Mozzarella és paradicsom saláta bazsalikom illóolajjal
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.Tökéletes alkalom arra, hogy zöldebb és egészségesebb ételeket fogyasszunk. Ez a recept nagyszerű lehetőség egy könnyű ebédhez vagy egészséges előételhez. Az olasz klasszikus, a Caprese saláta ihlette, és mindenképpen közönségkedvenc.
Összetevők
200 gramm koktélparadicsom
2 golyó jó minőségű mozzarella sajtot
1 marék friss bazsalikomlevél
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 csepp bazsalikom illóolaj
tengeri só
frissen őrölt fekete bors
Elkészítése
1. A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk, és egy tálba tesszük.
2. A mozzarellagolyókat tépkedjük darabokra, és keverjük össze a paradicsommal.
3. Vágjuk fel a bazsalikomleveleket, és adjuk a paradicsomhoz és a mozzarellához.
4. Egy külön edényben, például egy üvegben vagy kis tálban keverd össze a balzsamecetet, az olívaolajat és a bazsalikom illóolajat.
5. Tálaláskor öntsd az olajat és az ecetet a salátára, és ízesítsd sóval és borssal.
6. Forgasd össze az egészet, hogy az ízek összeérjenek. Tálalható.
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!