Új jógaélmény illóolajokkal

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

A jóga a relaxáció, a meditáció és az önmagunkkal való kapcsolat ideje. Akár a Chaturangát gyakorlod otthon, akár egy új flow-sorozatot sajátítasz el egy órán, a következő doTERRA termékek segítenek a jógaórák fokozásában.

 

Felfrissült érzés

Nincs is jobb, mint felfrissülve befejezni egy jógaórát. Az indiai citromfű olyan illóolaj, amely segíthet ebben. A citromfűre emlékeztető, élénk illatú illóolaj arról ismert, hogy elősegíti a vidám hangulatot és fokozza a tudatosságot. Adj három-négy cseppet a diffúzorba, miközben gyakorolsz, vagy keverd össze hordozóolajjal, hogy az edzés után nyugtató masszázst kapj. 

 

 

Önszeretet

Önmagad ápolása segít abban, hogy kifinomultnak, újrahasznosítottnak és késznek érezd magad a világra. Az új érzelmek ápolása, az erő és a belső éned újragondolása fontos változások a jógagyakorlás során. A bergamott citrusos, fűszeres és enyhén virágos aromájával egyszerre felemelő és nyugtató - tökéletes illóolaj párosítás a következő jógaórához. Ha a bergamottot azzal a szándékkal adod a jógaórádhoz, hogy valami újat teremts, kétségtelen, hogy felfrissültnek, megvilágosodottnak és megújultnak fogod érezni magad.

 

 

 

Spirituális érzések

A jóga egy gyönyörű módja annak, hogy összekapcsolódj a lelki jóléteddel. A meditáción keresztül pozitívabb szemléletet tapasztalhatsz, és kapcsolódhatsz önmagadhoz, a Földhöz és a körülötted élőkhöz. A lábad a földhöz rögzül. Koronacsakrád, az inspiráció és a tudatosság legmagasabb energiaközpontja, lehetővé teszi, hogy békében érezd magad a környezetedben. Földelő és nyugtató illatával a vetiver illóolaj képes átalakítani a légkört az egyensúly és a nyugalom légkörévé, és ösztönözni ezt a kapcsolódást a lelki jólétedben és önmagadban. Alkalmazd a vetiver illóolajat a pulzuspontokra vagy a talpadra, vagy adj néhány cseppet a diffúzorhoz, hogy elősegítse a nyugodt légkör kialakulását.




Jóga és meditáció gyakorlása közben az illóolajok fokozzák az élményt, miközben igyekszel összekapcsolódni és földelni magad. Kipróbálhatod a doTERRA Jóga Kollekciót is, amely három illóolaj-keveréket tartalmaz, amelyek segítenek megteremteni a kiegyensúlyozó, központosító és megvilágosító jógaélményt.


kép: vecteezy.com

Ne felejtsd el hálával és egy "namaste"-val befejezni a jógaórát.



Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal