Vészhelyzeti higiéniai csomagok a hurrikánban érintett családoknak

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

2022. szeptember 18-án a Fiona hurrikán Puerto Ricóban ért partot, és észak felé haladva pusztítást hagyott maga után. A Karib-térség és Kelet-Kanada területeit érintette. Néhány nappal azután, hogy a Fiona hurrikán nyomot hagyott, az Ian hurrikán megindult a Kubát és az Egyesült Államok délkeleti részét, különösen Floridát és Dél-Karolinát érintő területek felé. 

Bár ezek a viharok már elvonultak, a pusztítás, amelyet az útjukban hagytak, továbbra is érezhető. Az otthonokban keletkezett károktól kezdve az áramkimaradásokon át az életek elvesztéséig, ezek a viharok mérhetetlen veszteségeket hagytak maguk után. A doTERRA munkatársainak és a Wellness Tanácsadóknak a támogatásának köszönhetően azonban tudunk segíteni.

E katasztrófákat követően a Wellness Tanácsadók 72 órás vészhelyzeti higiéniai csomagok megvásárlásával és szétosztásával léptek közbe. Több mint 5000 készletet kértek Puerto Ricóban történő szétosztásra, és több mint 8000 készletet kértek Floridában történő szétosztásra. A Wellness Tanácsadók minden egyes kiosztott készlettel alapvető szükségleteket biztosítanak, hogy segítsen a viharok leküzdésében. Ezek a csomagok többet nyújtanak egy fogkefénél vagy egy törölközőnél, szeretetet és támogatást mutatnak a kihívásokkal teli időkben.

A doTERRA alkalmazottai szintén összegyűltek, pénzt és Motivosity Bucks-t adományozva a Puerto Rico és a Dominikai Köztársaság segélyezési erőfeszítéseinek finanszírozására. Minden befolyt dollár az ezeken a területeken végzett helyreállítási erőfeszítések támogatására fordítódik. Aki szeretne részt venni, még nem késő csatlakozni. Kattints ide az adományozáshoz és támogatásához. A Motivosity-n keresztül is adományozhatsz. A novemberi Motivosity-adományokat a Puerto Rico és a Dominikai Köztársaság hurrikánnal kapcsolatos megsegítésére fordítják.

Köszönet mindenkinek, aki részt vett hurrikánmentesítési erőfeszítéseinkben! A 72 órás sürgősségi segélycsomagok összeállításától kezdve a segélyezési erőfeszítésekkel kapcsolatos ügyfélkérdések megválaszolásán át az adományozásig, Ti teszitek lehetővé számunkra, hogy reagálhassunk, amikor katasztrófa sújt le. 

forrás: doTERRA

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.



Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában