Megújult a Passion inspiráló keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

Passion keverék új összetétele:

Cocos nucifera (kókusz) olaj,
Zingiber officinale (gyömbér) gyökeréből kivont olaj,
Jasminum grandiflorum (jázmin) virágkivonata,
Santalum album (szantálfa) olaj,
Cananga odorata (ylang ylang) virágából kivont olaj,
Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj,
Michelia alba (magnólia) leveléből kivont olaj,
Citrus limon (citrom) héjából kivont olaj,
Elettaria cardamomum (kardamom) magjából kivont olaj,
Citrus aurantium bergamia (bergamott) héjából kivont olaj,
Turnera diffusa (damiána) virágából/leveléből/szárából kivont olaj,
Dipteryx odorata (tonkabab) magjának kivonata,
Vanilla planifolia (vanília) termésének kivonata,
Cinnamomum zeylanicum (fahéj) kérgéből kivont olaj


Mi változott a régi formulához képest?

Kikerült belőle: szegfűszeg

Új összetevők: ylang ylang, narancs, magnólia, citrom, bergamott, tonkabab 


A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok inspiráló keveréke alkotta doTERRA Passion segítségével újra izgalmat csempészhetsz az életedbe. Olyan dolgok kipróbálásához is bátorságot meríthetsz, amelyekre korábban sosem sikerült sort kerítened. Még az is megeshet, hogy megtanulsz festeni, vagy táncolni mész a barátaiddal! Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a doTERRA Passion keverék segítségével akár már rutinná vált teendőidben és kapcsolataidban is képes lehetsz új módon örömöd lelni.

Elsődleges előnyök 

A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok kombinációjával gazdagított doTERRA Passion keverék segít kreativitásra inspirálni, és szenvedélyre lobbantani az élet örömei iránt.

A doTERRA Passion Gyömbér, Jázmin, Szantálfa, Ilang ilang, Narancs és további virágos, gyógynövényes és citrusos esszenciális olajokat és kivonatokat egyesít magában.

 

 

Összetevők

Frakcionált kókuszolaj  

A doTERRA frakcionált kókuszolaj egy hordozóolaj, amely könnyen felszívódik a bőrbe, ennélfogva ideális választás a külsőleg történő felhasználási módokhoz. Könnyed, bőrpuhító hatásának köszönhetően nyugtató védelemmel és remek gyógyírként szolgál az irritált bőr számára. A bőr selymesen sima lesz tőle, és más növényi hordozóolajokkal ellentétben zsíros érzetet sem hagy maga után. A frakcionált kókuszolaj tökéletesen oldódik minden esszenciális olajjal, színtelen, szagtalan, és nem hagy foltot a ruhán. 

Gyömbér

A Madagaszkárról beszerzett doTERRA gyömbér esszenciális olajat a növény friss rizómájából állítják elő, amely a gyömbér gyökérzetben folytatódó, föld alatti, módosult szára. Az ázsiai ételek kiemelt összetevőjeként ismert gyömbér konyhai fűszerként csípős, aromás ízt kínál. A nyugati hagyományok szerint inkább édességekhez, úgymint mézeskalácshoz vagy gyömbéres kekszekhez használják. 

Jázmin

Próbáld ki a jázmin esszenciális olaj sokat dicsért illatát és megannyi jótékony kozmetológiai hatását. A jázmin nyugtató, mégis eufórikus hatású aromája révén javítja a kedélyállapotot, és optimista szemléletmódra sarkall. A bőrre gyakorolt előnyös tulajdonságairól híres keverék a bőr kondicionálását is támogatja. A „virágok királya”-ként emlegetett jázmint sokat méltatják pompás illata miatt, melynek köszönhetően akár egyedi illatszerként is tökéletes a nap bármely szakában.  

Szantálfa

Az indiai szantálfa rendkívül közkedvelt füstölő­alapanyag, amelyet meditációs gyakorlatokhoz világszerte széles körben alkalmaznak az éberség állapotának fokozásához. A hawaii szantálfához hasonlóan a fehér szantálfa esszenciális olaj is hozzájárul a kellemes közérzethez, és jótékony hatást gyakorol a hangulatra. Kombináld a szantálfát más esszenciális olajokkal, úgymint levendulával vagy vadnaranccsal, majd masszírozd a bőrbe a nyugtató, pihentető hatásért. 

Ylang Ylang

Az ilang ilang esszenciális olajat a trópusi ilang ilang fa csillag alakú virágaiból nyerik ki. Széles körben használják illatszergyártási és aromaterápiás célokra, emellett pedig vallási és esküvői szertartásokon is évszázadok óta fontos szerepet játszik. Gazdag, édes aromája, valamint védelmet nyújtó tulajdonságai miatt luxuskategóriás haj- és bőrápolási termékekben is gyakran megtalálhatjuk. Emellett az ilang ilang köztudottan nyugtató és hangulatjavító hatásokat is képes kifejteni.

Narancs

A héjból hidegen sajtolt narancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag narancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez.

Magnólia

A magnólia különböző fajai elszórtan Dél-Ázsiában, a csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában is megtalálhatóak, így elmondható, hogy egy kifejezetten nagy utat bejárt növényfajról van szó. A magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliából készülő esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromájú, és kellemes, nyugodt közérzetet képes teremteni. Nyugtatja a bőrt. Építsd be napi rutinodba, hogy bőröd mindig tiszta és hidratált legyen. 

Citrom

A doTERRA egyik legközkedveltebb esszenciális olajának, a citromnak számos jótékony hatása és használati módja létezik. Gyakran alkalmazzák a gasztronómiában is, különböző desszertek és főételek ízeinek a kihangsúlyozásához. A citrom esszenciális olaj aromája felemel és energizál.

Kardamom

Üdítő, mentás aromája és íze miatt a Délkelet-Ázsiában honos kardamomot tradicionális indiai édességek és teák ízesítéséhez szokták használni. Kenyérfélékhez, smoothie-khoz, húsokhoz és salátákhoz adva fokozottabb ízélmény érhető el vele. A fűszerként világszerte nagyra becsült kardamom esszenciális olajként számos egyéb jótékony hatást is kínál. 

Bergamott

A bergamott az egyik legkényesebb citrusféle, amely speciális éghajlatot és talajösszetételt igényel ahhoz, hogy szépen teremjen. Görögországban a még éretlen gyümölcsöt desszertként kanalazva vagy kávé mellé fogyasztják. A bergamott egyedülálló a citrusos olajok között, mivel képes egyszerre hangulatjavító és megnyugtató hatást is kifejteni. Évszázadokon át alkalmazták a kedélyek csillapítására és az arcbőr fiatalítására.

Fahéj

A fahéj édes, fűszeres aromája a világon mindenütt nagy népszerűségnek örvend. Egy trópusi, örökzöld fából nyerik, amely akár 14 méter magasra is megnő, kérge, levelei és virágai pedig igen magas illatanyag-tartalommal rendelkeznek. Habár a fahéj elsődlegesen a kulináris használati módok terén rendelkezik nagy múlttal, a belőle nyert esszenciális olaj valójában meglepően sokoldalú felhasználással kecsegtet. A fahéjat gyakran használják szájvizek és rágógumik ízesítéséhez.  

Damiána

A damiána vagy Turnera diffusa Texas déli vidékein, Közép-Amerikában, Mexikóban, Dél-Amerikában és a Karib-térségben terem. Ez a cserje a golgotavirág-félék (Passifloraceae) családjába tartozik, és apró, illatos virágokat hoz. A termése íze a fügééhez hasonló, és úgy tartják, hogy erőteljes illatát magas kumarintartalmának köszönheti, ami a vaníliáéhoz hasonló, édes aromát kölcsönöz neki.  

Tonkabab

A Dipteryx odorata a borsófélék (Fabaceae) családjába tartozó csodaszép virágos fafaj, amelyre gyakran utalnak „kumaruként” vagy „brazil tikfaként” is. Ez a fafaj Dél-Amerika északi vidékein őshonos, és a magját tonkababnak nevezik. A baboknak magas kumarintartalmuk miatt erőteljes aromájuk van, ami édes vaníliaillatot kölcsönöz nekik. 

Vaníliaabszolút

A Vanilla planifolia a kosborfélék családjába tartozó Vanilla nemzetség egyik faja, amely több térségben, köztük Mexikóban, Közép-Amerikában, Kolumbiában és Brazíliában is megtalálható. Ez az örökzöld kúszónövény magas vanillintartalommal rendelkezik, ami miatt a vaníliaízesítések népszerű forrásaként szolgál.

 

Lehelj új életet munkád iránti szenvedélyedbe

Az irodában töltött hosszú órák lassacskán hosszú napokká, hosszú hetekké, majd végül hosszú évekké terebélyesednek. Ha úgy érzed, ideje, hogy újraéld a karriered kezdetén tapasztalt szenvedélyt és kreativitást, próbáld ki a doTERRA Passion keveréket. Ennek a keveréknek a segítségével száműzheted a monotonitást, és újra felfedezheted az élet kínálta izgalmakat. Párologtasd a munkahelyen, hogy aromája az inspiráció, a tisztánlátás és az újra való rácsodálkozás szikrája lehessen.

Használati módok

  • A munkahelyi kreativitás, tisztánlátás és az újra való rácsodálkozás táplálása érdekében munkába is vidd magaddal a Passion keveréket.
  • Reggelente alkalmazd a talpon, hogy energikusan és lelkesen kezdd a napot.   
  • Alkalmazd a csuklódon és a szív felett összpontosuló területen a nap bármely szakában, hogy inspirációval és szenvedéllyel töltsön el.
  • Használd masszázs közben a lelkesedés, a szenvedély és az öröm érzéseinek erősítéséért.

 

Használati utasítás

Helyileg: Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel a bőrre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

Kiszerelés

 

 

5 ml


 

 

 

 

 


 

10 ml golyós üvegben

 



 







Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg