A doTERRA NBA-edzőkkel szövetkezik

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA legjobb NBA-edzőkkel szövetkezik, hogy felkészítse a sportolókat az új szezonra.

A márka híres illóolajai a Philadelphia 76ers és az Orlando Magic legjobb NBA edzőinek választása.

A 2023-as NBA draft 58 új játékost hozott a ligába, és ezek az újoncok a nyarat az első szezonjukra való felkészüléssel töltik. Azok a szerencsések, akiket a Philadelphia 76ers és az Orlando Magic választott, a doTERRA, az integratív egészség- és wellness vállalat, a globális aromaterápia és illóolajok piacán világelső doTERRA további előnyeit élvezhetik. Mindkét csapat edzői beépítik a doTERRA illóolaj-termékeket a sportolók wellness-rutinjába, hogy segítsék a teljesítmény fokozását, támogassák az egészséges immunrendszert, ellazítsák az elmét és megnyugtassák az izmokat és az ízületeket. 

 

Doris Martel - balra


"Már öt éve minden egyes nap használom a doTERRA termékeket a sportolóimnál" - mondta Doris Martel, a Philadelphia 76ers manuális és funkcionális terápiás menedzsere. "A 76ers funkcionális terápiás és funkcionális gyógyászati programjának részeként sportolóink a képességeikre, a fizikumukra, az erőnlétükre és a táplálkozásukra összpontosítanak. Hiszünk abban, hogy ha segítünk nekik megismerni a testüket a sejtek szintjén, és megértjük, hogy az elme hogyan befolyásolhatja a teljesítményüket, akkor rugalmasabbá válnak. Az illóolajok használata az egyik egyszerű eszköz, amelyet arra használunk, hogy megnyugtassuk az elméjüket, vagy segítsük őket a koncentrálásban."

 

Doris Martel


A Philadelphia 76ers edzőcsapata doTERRA illóolajokat használ diffúzorban, hogy beállítsa a nap hangulatát, és a játékosok jól érezzék magukat. Martel emellett a Copaiba olajat és a doTERRA Deep Blue termékeket használja, hogy segítsen a sportolóknak a játék utáni ízületi panaszok és gyulladások kezelésében, valamint a regenerálódásban. A szegfűszeg, borsmenta, gyömbér és a ZenGest szintén a 76ers utazó edzőkészletének részévé vált, hogy elősegítse az emésztés egészségét.

Az Orlando Magic játékosai a doTERRA illóolajokat használják a szaunában és a gőzkamrában a regenerációs állomásokon. Az edzőcsapat által leggyakrabban használt olajok a következők: eukaliptusz, levendula, Adaptiv, doTERRA Air és borsmenta

 

Todor Pandov

 

"Az illóolajok aromája még élvezetesebbé teszi az élményt, és felfedeztük, hogy bizonyos olajok bizonyos légzéstechnikákkal kombinálva segítenek a játékosokat egy nagyon nyugodt és pihentető lelkiállapotba juttatni, ami nagy része annak, amiről a felépülés szól" - mondta Todor Pandov, az Orlando Magic vezető erőnléti és kondicionáló edzője.

 

 

Függetlenül attól, hogy hivatásszerűen sportolsz, vagy az egészséges életmód részeként tartod fitten magad, az illóolajok a természetes utat jelentik a tested sportolóként való ápolásához. doTERRA büszke arra, hogy olyan vezető sportedzőkkel és teljesítményedzőkkel dolgozik együtt, akik ugyanúgy elkötelezettek a természetes wellness-termékek iránt.

 

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Esszenciális "parfüm" receptek

Egy orángután gyógynövényt használt saját sebeinek kezelésére

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás