Bulgáriai rózsalepárló hivatalos megnyitója

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A 2020-as sikeres megnyitót követően a doTERRA hivatalosan is felavatta rózsára összpontosító lepárlóüzemét, a Terra Rozát a bulgáriai Shipkában.

2015-ben a doTERRA megalapította az Esseterre nevű bolgár vállalatot, amely ma már Bulgária egyik legnagyobb levendula- és melissa desztillálója. Az Esseterre a doTERRA Co-Impact Sourcing megközelítéssel újjáéleszti az illóolaj-ipart, és jelentős erővel segíti elő a fenntartható, diverzifikált fejlődést Bulgáriában.

Több mint 8 évvel később a doTERRA hivatalosan is megnyitotta a Terra Roza rózsalepárlót, amely a bulgáriai Shipkában - a Rózsák Völgyében - található.

 

 

"Tudtuk, hogy nem lehetünk a legnagyobb és legjobb bolgár lepárló a világhírű bolgár rózsaolaj és rózsahidroszol előállítása nélkül. Ezért több mint öt évvel ezelőtt megterveztük a Terra Roza megépítését, egy rózsára összpontosító lepárlóüzemet, amelyet a rózsa illóolajának beszerzésére hoztunk létre közvetlenül a rózsavölgy szívében. Ez a tökéletes hely" - mondta Tim Valentiner, a doTERRA globális stratégiai beszerzésért felelős alelnöke.

Bulgária több mint 200 éve a legnagyobb rózsa illóolaj-termelő ország. 2020 óta, a lepárló megnyitása óta a doTERRA alig várja, hogy megoszthassa a Terra Roza illóolajat wellness tanácsadival és a világgal. A magasan képzett és elkötelezett csapattal rendelkező gyártóüzem izgalmas fejleményt jelent a doTERRA fejlődésének következő fejezetében.

 

10.000 rózsa = 5 ml esszenciális olaj


"Élveztem a munkát a régió hihetetlen embereivel, és szeretném kifejezni mély büszkeségünk forrását, hogy támogatjuk a két nemzet közötti folyamatos kötelékeket és gazdasági prosperitást" - mondta Emily Wright, a doTERRA elnöke. "Semmi sem hasonlítható a damaszkuszi rózsához, és az "Olajok királynőjének" előállítása monumentális csapatmunka. A gazdáktól kezdve a szüretelőkön át a lepárlókig mindenki együtt dolgozik, hogy körülbelül 10.000 virágot desztilláljanak minden egyes értékes üveg rózsa illóolajba!"

A doTERRA tovább növekszik, hogy támogassa a rózsaolaj és rózsahidroszol iránti igényeket a Co-Impact beszerzési erőfeszítései és a bulgáriai társadalmi hatású projektek által támogatott munkahelyek révén.


Wellness tanácsadók és a doTERRA munkatársai csoportképe a Terra Roza, a doTERRA rózsára összpontosító lepárlója előtt Bulgáriában.


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj