonyabb energiaszintet és több mérgező sejtkimerülést eredményez. A sportok és tevékenységek, amelyeket fiatalkorunkban élveztünk, kevésbé élvezhetővé válhatnak. Néhányan koffeinnel és más stimulánsokkal próbálják növelni energiaszintjüket, amelyek gyors felpezsdülést biztosíthatnak, de gyakran rosszabbul érezzük magunkat.

A Mito2Max a doTERRA szabadalmaztatott energia- és állóképesség-komplexumát tartalmazza, amely fokozza a mitokondriumok működését, támogatja az állóképességet és a kitartást, segít a szervezetnek gyorsabban alkalmazkodni a változatos élettevékenységekhez, és növeli a mentális energiát. Az acetil-L-karnitin, az elsődleges összetevő támogatja a mentális egészséget, a mitokondriumok működését és az agyi keringést. Az Oligonol®† egy egyedülálló és erőteljes antioxidáns keverék, amely egyesíti a következőket a licsi gyümölcsből és a zöld teából származó biológiailag aktív polifenolokat olyan formában, amely lehetővé teszi a gyors felszívódást, és hatékonyan védi a sejteket a szabad gyökök és az oxidáció ellen. Az Oligonol emellett segíti a jobb keringést és az energiát, amelyek mindkettő fontos az általános egészséges öregedés szempontjából.

Az Ashwagandha gyökérkivonatot, amelyet számos felhasználási módja miatt a "korok gyógynövényének" neveznek, már generációk óta tanulmányozzák, és az energiaszint növelésére, az immunitás és a libidó támogatására használják, miközben pozitív hatással van a hangulatra, az alvásra és a stresszre is.

A Mito2Max a tökéletes módja annak, hogy növeld az exogén antioxidáns bevitelét, a szabad gyökök terjedésének megfékezésével és a mitokondriális energiaszintek maximalizálásával minden nap.

Elsődleges előnyök

  • Elősegíti az ATP hatékony termelését a sejtek mitokondriumaiban.
  • Fokozza az állóképességet és az oxigén hatékony felhasználását.
  • Támogatja a metabolikus alkalmazkodást a különféle tevékenységekhez, a filmnézéstől a maratoni futásig.
  • Támogatja a mentális energiát.
  • Acetil-L-karnitin, Oligonol, Ashwagandha gyökér kivonat és Q10 koenzim célzott szintjét tartalmazza egy szabadalmaztatott keverékben.
  • Nátrium-lauril-szulfát-mentes növényi kapszulával készült; nem tartalmaz tej- vagy búzakészítményeket; nem tartalmaz állati eredetű termékekből származó összetevőket.

 

 

Összetevők: acetil-L-karnitin-hidroklorid, hipromellóz, mikrokristályos cellulóz, kvercetindihidrát, alfa-liponsav, Q10-koenzim, licsi (Litchichinensis) gyümölcskivonat, hernyógombapor (Cordyceps), ginseng (Panax quinquefolius) gyökérkivonat, sztearinsav, álombogyó (Withania somnifera) gyökérkivonat, szilícium-dioxid, zöld tea (Camellia sinensis) kivonata, maltodextrin 

 

 

Használata

Vegyél be naponta 2 kapszulát étkezés közben. Ne használd lefekvés előtt. 

Figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tartandó. Várandós vagy szoptatós nők és ismert betegségben szenvedők használat előtt konzultáljanak orvossal. Ne használd, ha biztonsági fólia a kupak alatt törött vagy hiányzik. Tárold hűvös, száraz helyen.

 

Kérdések és válaszok

K.: Mikor fogok megnövekedett energiát érezni?

V.: A Mito2Max erőteljes és hasznos eredményeket hozhat. Az optimális előnyöket egy bizonyos időn át tartó következetes használat révén érhetjük el; azonban minden ember egyedi és egyéni igényekkel rendelkezik. A hatások érzékeléséhez szükséges idő mindenki számára eltérő lesz.


K.: Miért biztonságosabb a Mito2Max, mint a hagyományos energiaitalok?

V.: A Mito2Max biztonságos összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják a mitokondriumok működését a természetes energiatermelés érdekében. A hagyományos energiaitalok gyakran tartalmaznak nemkívánatos mellékhatásokkal járó stimulánsokat és nagy mennyiségű cukrot. A Mito2Max szedése biztosíthatja Neked a szükséges energiatámogatást az elvonási tünetek vagy a nap folyamán később bekövetkező energia "összeomlás" nélkül.

 

K.: Biztonsággal szedhetik a gyermekeim a Mito2Max-ot?

V.: A Mito2Max legtöbb összetevője várhatóan biztonságos a gyermekek számára; azonban a Mito2Max összetevőinek gyermekeknél történő alkalmazásáról korlátozott számú tudományos információ áll rendelkezésre. Ezért a Mito2Max jelenleg csak felnőtteknek ajánlott.

 

K.: A várandós nők biztonságosan szedhetik a Mito2Max-ot?

V.: Nincs elegendő tudományos vizsgálat a Mito2Max összetevőinek várandósság alatti használatáról. A doTERRA nem ajánlja a Mito2Max-ot terhesség alatt. Ha egy várandós nő a Mito2Maxot kívánja szedni, a termék használatát orvos felügyelete mellett tegye.

 

K.: Ez a termék GMO-mentesnek tekinthető-e, és gluténmentes?

V.: A Mito2Max nem tartalmaz genetikailag módosított anyagokat és nem tartalmaz glutént.


Kiszerelés: 60 kapszula

Ára: 55,25 euró ; ~ 22.400 forint

 


Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj