Amerikai wellness tanácsadók Bulgáriában

amerikai wellnes tanácsadók látogatása

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel. 

A járvány miatt 2023-ra tolódott az a jutalomút, melyen amerikai wellness tanácsadók vehettek részt. Betekintést nyertek a lepárlási folyamatokba, melyek a doTERRRA saját bulgáriai lepárlójában zajlanak.

"Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat az elmúlt hét érzelmeinek és izgalmának leírására!
A dobrichi csapatunk fogadta a régóta várt észak-amerikai wellness tanácsadók csoportját Emily Wright - doTERRA alapítója és elnöke - és a Utah állambeli Salt Lake Cityben található vállalati iroda képviselői vezetésével.


tömjén és mirha lepárlás is történik az Esseterre-ben

 

A vendégeknek lehetőségük volt megtapasztalni, hogy egy álom - hogy a világ hozzáférjen a legtisztább és legjobb minőségű illóolajokhoz, a doTERRA hogyan épített fel egy sikeresen fejlődő bolgár lepárlóüzemet, amely kivételes hozzáállással és szakszerűséggel, minden részletre kiterjedően végzi az illóolaj növények és gyanták lepárlását!

 

Terra Roza - Bulgária

Rögtön ezután együtt utaztunk a Rózsavölgybe, ahol a doTERRA újonnan megnyitott rózsapárlója - Terra Roza - található, hogy élvezzük a rózsaszedést, megnézzük a Rosa Damascena rózsaolaj lepárlását, és mindezt az Egyesült Államok bulgáriai nagykövetségének új nagykövete - Kenneth Merten és felesége, Susan Merten asszony - jelenlétében. Mindketten kifejezték támogatásukat az iparág és csapatunk iránt, és illatos emlékeket vittek magukkal erről a napról.

A doTERRA bolgár wellness tanácsadóinak megjelenése sokat tett hozzá, színnel, melegséggel és autentikus bolgár jelenléttel.
Számunkra ezek a pillanatok egy valóra vált álom voltak - látni minden vendég szemében a csodálatot csapatunk munkája, a szépség és a természet adományai iránt hazánkban!" 

a rózsákat a reggeli, még harmatos időben kell leszedni


Bulgária amerikai nagykövete balra



4 zsák rózsából lesz végül 5 ml esszenciális olaj


a minőség miatt a lepárlás még aznap megtörténik
 


méltán híres damaszkuszi rózsa esszenciális olaj


Emily Wright - doTERRA alapító jobbra

Forrás: Esseterre


Emily Wright a lányával


"Ez a drága kislány épp járni tanult, amikor a doTERRA ötlete a szívembe került. Jobb életet akartam teremteni neki és a többi gyermekemnek, valamint a családoknak szerte a világon.
Ez a kép a bulgáriai Shipkában, a Rózsák Völgyeként is ismert Terra Roza lepárlóüzemünk mellett, egy pipacsmezőn készült. Milyen édes pillanat, hogy a rózsa lepárló avatásának élményét megoszthattam a legkisebb lányommal, aki az út minden pillanatát velem együtt járta végig!
Miközben arra gondolok, hogy csak ebben a kis völgyben már 3000 munkahelyet teremtettünk, és összesen 8000 életre vagyunk hatással, a lányomra gondolok, és arra a hatásra, amit a világban gyakorol és gyakorolni fog. Remélem, tudja, hogy mennyire rendkívüli!
Olyan ragyogó erő rejlik az álmainkban, ha hajlandóak vagyunk elvégezni a munkát, hogy véghezvigyük őket.
Milyen nagy álmok lakoznak benned?"

Forrás: Emily Wright


Bulgáriai látogatásom beszámolóját itt találod.


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?