The Ruth - egy új színház épül Pleasant Grove-ban

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

"A Ruth parkolóhelyek: Több mint egy évvel ezelőtt az alapító vezetők úgy döntöttek, hogy az új Ruth színház építésének támogatására felajánlják értékes campusunk földterületének egy részét. Azzal, hogy 2 hektár földet adtunk nekik, több mint kétszeresére növeltük a korábban figyelembe vehető alapterületet, és ezáltal lehetővé tettük, hogy mind a nagy, mind a kis színház megfelelő távolságra legyen egymástól. 

A városi rendeletek azonban megkövetelik, hogy a parkolásra is legyen terület. Amikor megterveztük a campuszunkat, nem csak a campuszon lévő további épületek csatlakoztatására építettünk infrastruktúrát (áram, csatorna stb.), hanem a jövőbeni bővítésekhez szükséges parkolók építésének költségeit is vállaltuk. Egy idővel később, amikor a Hale szervezet és a Method Studios építészmérnök becsléseket kapott a szükséges parkolóhelyek számáról, azzal a kéréssel jöttek vissza, hogy 325 parkolóhelyet kérnek, a színházba naponta látogató emberek száma alapján. Megkérdeztem McKay Brown vagyonkezelőnket, hogy hány parkolóhely van a meglévő parkolóhelyeinkből.  Ő nem tudta, de azt mondta, hogy meg fogja számolni. Nem mondtam neki, hogy mennyi lenne a szükséges szám. Amikor visszahívott, azt mondta, hogy minden parkolóhelyet megszámolt. Megkérdeztem, hogy mennyi a végső szám, és azt mondta, hogy 325. A doTERRA már évekkel korábban megépítette a parkolóhelyek pontos számát....tudva, hogy szükség lesz rá. Volt már olyan pillanatod, amikor tudtad, hogy jó úton jársz? Egy ilyen apróság egyértelműen jelezte, hogy jó úton járunk.

Azóta a doTERRA nemcsak földet, hanem szakmai szakértelmet és érzelmi támogatást is nyújtott. Amikor bejelentettük, hogy a Ruth a doTERRA campuszon lesz, az összes alkalmazottunk állva tapsolt. A Ruth közösségünk szeretett kincse, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek a jövőbeli otthonnak. 

Bár a színház a mi campuszunkon van, mindenképpen egy közösségi projekt, mi pedig keményen dolgozunk azon, hogy együtt dolgozzunk a Hale szervezettel, és kivegyük a részünket a közösségi támogatás biztosításából, hogy a lehető legjobb módon épüljön fel, és hogy a következő generációk számára is fennmaradjon."

Greg Cook - doTERRA alapító


Adományozókat keresnek, mivel új színház jön létre Pleasant Grove-ban

Genelle Pugmire - | Aug 4, 2023

Ruth és Nathan Hale a dél-kaliforniai családok kulturális és színházi dinasztiáját indította el. Amikor a család Utah államba érkezett, a család folytatta ezt a sort: a gyerekek, unokák és unokatestvérek két Hale Center színházat nyitottak, az egyiket Oremben, a másikat Sandyben.

Gyermekei, Cody és Linda Hale, valamint unokái, Cody és Anne Swenson 1990-ben indították el az oremi létesítményt. Most egy másik Hale család névadója, a Ruth és Nathan Hale Színház, becenevén "The Ruth" - egy új színház épül Pleasant Grove-ban, amely az Orem-i kis Hale Center Színház helyébe lép.

 

A doTERRA, Greg és Julie Cook, a Cook Center for Human Connection, a Pleasant Grove és más érdekelt felek segítségével a költözés végül két színházteremmel, egy bankettteremmel és egyebekkel jár majd.

"Hallottuk, hogy a Hale új otthonba akar költözni" - mondta Greg Cook. "Lehetőségünk nyílt arra, hogy csodálatos szerepet játsszunk abban, hogy a színház új helyre kerüljön."

Cook, a doTERRA alapító ügyvezetője és elnöke az alkalmazottai és a vezetőség támogatásával felajánlott 5 hektár földet a doTERRA területén, pénzt és hozzáférést, hogy a színház Pleasant Grove-ba kerüljön. A Pleasant Grove-i választók jóváhagyták a CARE adót, amely éves szinten segítene. Ezután jöttek az érdekeltek, a tervezők és a fejlesztők.

 

 

A vázszerkezetek emelkednek, és a visszaszámlálás megkezdődött. Miközben ez történik, a finanszírozási források megszerzése még folyamatban van.

Csütörtökön a Broadway in the Mountains rendezvényen Cookék szórakoztatták az érdeklődőket, miközben tájékoztatták őket arról, hogy egy új kampány elindításával hogyan "emelik Ruth-ot", amely lehetővé teszi a korszerűsített színház üzemeltetését, miközben a jegyárak a költségvetéshez igazodnak.

Az új Impact Club jegyeket és egyéb előnyöket biztosít azoknak a családoknak, szervezeteknek és vállalkozásoknak, amelyek évi 5 000 dollártól 100 000 dollárig terjedő éves adományokkal vesznek részt a hároméves kötelezettségvállalásokban. A nagy adományozók számára exkluzív névhasználati jogok állnak rendelkezésre. Egy másik kedvezmény az előadások előtti vacsora a klub számára fenntartott nagy bankettteremben, a nagyszínház mellett. 

"Az Impact Club a színházhoz való hozzáférés megszerzésének és megadásának tökéletes keveréke. Az Impact Clubon keresztül a családok és a vállalkozások visszaadhatnak a művészeteknek, miközben barátaikkal, családtagjaikkal, ügyfeleikkel és alkalmazottaikkal együtt élvezhetik a Ruth csodálatos produkcióit" - mondta Jeremiah Christenot, a Cook Impact támogatásért felelős alelnöke. "Ez a klub biztosítja, hogy a színház a következő generációk számára is élő és virágzó maradjon a Ruthban."

Anne Brown, a Cook Center for Human Connection elnök-vezérigazgatója szenvedélyesen beszélt az Impact Club potenciális hatásáról.

"Az Impact Club tagjai kivételes színházi élményben részesülnek majd, de ami még fontosabb, hogy a közösségnek olyan módon adnak vissza, hogy a színház életben marad és virágzik Utah megyében" - mondta Brown. "Az alacsony színházjegyárakat, a színészek versenyképes fizetését, a színvonalas előadásokhoz való hozzáférést és a virágzó oktatási programokat biztosító Impact Club nemzedékeken át értelmet ad majd Utah megye családjai számára."


Cody Swenson ügyvezető igazgató szerint a jelenlegi, Orem-i székhelyen az irodák és a produkciók működtetése évente körülbelül 4 millió dollárt emészt fel. Az új helyszínen ez 14 millió dollárt vagy még többet is jelenthet.

A költségnövekedésen némileg segít majd az ülőhelyek számának növekedése, amely a nagyszínház színpadképétől függően 685 és 800 ülőhely között lehet. A stúdiószínház 300 néző befogadására alkalmas, vagyis nagyjából akkora, mint a jelenlegi Orem-i helyszín, és az ifjúsági színházi produkcióknak ad otthont.

A 7.100 négyzetméteres létesítmény egyszerre több mint 1.100 néző befogadására lesz képes, a becsült éves látogatószám pedig 500.000 fő. A bálteremben legfeljebb 300 fő fér el.

A projektet Joe Smith építész és a Layton Construction tervezi és építi. A The Ruth építésének költsége körülbelül 65 millió dollár. A jegyeladásokból 50 millió dolláros bevételt várnak, és még többet, amely a megye lakosaitól és azon túlról érkezik.

Egy másik új vállalkozás a Ruth Advocacy Council, amely szolgáltatásorientált, és arra kéri a támogatókat, hogy népszerűsítsék a Ruth létrehozását, küldetését és célját.

Egyelőre Swenson elmondta, hogy a 33 éves Hale Center Theater Orem 2024 decemberéig, az "Egy karácsonyi ének" produkciójáig fog működni, és a Ruthban esetlegesen átfedések lesznek a műsorok között. A jelmezbolt egyelőre az Orem-i helyszínen marad.

 

Greg Cook a kép jobb szélén

 

Cook szerint helyes, hogy Utah megye továbbra is kulturális helyszínekkel van felszerelve, mivel erős a meggyőződés, hogy a megye növekedése miatt a jövőben az állam középpontjává válik.

"Annyi tehetség van itt, és szükségünk van egy helyszínre, ahol ezt a tehetséget megmutathatjuk" - mondta Cook, aki különösen a Brigham Young Egyetemről és a Utah Valley Egyetemről érkező tehetségeket említette.

Közben - tette hozzá - a következő előadói generáció is jól jár, mert az ifjúsági színházi programok nagyobb és jobb otthont kapnak, ahol a gyerekek tanulhatnak.

"Egy otthon, ahol a kreativitás virágzik és a jövő fényes. Szeretnénk, ha a színház élne és virágozna Utah megyében" - mondta Cook.

 

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

doTERRA vadnarancs esszenciális olaj