Bergamott grépfrút hidratálószappan (doTERRA Spa)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.


Hidratálószappan

A doTERRA-nál mindig arra törekszünk, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek hatékonyak, és kiváló jótékony hatásokat biztosítanak. Hidratálószappanunk így nátrium-palmát helyett nátrium-kokoátot, egy kókuszdióból származó összetevőt tartalmaz, amely táplálja és hidratálja a száraz bőrt.

A doTERRA SPA hidratáló szappan különleges érzést, habot, aromát és tisztító hatást biztosít. Ettől a szappantól a bőr érezhetően tiszta, sima és puha lesz. Kíméletes habja könnyedén eloszlatható a bőrön, ugyanakkor alaposan tisztít és hidratál. A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű bergamott és grépfrút esszenciális olajok élénkítő illata már a csomag első kinyitásakor betölti a levegőt, ahogy azután minden egyes használatkor. Legyen részed egy tápláló, tisztító hatású, aromás spaélményben a doTERRA természetes, egyedülálló szappanjával.

 

 

Elsődleges előnyök

  • A bergamott esszenciális olaj megnyugtatja a bőrt, és felemelő, mégis stabilizáló aromát áraszt.
  • A grépfrút tisztítja a bőrt, energizáló illata pedig javítja a hangulatot.
  • A kozmetikai iparban nagy elismerésnek örvendő jojobamagolaj köztudottan gyorsan felszívódik és mélyen hidratál.
  • Az aloélevélből nyert nedv tisztítja, hidratálja, simává és puhává varázsolja a bőrt.
  • A növényi eredetű glicerin hidratálja a bőrt és segít megőrizni annak nedvességtartalmát, miközben arról is gondoskodik, hogy a szappan finom habjával kényeztesse a bőrt.


Kulcsösszetevők

Bergamott

A bergamott az egyik legkényesebb citrusféle, amely speciális éghajlatot és talajösszetételt igényel ahhoz, hogy szépen teremjen. Görögországban a még éretlen gyümölcsöt desszertként kanalazva vagy kávé mellé fogyasztják. A bergamott egyedülálló a citrusos olajok között, mivel képes egyszerre hangulatjavító és megnyugtató hatást is kifejteni. Évszázadokon át alkalmazták a kedélyek csillapítására és az arcbőr fiatalítására. 

Grépfrút

Az angol „grapefruit” elnevezés a „grapes”-hez, azaz a szőlőhöz hasonlóan fürtökben termő gyümölcsre utal. A fanyar, kesernyés ízéről ismert grépfrút egy örökzöld citrusfa gömbölyded, narancs- és citromsárgás termése. A grépfrút esszenciális olajat a gyümölcs héjának külső rétegéből vonják ki, és számos használati módja és előnyös tulajdonsága, valamint frissítő aromája és karakteres íze miatt is becsülik.


Teljes összetevőlista

Nátrium-kokoát, víz (aqua), glicerin, kókuszsav, Citrus aurantium bergamia (bergamott) héjából kivont olaj, Citrus paradisi (grépfrút) héjából kivont olaj, Simmondsia chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, Aloe barbadensis levelének nedvéből előállított por, nátrium-glükonát, tokoferol, Helianthus annuus (napraforgó) magjából kivont olaj, galactoarabinan, nátrium-klorid, citromsav, nátrium-citrát, citronellol, limonén, linalol.


Használati módok

  • Tartsd a fürdőkád mellett, hogy mindig kéznél legyen.
  • Használd a doTERRA SPA termékcsalád többi tagjával együtt, hogy egyedülálló, otthoni spa élményben legyen részed.
  • Vond be egy kis darab gyapjúval, és készítsd el saját nemezelt szappanod.
  • Csomagold be egy kendőbe, és tedd be ruhásszekrényed fiókjába, hogy ruháid tiszta és friss illatúak legyenek.


Használati utasítás

Vizezd be a szappant, ha szeretnéd, hogy bőséges és tápláló hab képződjön.  Használd zuhanyzáshoz, fürdéshez vagy kéz- és arcmosáshoz.  Ha szeretnéd, hogy a szappan hosszan tartson, szárítsd meg minden használat után. Tárold szobahőmérsékleten. Ne tegye ki túlzott hőhatásnak.
 

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Kerülje a szemmel való érintkezést.

 



Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában