Megújult összetételű Alpha CRS+

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A doTERRA mindent megtesz, hogy a legkiválóbb termékeket hozza el, amelyek fenntartható módon, a tisztaságra való törekvés szem előtt tartásával készülnek. Csapatunk folyamatosan kutatja kínálatunk fejlesztésének és megújításának módjait, hogy biztosan a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldásokat kínáljuk wellnessigényeid kielégítéséhez. 


doTERRA Lifelong Vitality csomag


Így most örömmel jelentjük be, hogy már a megújult összetételű Alpha CRS+ kapható. Egy erőteljes táplálékkiegészítő, amely számos jótékony hatást biztosít, különösen a doTERRA Lifelong Vitality Pack (LLV) részeként alkalmazva. Egyedülálló összetétele a jól megszokott tulajdonságokat és minőséget kínálja a termékhez adott speciális új összetevők által garantált még szélesebb körű előnyökkel kiegészülve. Az alábbiakban további részleteket is megtudhatsz erről a táplálékkiegészítőről, beleértve a legfőbb összetevők sajátos jótékony hatásait.
 
Mi változott?

Az EU folyamatosan változó rendeleteivel lépést tartva megújult Alpha CRS+ mostantól articsóka levelének kivonatával készül máriatövismag-kivonat helyett. Élvezd az új összetétel még sokrétűbb növényi hatóerejét a Scutellaria baicalensis (Bajkáli csucsóka) porított kivonata, a zöld tea levelének kivonata és a szőlőmagkivonat jóvoltából.

A jótékony hatások és használati módok minden esetben kizárólag csak arra a botanikai összetevőre és adott termékre értendők, amelyekre vonatkozóan az állítás közölhető.



Alpha CRS+
Táplálékkiegészítő növényi alkotóelemekkel, karnitinnel, alfa-liponsavval, Q10-koenzimmel és kvercetinnel

Az Alpha CRS+ célja, hogy támogassa belső rendszerünk optimális működését. Standardizált növényi kivonatok szabadalmazott kombinációja alkotja, amelyet a hatékonyan adagolt erőteljes polifenolok tesznek egyedülállóvá. Az Alpha CRS+ speciális összetétele a test belső rendszerét alkotó építőelemek támogatására szolgál. Az Alpha CRS+ olyan optimális jótékony hatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy legbelülről indulva tápláljuk önmagunkat.

Elsődleges előnyök

• Karnitint, alfa-liponsavat, Q10-koenzimet és kvercetint tartalmazó, egyedülálló szabadalmazott
összetétel.
• Tömjéngyantának, zöld tea levelének és kurkumagyökérnek a kivonatait tartalmazza.
• Zöldségkapszulába töltve a könnyű bevétel érdekében.
• Scutellaria baicalensis (Bajkáli csucsóka) porított kivonata
○ Természetesen előforduló antioxidáns szerepét látja el.
○ Támogatja az ízületek egészségét.
○ Serkenti a mobilitást.
○ Fenntartja az ízületek rugalmasságát, és védi az inakat.
○ Hozzájárul a vázizomzat megfelelő működéséhez a normál fizikai aktivitás, testmozgás vagy sporttevékenységek során.
• Zöld tea (Camellia sinensis) levelének kivonata
○ Segít a szív egészségének megőrzésében/segít a szív- és érrendszerért folytatott tudatos életvitel
támogatásában.
• Szőlő (Vitis vinifera) magjának kivonata
○ A szőlőmagban található proantocianidinekről megállapították, hogy számos antioxidáns
tulajdonsággal rendelkeznek.

 

 

Használati módok

  • Habár a táplálékkiegészítők remekül támogatják a napi rutint, nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.
  • Használat előtt olvass el minden óvintézkedést és figyelmeztetést.
  • Ne lépd túl a javasolt adagolást.

Használati utasítás

Javasolt adagolás (felnőtteknek): Vegyél be naponta 4 kapszulát étkezés közben.

Összetevők:

Scutellaria baicalensis gyökerének kivonata, fényezőanyag: hidroxipropil-metilcellulóz; articsóka (Cynara scolymus) levelének kivonata, Boswellia serrata gyantájának kivonata, acetil-L-karnitin-hidroklorid, hordozó: maltodextrin, alfa- liponsav, Polygonum cuspidatum gyökerének kivonata, Punica granatum termésének kivonata, kvercetin-dihidrát, zsírsavak kalciumsói, Q10-koenzim, Camellia sinensis levelének kivonata, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz; Gingko biloba levelének kivonata, Curcuma longa gyökerének kivonata, csomósodásgátló anyag: kalcium-szilikát; Sesamum indicium (szezám) magjának kivonata, Vitis vinifera magjának kivonata, Ananas comosus hajtásának kivonata, kömény (Carum carvi) magjának kivonata, gyömbér (Zingiber officinale) gyökerének kivonata, borsmenta (Mentha piperita) levelének kivonata, Pinus massoniana kérgének kivonata.

Figyelmezetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépd túl a javasolt napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. A szedése nem ajánlott várandós vagy szoptató kismamák, illetve 18 év alatti gyermekek számára. Diagnosztizált betegség esetén való használat előtt konzultálj kezelőorvosoddal. 12 év alatti gyermekek számára
nem ajánlott. Ne szedd, ha másik zöld teát tartalmazó terméket is fogyasztasz ugyanazon a napon. Ne vedd be éhgyomorra. Véralvadásgátló szedése esetén nem javasolt.

 

 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek