doTERRA Rózsa duett

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel. 

Az örökségünk esszenciáját megtestesítő Rózsa duettet a doTERRA 15 éves évfordulójának tiszteletére állítottuk össze. A természet legkiválóbb alkotásai között nincsenek a rózsáéhoz fogható virágszirmok. Törékeny szépségéhez, ikonikus illatához és figyelemre méltó tulajdonságaihoz semmi sem ér fel. Csakis egy ilyen fenséges értékkel és vonzerővel bíró olaj szolgálhat egy ilyen különleges mérföldkő jelképéül most, hogy a doTERRA 15 éves évfordulóját ünnepli az esszenciális olajok iparágának világvezetőjeként. A duettet alkotó könnyed és frissítő dōTERRA Rózsa hidroszolpermet és a luxusélményt kínáló, tápláló doTERRA Moringa-rózsa is egy-egy olyan prémium termék, amely egyformán osztozik a doTERRA Rózsa esszenciális olaj szépítő tulajdonságain a tökéletes hidratálást nyújtó párosításért.


 doTERRA Rózsa hidroszolpermet

A könnyed és üdítő Rózsa hidroszolpermet bőrápolási rutinod tökéletes kiegészítéseként szolgálhat. A bőr hidratálásáról és a ragyogó bőrtónus támogatásáról ismert Rózsa hidroszol az arcon, a testen és a hajon egyaránt alkalmazható. A hidroszolok a tiszta esszenciális olajok használatra kész alternatíváit kínálják, könnyű és egyszerű felvitelt biztosítva.

Elsődleges előnyök

  • A varázslatos illatú permet napközben bármikor kellemesen felüdíti a bőrt és felderíti az ember hangulatát.
  • A Rosa damascenából nyert virágvízzel készülő permet magában hordozza a rózsák jól ismert, virágos aromáját.
  • Mindennapi bőrápolási rutinod kényeztető kiegészítője lehet.

A preklinikai kutatások szerint a geraniol - a rózsahidroszol permet elsődleges összetevője - segít hidratálni és revitalizálni a száraz, fáradt bőrt, és egészségesnek tűnő ragyogást eredményez. A smink felvitele után is harmatos hatást biztosít. Használd a permetet a tiszta bőrre reggel és este, vagy fújd a nyakra, testre vagy a hajra az azonnali felfrissülés érdekében.



doTERRA Moringa rózsa

Kényeztesd bőröd a Moringa és a Rózsa olaj kínálta lenyűgöző hatásokkal. Ebben a mélyen hidratáló és gazdagon tápláló, luxusarcápoló olajban a Rózsa esszenciális olaj friss, virágos aromája és a Moringa lágy, édeskés illata ötvöződik. Könnyed formulája finom, és pillanatok alatt felszívódik, eggyé válik a bőrrel a selymesen puha, harmatos és ragyogóan szép arctónusért. A Moringa tápanyagokban gazdag tulajdonságai és a doTERRA Rózsa találkozása egészséges megjelenésű, egyenletes bőrtónust eredményez. Válaszd a sugárzóan szép, ragyogó bőrt mindennap, és élj a Moringa-rózsa olaj kínálta erőteljes, átformáló előnyökkel. 

Elsődleges előnyök 

  • Az alapot a Moringa olaj adja, amelyet bőrpuhító tulajdonságai miatt kozmetikai és illatszerkészítési célokra már az ókori görög, római és egyiptomi hagyományok szerint is gyakran alkalmaztak.
  • A hozzáadott doTERRA Rózsa esszenciális olajnak köszönhetően pedig egy gazdag és hidratáló luxusarcápoló olajat kapunk.
  • Nyugtatja a bőrt, selymesen puha és sima megjelenést kölcsönözve neki.
  • Könnyed, finom, édeskés, virágos aroma.

A Moringa rózsaolaj az afrikai moringaolajat és a bolgár rózsa illóolajat ötvözi. A doTERRA kenyai, ugandai és tanzániai fenntartható beszerzési erőfeszítéseivel támogatja a kistermelőket, és folytatja elkötelezettségét a minőségi termékek és a közösség iránt Afrikában és Bulgáriában. A könnyű és könnyen felszívódó Moringa Rózsaolaj reggel a hidratáló krém és a fényvédő felvitele előtt, valamint este lefekvés előtt használható a bőrhibák csökkentésére és az egészségesnek tűnő, egyenletes bőrtónus elősegítésére.



Élvezd a Roózsa duó gyengéd erejét. Képzelj el egy virágzó kertet, miközben érzékszerveidet kitöltik e két csodálatos bőrápoló illat: a nyugtató, frissítő rózsahidroszol és a megnyugtató, hidratáló Moringa rózsaolaj.

A damaszkuszi rózsaszirmokból hidrodesztillált, édes illatú rózsahidroszol permet azonnali felfrissülést nyújt az arcodnak. Élénkíti a száraz, fáradt bőrt, és egészségesnek tűnő ragyogást kölcsönöz a megjelenésednek.
 

A moringa rózsaolaj gyengéden beleolvad a bőrbe, hogy puha, harmatos és ragyogó arcbőrt varázsoljon. Az olajsavakban és egyéb zsírsavakban gazdag moringa magolajat kombinálja a megnyugtató, kiegyensúlyozó CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) rózsa illóolajjal, hogy csökkentse a bőrhibák megjelenését és elősegítse az egészségesnek tűnő, egyenletes bőrtónust.

Használd a két Rózsa terméket együtt, hogy bőrödnek szinergikus harmóniáját élvezhesd.

 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal

A teafaolaj felhasználási módjai: