Emésztőrendszerrel kapcsolatos táplálékkiegészítők

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 

Talán már észrevetted, hogy a doTERRA-nak elég sok kiegészítője van, amelyek mind az emésztőrendszer javát szolgálják. Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy miért van ez így, ne keress tovább. Az emésztőrendszer egészsége az emberek számára elsődleges fontosságú, és sokan küzdenek emésztési problémákkal. doTERRA kiegészítői segítenek abban, hogy az emésztőrendszer különböző összetevői a lehető legjobban működjenek. 

ZenGest lágykapszula

Ha a ZenGest támogató keveréket szeretnéd magaddal vinni az alkalmi gyomorpanaszok enyhítésére, ezek a lágy kapszulák nagyszerű választásnak bizonyulnak, mivel nem kell saját növényi kapszulát töltened. A kapszulánként két cseppet tartalmazó kapszulából szükség szerint egy lágygélt vehetsz be.

Javasolt használat:

  • Az emésztés elősegítése érdekében étkezés után.
  • Utazáskor vagy új ételek kipróbálásakor vedd be, hogy enyhítse az alkalmi gyomorpanaszokat.
  • Az egészséges gyomor-bélrendszer fenntartása érdekében vízzel vagy teával vedd be.

DigestTab rágótabletta

Ez a rágótabletta érzékeny gyomrú egyének számára készült. Kalcium-karbonáttal semlegesíti és csökkenti a savakat. A gyömbér, borsmenta, kömény, koriander, ánizs, tárkony és édeskömény nyugtatja és támogatja az emésztőrendszert.

Javasolt használat:

  • Használd szükség szerint az alkalmi gyomorpanaszok és gyomorégés enyhítésére.
  •  Vegyél be egy tablettát az alkalmi savas emésztési zavarok enyhítésére és a nem kívánt böfögés és puffadás csökkentésére. 

TerraZyme

A szervezet az elfogyasztott ételekből metabolikus enzimeket állít elő. Rengeteg enzimre van szüksége ahhoz, hogy megeméssze az ételt, és segítsen a sejteknek a tápanyagokat energiává alakítani. A modern étrendben található feldolgozott, főzött és tartósítószerekkel teli élelmiszerek azonban gyakran enzimhiányosak. A doTERRA TerraZyme aktív enzimek és támogató kofaktorok keverékét tartalmazza, hogy pótolja a különbséget.

Javasolt használat:

  • Vegyél be egy-három kapszulát étkezés közben. Az étkezéstől függően állítsd be. Ha sok gyümölcsöt és zöldséget eszel, vegylk be egyet. Ha erősen feldolgozott élelmiszereket fogyasztasz, vegyél be két-három kapszulát.

GX Assist

A GX Assist a természetes tisztítás természetes módja, amely kaprilsavat és illóolajokat is tartalmaz. Ezek az összetevők barátságtalan környezetet teremtenek az emésztési problémákat okozó potenciális veszélyek számára.

Javasolt használat: 

PB Assist+

Nem titok, hogy a probiotikumok nagyszerűek a bélrendszered számára. Segítségükkel az emésztőrendszered (az immunrendszeredről nem is beszélve) a lehető legjobban működhet. A PB Assist+-ban található prebiotikumok és probiotikumok ösztönzik a jó baktériumok növekedését a gyomor-bélrendszerben. A PB Assist+ emellett támogathatja az optimális anyagcserét és a táplálék tápanyagainak jobb felszívódását. A kapszulát kifejezetten időzített, kétrétegű rendszerrel tervezték, hogy megvédje a probiotikumokat a gyomorsavtól.

Javasolt felhasználás:

  • A barátságos emésztőflóra kolonizációjának elősegítésére és az emésztőrendszer folyamatos karbantartására naponta egy kétrétegű kapszulát vegyél be.

PB Assist Junior

Ez a probiotikus por nagyszerű a gyerekek és felnőttek számára, akiknek a tabletták lenyelése kihívást jelent. Hat probiotikus törzs ötmilliárd élő sejtjét tartalmazza, prebiotikus FOS-szal együtt. Miért van szüksége egy gyermeknek probiotikumokra? A probiotikumok fogyasztása gyermekkorban elősegítheti az optimális mikroflóra egyensúlyát és támogathatja a hosszú távú jó közérzetet. A felnőtt változathoz hasonlóan a PB Assist Jr támogatja mind az emésztőrendszer, mind az immunrendszer egészséges működését, valamint az optimális anyagcserét és tápanyagfelszívódást. 

Javasolt használat:

  • Fogyassz naponta egy tasakot közvetlenül vagy hideg vízben, gyümölcslében vagy joghurtban. Ne keverd forró vízzel. 

Zendocrine lágykapszula 

Az illóolajokkal formulázott lágygélek támogatják a májat és a testrendszerek természetes méregtelenítését. A szervezet természetes módon képes megszabadulni a nemkívánatos anyagoktól, és a Zendocrine célja, hogy támogassa ezt a folyamatot. Minden lágygél két-három csepp Zendocrine méregtelenítő keveréket tartalmaz. 

Javasolt használat:

Zendocrine méregtelenítő komplex

Illóolajok helyett ez a komplex olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyek hagyományosan támogatják a májat és a méregtelenítést. A Zendocrine lágygélhez képest másképp hat a szervezetre, ami azt jelenti, hogy új előnyöket tapasztalhatsz. Javasoljuk, hogy próbáld ki mindkettőt, hogy lásd, melyik hat nálad a legjobban. 

Javasolt használat: 

  • Vegyél be naponta két kapszulát (egyet reggel és egyet este) étkezés közben a tisztítószervek támogatására.

 

 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj