Olajok vásárlása megbízható forrásokból

Az elmúlt tíz évben a doTERRA teljesen megváltoztatta az illóolajok megítélését. Míg korábban atipikusnak számítottak, ma már sokak számára biztonságos és természetes módját jelentik a mindennapi egészség fenntartásának és kezelésének. E változás megteremtése érdekében a doTERRA a szilárd tudományra való építkezésre összpontosított, tudósokkal és kutatókkal együttműködve az aromaterápia modernebb megközelítése érdekében.

A minőség iránti elkötelezettség

Ha doTERRA Wellness Tanácsadótól vásárolsz, és közvetlenül a forrástól kapod az olajokat, biztosíthatod, hogy a legjobb minőséget és gondosságot kapod. Az emberek a minőség iránti elkötelezettségünk miatt bíznak a doTERRA márkában. De nem kell csak a doTERRA-nak hinned a névértékénél fogva. Arra törekszünk, hogy átláthatóak legyünk azzal kapcsolatban, hogy honnan származnak az olajaink, és hogyan teszteljük őket.

Tudtad, hogy nyolc különböző, csak a doTERRA-nál alkalmazott tesztnek kell megfelelnie minden egyes olajnak? Mivel az illóolajok világában nincs minőségbiztosítási szerv, minden cég felelős azért, hogy illóolajaik tiszták legyenek. A doTERRA azonban biztosítani akarta, hogy a Certified Pure Tested Grade szabványunkban e nehézség ellenére is megbízhassunk.

Ezért a doTERRA kiválasztott akadémiai, ipari és tudományos intézményekkel dolgozik együtt, hogy az illóolaj-kutatás élvonalában maradjon. Számtalan órát töltöttünk a legtisztább olajok biztosításához szükséges pontos vizsgálatok meghatározásával. Van egyfajta ipari szabvány a gázkromatográfiás és tömegspektroszkópiai tesztek elvégzésére, és ez a vizsgálat része a folyamatnak, a doTERRA ezeket a teszteket csak a minőség korai mutatóinak tekinti, ezért még tovább feszegette a határokat.

Mielőtt a doTERRA egyáltalán fontolóra venné egy olaj értékesítését vagy felhasználását a saját keverékeinkben, annak át kell esnie ezeken a független (vagy harmadik féltől származó) laboratóriumokban végzett lelkiismeretes teszteken. Ha bármelyik olaj egy tétele a nyolc teszt közül akár csak egynek sem felel meg, azt visszautasítják. Ily módon a doTERRA CPTG minőség továbbra is konkrét ígéretünk a számodra, és nem csupán egy szlogen.

A különböző forrásokból történő vásárlás veszélyei

Sajnos az online vásárlás világa megnehezítette az ellenőrzött termék beszerzését, hacsak nem tudod, hogy az közvetlenül olyasvalakitől származik, akiben megbízol. Sok online eladó állítja, hogy a doTERRA olajokat árulja, de a következő problémák továbbra is fennállnak:

1. Az ellenőrizetlen eladók viszonylag könnyen levehetik az üveg kupakját és gyűrűjét, és vagy felhígítják, vagy teljesen kicserélik az olajat. Ezután új kupakot és tömítést tesznek rá, és nyereségvágyból eladják.

2. Nem lehet megmondani, hogy pontosan honnan származik az olaj. A doTERRA világszerte elkötelezett termesztő partnerekkel dolgozik együtt annak érdekében, hogy a legjobb növényekhez jusson. A helyi gazdák és szüretelők szakértelmére támaszkodunk, és segítünk támogatni minden egyes növény fenntartható betakarítását és növekedését. De ha egy olajat manipulálnak, akkor már nem tudhatod, hogy mi van az üvegedben.

3. Nem lehet megállapítani, hogy az üveg milyen körülmények között állt a szállítás előtt. A hűvös doTERRA raktárban minden egyes olajat gondosan csomagolnak és óvnak a szélsőséges körülményektől.

Az egyéb online forrásokból vásárolt olajokra nem áll fenn garancia. A bizonytalan eredetű olaj használata potenciálisan veszélyes lehet a Te vagy családod egészségére. Ha csak attól vásárolsz, akit ismersz, vagy online közvetlenül magától a doTERRA-tól, az az egyetlen módja annak, hogy megbizonyosodj arról, hogy a megszokott és szükséges minőséget kapod.

Észrevehetően más

Ha vennél egy Kiát, nem várnád el, hogy úgy menjen, mint egy Ferrari. És az egyes illóolajok közötti különbség is ilyen nagy lehet. Azonban biztos lehetsz benne, hogy a doTERRA csak a legjobb és legmagasabb minőségű illóolajokat használja. Az összes kutatással, amely a megfelelő helyszín, a legegészségesebb, legjobb kémiai profillal rendelkező növények és a legszakavatottabb gazdák felkutatására irányul, minden egyes olajra az első naptól kezdve gondot fordítanak.

 

 

Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA citrom esszenciális olaj

doTERRA promóciók 2024. április