7 mikrotápanyag, amire szükséged van ahhoz, hogy a legjobb önmagad legyél

Dr. Ashley D. Anderson


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Fokozd energiád és érezd magad a legjobban a doTERRA Lifelong Vitality és a doTERRA MetaPWR segítségével.

Legyen szó korai ébredésről, izzasztó edzőtermi edzésekről vagy egymást követő megbeszélésekről, az életed egy dolgot követel meg tőled... energiát.

Sajnos sokan úgy érzik, hogy nincs elég energiájuk ahhoz, hogy akár csak egy napot is kibírjanak, nemhogy egy egész hetet, hónapot vagy évet, ami tele van előre eltervezett kötelezettségekkel és felelősséggel.

A Journal of American College of Cardiology című folyóiratban nemrégiben közzétett felmérés szerint az amerikai felnőtteknek csupán 6,8%-a rendelkezik optimális kardiometabolikus egészséggel.

(forrás: O’Hearn M, Lauren B, Wong J, et al. Trends and Disparities in Cardiometabolic Health Among U.S. Adults, 1999-2018. J Am Coll Cardiol. 2022 Jul, 80 (2) 138–151.https://doi.org/10.1016/j.jacc.2022.04.046 )

Miért érezzük ezt így? És hogyan hozhatjuk helyre? Dr. Ashley D. Anderson, diplomás ápoló szerint ez egy dologra vezethető vissza: az anyagcserére.

"A mikrotápanyagok alapvető szerepet játszanak anyagcserénkben, ezért megfelelő bevitelük rendkívül szükséges" - mondja Anderson.

Ajánlja azt a hét mikrotápanyagot, amelyet következetesen kell fogyasztanunk az optimális anyagcsere-egészségügy támogatásához, valamint azt a két életmódváltó doTERRA terméket, amelyek támogathatnak bennünket anyagcsere-egészségügyi céljaink elérésében.

 

1.

D-vitamin: az anyagcserét fokozó mikrotápanyag, amely elősegíti a csontok egészségét, valamint a glükóz- és inzulinszint szabályozását.

2.

Magnézium: az anyagcsere egészségét támogató számtalan enzimatikus reakcióban nélkülözhetetlen társfaktor, amely döntő szerepet játszik a glikolízisben - abban a folyamatban, amellyel sejtjeink energiát termelnek.

3.

Szelén: rendkívül erős antioxidáns, amely inzulin nélkül is segíthet a vércukorfelvételben.

4.

Cink: a szervezet inzulinrendszerének alapvető fontosságú szereplője, és szükséges a szénhidrátok, zsírok és fehérjék szintéziséhez, valamint a D-vitamin aktiválásához. 

5.

Omega 3 zsírsavak: az egészséges gyulladásos reakciók támogatásáról ismert mikrotápanyagok.

6.

B-vitaminok: azok a mikrotápanyagok, amelyek segítenek az összetett szénhidrátokat glükózzá alakítani, amelyet a szervezetünk energiaként tud felhasználni.

7.

Liponsavak: a sejtek energiatermelését segítő mikrotápanyagok.


A szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok általában uralják az anyagcserét, és ezek a makrotápanyagok nagyon fontosak szervezetünk energiatermeléséhez és megfelelő működéséhez, de nem hatnak egyedül. Szükségünk van a mikrotápanyagainkra” – mondja Anderson.

Hol találod meg tehát ezeket a mikrotápanyagokat, hogy támogassa az anyagcseréd, és végre elegendő energiához juss, hogy átvészeld a napot?

Tedd meg a következő lépést az optimális anyagcsere-egészség elérése és általános jóléted fokozása érdekében a doTERRA Lifelong Vitality Pack (LLV) és a doTERRA MetaPWR rendszer segítségével.

Az LLV-t úgy tervezték, hogy segítsen az energia és az egészség előmozdításában, és az egészséges anyagcsere támogatásának alapjául szolgál. 

A MetaPWR Rendszer egyidejűleg hat egyedi terméket kínál, amelyek együttesen segítenek abban, hogy Te erős és egészséges életet élj.

"Ha a tápanyagszükségleteid kielégítettek, ha aktívan támogatod az egészséges gyulladásos választ az LLV-vel, akkor készülj fel arra, hogy a MetaPWR-rel párosított LLV egy másik szint. Lényegében az LLV katalizátor a MetaPWR számára, és ők a dinamikus páros, amely varázslatos módon képes együtt dolgozni az anyagcsere egészséged támogatására" - mondja Anderson.


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal