Adománygyűjtés Lahaina, Maui szigeti tűzvész miatt

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA Healing Hands Alapítvány minden egyes Maui tüzek számára adott pénzt megdupláz 100.000 dollárig.

A doTERRA a doTERRA Healing Hands Foundation alapítványán keresztül megszervezte a Malama Maui - Katasztrófa Segélyalapot, válaszul a Maui történelmi városát, Lahainát elpusztító erdőtüzekre. Csatlakozz hozzánk, hogy támogassuk az otthonukat elhagyni kényszerült embereket a sürgősségi szükségletek, ellátmányok és szálláshelyek biztosításával, valamint Lahaina és más érintett közösségek újjáépítésében.

Ha támogatni szeretnéd, adományozz a doTERRA Healing Hands Malama Maui - Katasztrófavédelmi Alapítványnak.

Minden pénz számít, az adakozásod pedig most megduplázódik, hiszen a doTERRA alapítványa azt az összeget, amit te adakozol, ő is hozzáteszi. 

A doTERRA a fenti doTERRA Healing Hands linken keresztül összegyűjtött minden egyes dollárt kiegészít 100.000 dollárig. Mint mindig, az adományok 100%-a közvetlenül a segítségnyújtásra megy, mivel a doTERRA International, LLC fedezi az alapítvány működési költségeit.

A 100.000 dolláros adománygyűjtési céllal, valamint a doTERRA nagylelkű támogatásával akár 200.000 dollár is összegyűjthető, hogy közvetlenül támogassuk a Maui nonprofit szervezeteket, amelyek segítenek és segítséget nyújtanak a tragédia által érintetteknek.

"Szívünk és imáink mindazokkal vannak, akiket a hawaii pusztítás érintett" - mondta Missy Larsen, a doTERRA filantrópiáért és közösségi hatásért felelős alelnöke. "A malama tiszteletére a doTERRA Healing Hands gyorsan reagált a sürgősségi ellátással, és továbbra is támogatni fogja Mauit. Mindenkit arra hívunk, hogy csatlakozzon hozzánk, miközben részt veszünk ennek a gyönyörű közösségnek és sziget gyöngyszemének újjáépítésében."

Az adománykiegészítés mellett a doTERRA Healing Hands és wellness tanácsadók vezetői (a doTERRA független forgalmazói) együttműködnek a helyszínen működő szervezetekkel, hogy azonosítsák és kielégítsék az érintettek azonnali és jövőbeli szükségleteit. A doTERRA Healing Hands egy napon belül 4500 sürgősségi segélycsomagot küldött a területre, amelyeket a helyi wellness tanácsadók osztottak szét, és továbbra is küldeni fogja ezeket a csomagokat, ahogy a segélyezési erőfeszítések folytatódnak Mauin.

Jake Reis, a doTERRA csendes-óceáni régiójának üzletfejlesztési igazgatója, aki szintén hawaii őslakos, Nanakuli O'ahun született és nőtt fel, így nyilatkozott: "Alohánkat, imáinkat és minden támogatásunkat küldjük a maui-i embereknek és ohanáknak. Azon dolgozunk, hogy meghatározzuk, hogyan tudnánk a legjobban szolgálni a szükségleteiket és segítséget nyújtani minden lehetséges módon. Az egyik legnagyszerűbb módja annak, hogy mindannyian segíthetünk, ha adományozunk a doTERRA Healing Hands kiegészítő programnak, vagy higiéniai készleteket vásárolunk, hogy segítsünk a sürgős alapvető szükségletek támogatásában. Köszönjük, hogy partneri és szolgálati szándékotok van mellettünk. Tudom, hogy minden erőfeszítés jelentős változást eredményez!"

Az Amerikában élők segélyhigiéniai készleteket tudnak vásárolni itt. Vásárlásuk hatással lesz a mostani és a jövőbeni katasztrófák által érintett személyekre, mivel feltölti a doTERRA higiéniai készleteit.

 

 

Te pedig, aki most ezt olvasod, akár 1 dollárral is tudsz segíteni. Melyből a doTERRA által 2 dollár lesz.

 

Ha van rá lehetőséged, segíts te is!

 

Hawaii-ról érkezik a hawaii szantálfa illóolajunk. A doTERRA ahol tud, segíti az ott élőket, most te is tehetsz valamit.

 

Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA promóciók 2024. április