Brownie vadnarancs és madagaszkári vanília illóolajjal
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.
Mi lenne, ha ma másképp gondoskodnál magadról?
A mi tippünk: kényeztesd magad egy szeretettel teli recepttel!
Próbáld ki ezt a finom brownie receptet vadnarancs és madagaszkári vanília természetes ízekkel, és lepd meg magad.
Szükséged lesz:
150 g apróra vágott 70%-os csokoládé
4 csepp vadnarancs
2 csepp madagaszkári vanília
1/2 csésze kókuszolaj
3/4 csésze cukor
1/2 csésze mandulaliszt
1/4 csésze zabliszt
5 g szódabikarbóna
1/2 csésze apróra vágott mandula
2 tojás
4 g só
Utasítás:
1 - Melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra.
2 - Olvasszuk fel a csokoládét és a kókuszolajat. Amikor kihűlt, adjuk hozzá a vadnarancs és a madagaszkári vanília illolajokat.
3 - Add hozzá a cukrot, és keverd össze.
4 - Add hozzá a tojásokat. Adjuk hozzá a liszteket, sót és a szódabikarbónát.
5 - Tegyük egy kizsírozott, sütőpapírral bélelt tepsibe.
6 - Helyezd a 160 °C-ra előmelegített sütőbe, hogy körülbelül 20 percig süljön.
7 - Vegyük ki, és hagyjuk kihűlni.
8 - Vágjuk négyzetekre egy fogazott késsel.
Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!