6 illóolaj, mely parfümként használható

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az illóolajok számtalan csodálatos tulajdonságukról ismertek, de a legtöbb embert az illatuk ragadja meg. Ami azt jelenti, hogy a hagyományos parfümöt minden bizonnyal lecserélheted egy olyan illóolajra, amely megfelel a hangulatodnak és a személyiségednek. Használj olyan parfümöt, amelyet szeretsz, és amely a 100%-ban természetes és tiszta termék használatának előnyeit is magában hordozza.

Íme néhány kedvenc illatos illóolajunk:

Levendula

A levendula mára már talán vintage-nek számít, de virágos és nyugtató illata olyan, mint egy ölelés a léleknek. Egy-két csepp levendula illóolaj a nyakadra cseppentve egész nap ébren tartja az illatot. A levendula illata csodálatos nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik. 

Rose Touch

Miért ne viselhetnéd a világ leghíresebb virágát parfümként? Ezt a finom és értékes illóolajat a pulzuspontokra kenve egész napra felemelő illatot biztosít. Ha romantikus hangulatban vagy, a Rose Touch még szebbé varázsolja.

Jasmine

Ez a finom és ritka virág édes illatú, felemelő tulajdonságokkal bír. Alkalmazd a Jasmine Touch-ot a halántékodra, hogy pozitív maradj, és kihasználd ennek a természetes, hangulatjavító parfümnek az előnyeit. Egész nap úgy fogod érezni magad, mintha egy kertben sétálnál! 

Ylang Ylang

Az Ylang Ylang virágot évszázadok óta használják parfümökben, vallási szertartásokon, aromaterápiában és esküvői rendezvényeken, és a virágból előállított illóolaj is ugyanilyen sokoldalú. Csodálatos illatú, természetes parfümhöz tegyél egy-két csepp Ylang Ylang-ot a csuklódra. Szagolgasd ezt az illóolajat, hogy érezd megnyugtató és csendesítő illatát.

Neroli Touch

A Neroli olaj édes, citrusos és virágos aromáját a keserű narancsfa virágaiból gőzzel desztillálják. Használd a Nerolit parfümként a kreativitás és az önkifejezés ösztönzésére, valamint a szerelem és a romantika érzéseit is elősegíti.

Beautiful Touch (jelenleg nem kapható - időszakos termék)

A titok a névben rejlik. Ez a keverék több illóolaj kombinációja, élénk, virágos és pikáns illattal. Úgy tervezték, hogy magabiztosabbnak érezd magad és feldobja a hangulatod. A Beautiful Touch egy kedves és édes személyes illat, amelyet naponta vagy különleges alkalmakkor használhatsz. 



Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolajok keverésének útmutatója

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept