MetaPWR Advantage (kollagén + NMN)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

Ahogy öregszel, úgy romlik az anyagcsere-funkciód is. Az anyagcseréd befolyásolja az energiád, a testsúlyod, a testösszetételed és még a kognitív teljesítményed is. A MetaPWR Advantage-t a doTERRA kutatói fejlesztették ki, hogy segítsen fenntartani az egészséges sejt- és szervműködést, mentálisan energikusan tartson, és elősegítse az egészséges testsúlyt és testösszetételt. Egészséges életmóddal kombinálva, a MetaPWR Advantage napi egyszeri szedése segíthet megerősíteni az anyagcsere egészséged. A MetaPWR Advantage NMN-t és resveratrolt tartalmaz, és bár több megerősítő klinikai kutatásra van szükség, a preklinikai vizsgálatok azt sugallják, hogy az anyagcsere egészségét erősíti a szervezet NADH és NAD+ termelésének növelése és a SIRT hosszú élettartam gének aktiválása. Az Advantage kilencféle tengeri forrásból származó kollagén tripeptidet is tartalmaz, amelyek javíthatják a bőr rugalmasságát, sűrűségét és feszességét, támogathatják a sovány izomzatot és a kötőszövetet.

A MetaPWR Metabolic Assist étrend-kiegészítő - a MetaPWR Anyagcsere rendszer része - a fokozott energiára és vitalitásra, az anyagcsere egészségére és a testsúlyszabályozásra összpontosító egészséges életmód támogatására jött létre, hogy egészséget adjon az életednek.

 

 

Elsődleges előnyök

  • Segíthet fenntartani az erőteljes anyagcsere-aktivitást a sejtek és szervrendszerek fiatalos működésének elősegítése érdekében.
  • Kilencféle kollagén tripeptidet tartalmaz, amelyekről klinikai kutatások kimutatták, hogy a bőr sűrűségének elősegítésével, a feszesség növelésével, a ráncok csökkentésével és a hidratáltság javításával fokozzák a bőr megjelenését.
  • C-vitamint tartalmaz, amely elősegíti a kollagén bioszintézist.
  • Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik az egészséges keringési rendszer, az idegrendszer és a mitokondriumok működését.
  • Támogatja az egészséges csontok működését. 



MetaPWR Advantage összetevői

 

Tengeri kollagén

A kollagén a szervezetben leggyakrabban előforduló fehérje, és 28 különböző típusában fontos szerepet tölt be. A MetaPWR Advantage kilencféle kollagént tartalmaz:

· Az I-es típusú kollagén a bőr szépségéhez kapcsolódik.

· A II-es típusú kollagén a csontvédelemhez kapcsolódik, és a porcok fő összetevője.

· A IV-es típusú kollagén az alapmembrán fő fehérje, amely összeköti a dermist és a hámréteget, és hálózati struktúrát alkot, hogy az alapmembránt képlékennyé tegye.

·Az V. típusú kollagén a kollagénrostok szabályos elrendeződésével kapcsolatos, stabilizálja az I. és II. típusú kollagén szerkezetét.

· A VI. típusú kollagén fenntartja a mechanikai funkciót a sejtben, támogatja az izomműködést és a sejtmembrán integritását egyaránt. Ezenkívül ez a kollagéntípus gátolja az oxidatív károsodást és az apoptózist.

· A IX-es típusú kollagén a porcok fontos alkotóeleme, és főként a növekedési lemezek, ízületek és csigolyaközi porckorongok porcsejtjeiben oszlik el.

· A XXV. típusú kollagén gátolja az amiloid béta peptid fibrillációját.

· A Col1a2 fehérje a kollagén fibrillin.

· A 37A vákuoláris fehérjeválogató a sejtek növekedésében és differenciálódásában vesz részt.

Kollagénünket fenntartható módon kinyert hidegvízi tengeri halakból nyerjük, és a proteázok néven ismert endo- és exo-nukleáz enzimek hidrolizálják (előemésztik). Ezek az enzimek három aminosavszekvenciából álló kis tripeptid fragmentumokat hoznak létre az optimális felszívódás érdekében. A piacon lévő többi kollagén – akár szárazföldi állatokból, akár tengeri forrásokból – általában 15-35%-os tripeptid-tartalmat tartalmaz. A MetaPWR Advantage kollagén több mint 70% tripeptid fragmentumot tartalmaz a kiváló felszívódás érdekében (egyes esetekben akár 12-szer jobban felszívódó).


Liposomal C-vitamin

A liposzómális C-vitamin nemcsak arra ösztönzi a szervezet fibroblasztjait, hogy új kollagént állítsanak elő

 

Homoktövis gyümölcs kivonat

 

NMN dúsított élesztő

 

Vörös narancs gyümölcskivonat

 

Hialuronsav



Grapefruit olaj

„Tiltott gyümölcsként” és „Barbados hét csodájának” egyikeként emlegetik.


Citromolaj

A citrom illóolajat a gyümölcs héjából hidegen sajtolják.

 

Borsmenta olaj

A borsmenta a vízimenta és a fodormenta hibridje, amelyet Carl Linnaeus írt le először 1753-ban. A doTERRA borsmenta illóolajban található magas mentoltartalom - mint amilyen a doTERRA borsmenta illóolajban található - különbözteti meg a legjobb minőségű borsmentaolajat más termékektől.

 

Gyömbér olaj

​​​​A doTERRA gyömbér illóolaj a gyömbér növény friss rizómájából származik – egy növény föld alatti szárából, amely kihajtja a gyökérrendszert.

 

Fahéj kéreg olaj

A fahéj egy trópusi örökzöld fából származik, amely akár 13 méter magasra is megnőhet, és rendkívül illatos kéreggel, levelekkel és virágokkal rendelkezik. A fahéj kérgének hosszú története van a kulináris felhasználás terén, de illóolaja meglepően sokoldalúan felhasználható.

 

 

MetaPWR Advantage

GMO-mentes

Tejmentes

Szójamentes

Gluténmentes

Nem tartalmaz tartósítószert

Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert vagy aromát 



Használati utasítás

Javasolt használat: Vegyél be naponta egy tasakot. Add a tasak tartalmát 1-2 dl hideg vagy szobahőmérsékletű vízhez. Ivás előtt keverd vagy rázd fel.




Figyelmeztetések

Használat előtt konzultálj orvosoddal, ha babát vársz vagy szoptatsz, ha valamilyen egészségügyi problémád van, vagy bármilyen gyógyszert szedsz. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Megjegyzés: Ez a termék kizárólag étrend-kiegészítőként használható. Ne használd súlycsökkentésre.


MetaPWR anyagcsere rendszer

1. lépés: MetaPWR metabolikus keverék
Táplálkozz kiegyensúlyozottan, teljes értékűen és iktass be egy vagy több MetaPWR Metabolic Blend terméket a napi rutinodba.

2. lépés: MetaPWR Metabolic Assist
Vedd be 15-30 perccel a nap legnagyobb étkezése előtt az optimális energia érdekében.

3. lépés: MetaPWR Advantage
Adj egy tasakot hideg vagy szobahőmérsékletű vízhez. Ivás előtt rázd fel, hogy feloldódjon.


Copyright © Komáromi Szabolcs 2022. 

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.




Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában