doTERRA kezdetek pár olajjal 2008-ban

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

"Ez előhozza az emlékeim! Nézd meg első termékmintáinkat. Ezt a készletet egy potenciális befektetőnek küldtük el. Elég jó benyomást tett rá, hiszen meghívott minket New Yorkba, hogy találkozzunk a vezetői csapattal.

Miután látták az üzleti tervünket, úgy gondolták, hogy a doTERRA sikeres lesz. Több millió dollárt ajánlottak nekünk a beindításhoz, de végül elutasítottuk. Rájöttünk, hogy nem fogadhatunk el semmilyen befektetői pénzt.

Ehelyett úgy döntöttünk, hogy mi magunk finanszírozzuk az álmot, amelyből a doTERRA lett. Ez azt jelentette, hogy kivettük a lakásunkból a tőkét, kiváltottuk a 401(k)-t (nyugdíjmegtakarítás), felszámoltuk a személyes vagyonunkat, és a csekély megtakarításainkból éltünk.

Mindez a 2008-as nagy recesszió idején történt. Örökké hálás leszek a közösen hozott áldozatokért. Ez vezetett oda, hogy elköteleztük magunkat egymás mellett és álmaink mellett - hogy a Föld ajándékain keresztül képessé tegyük a családokat arra, hogy kézbe vegyék az egészségügyi ellátásukat.

Mára 10 millió családot áldott meg wellness termékeink és üzleti kínálatunk, és 47 országban 2,6 millió életre vagyunk hatással a Co-Impact Sourcing modellünkkel. Áldás, hogy világszerte 4461 alkalmazottat foglalkoztatunk.

És a legjobb az egészben... hogy még csak most kezdtük el! Célunk, hogy 2030-ra megháromszorozzuk hatásunkat a wellness forradalom megteremtésével!"

 

Emily Wright - doTERRA alapító

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

doTERRA baby babatestápoló (baby lotion)