Emésztés és egészséges bélrendszer

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

Az egészséges bélrendszer fontos része az egészséges életnek. Az egészséges gyomor-bélrendszer jobban képes lebontani az ételt és felszívni a kritikus tápanyagokat. Egy feldúlt vagy görcsös gyomor minden tevékenységét megállíthatja. Ha a bélrendszered egészséges, az támogatja az egész tested egészségét, az immunrendszered működésétől kezdve az érzelmeidig.

EMÉSZTÉSI ÉS EGÉSZSÉGES BÉLRENDSZERI TIPPEK:

  • Dörzsölj ZenGest Touch-ot a hasadra.
  • Vegyél be egy-két csepp borsmentát, hogy enyhítse az alkalmi gyomorpanaszokat. 
  • Hosszú autóút alatt párologtass vagy tegyél egy csepp gyömbért a tenyeredbe, és lélegezd be.
  • Vegyél be csepp citromot vízzel a tisztító és emésztést segítő hatásért.
  • Vegyél be egy-három TerraZyme vega kapszulát a nap folyamán étkezés közben, hogy elősegítse az emésztési folyamatot és a tápanyagok felszívódását.
  • Adj néhány csepp ZenGest-et vízhez belsőleg történő bevételhez.

Illóolajok és emésztés

Az egészséges bélrendszerhez a legjobb út a táplálkozási szokások értékelése. Kezdheted azzal, hogy elhagyod azokat az anyagokat, amelyek valószínűleg irritálják a bélbélnyálkahártyát, például a koffeint, az alkoholt vagy a finomított cukrokat. Emellett hasznos lehet olyan helyreállító anyagok bevitele, mint az egészséges zsírok, probiotikumok és aminosavak. Próbáld ki a doTERRA Lifelong Vitality csomagot, hogy kiegészítsd az omegák, antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok bevitelét. 

Emésztőenzimek

Az enzimaktivitás az egészséges emésztőrendszer fontos része. Az emésztőenzimek olyan speciális fehérjék, amelyek segítenek lebontani a táplálékot és a tápanyagokat energiává alakítani a sejtekben. A TerraZyme olyan aktív, teljes értékű emésztőenzimek keveréke, amelyek segítik a fehérjék, zsírok, összetett szénhidrátok, cukrok és rostok emésztését. A TerraZyme étkezésekkel történő bevétele támogatja az enzimhiányos, feldolgozott élelmiszerek emésztését és anyagcseréjét.

 

 

Egészséges bélbaktériumok

Az egészséges felnőttek bélrendszerében általában több mint 1000 baktériumfaj él. Ezt a "mikrobiomot" összefüggésbe hozták az egészség különböző aspektusaival, beleértve az érzelmeket, a testsúlyt és az immunrendszer működését. A széleskörű táplálkozás zöldségek és gyümölcsök sokféleségét fogyasztva segíthet a bélrendszer egészséges baktériumainak diverzifikálásában. A probiotikumokkal való kiegészítés szintén hasznos lehet. Vegyél be naponta háromszor egy PB Assist+-t étkezés közben 10 napon keresztül, hogy elősegítse a barátságos emésztőflóra kolonizációját.

Toxikus terhelés és emésztés

Néha, ha a vékonybél nyálkahártyája nem működik optimálisan, nemkívánatos anyagok szivároghatnak a véráramba. Ezt gyakran nevezik "szivárgó bélnek". Ennek következtében a szervezet belei kevésbé képesek az alapvető tápanyagok felszívódásához szükséges emésztőenzimek termelésére. A szervezet toxikus terhelésének csökkentése fontos lépés. Ha minden nap, reggel és este egy csepp tangerine vagy citrom illóolajat veszünk be belsőleg, az segíthet a szervezetünknek megtisztulni.

Illóolajok az emésztés segítésére és támogatására

A mindennapi emésztés támogatásához használja a ZenGest lágykapszulát vagy a DigestTab rágótablettákat. Mindkettő illóolajok keverékét tartalmazza, amelyek segítik az ételek emésztését, enyhítik az alkalmi gyomorpanaszokat, és csökkentik a kellemetlen gázokat és puffadást. Tartsd kéznél őket, hogy egészséges, természetes és kíméletes módon tartsd fenn az egészséges emésztőrendszert. 

Egy utolsó gondolatként, ahogyan az egészséges bélrendszer befolyásolhatja az érzelmi egészséget, úgy a Te érzelmeid is hatással lehetnek az emésztőrendszer egészségére. A stressz csökkentése és kezelése segíthet maximalizálni a bélrendszer egészségét. Aludj jól éjszaka, legyél figyelmes, és vigyázz magadra érzelmileg.

 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?